Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

LR ģenerāldirektora amatam uzrunāts Inkēns

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
LVD
L
Bijušie VDK darbinieki Latvijā NEDRĪKST ieņemt atbildīgus amatus, Inkēna kgs, bija jau tā kā laiks to iegaumēt!!!
viss skaidrs
v
Tuvojas vēlēšanas- tāpēc jau arī kliķei radio vadībā vajadzēja ielikt LC kombinatoru Inkenu.
a ko ta nu?
a
Paldies Dievam un šoreiz arī Padomes ierindas biedriem par saprātīgu lēmumu! Par veco čekistu Padomes vadības līmenī, iespējams, jau bija sarunāts ... Kā parsti, pēc tam paspēlē demokrātiju.
da
d
Ugisa nada.
turists
t
Jus esat slima tauta! jo, vel joprojam nemakat atskirt kas ir kas!!! Atkal atnaks orandzais Andris ar orandzu pozitivisma kampanu un atkal nobalsoiet par vinu! To jums ari novelu! Galvenais ir pakliegt, kas bija un kas nee pirms 20 gadiem padomju laikos.
ievis
i
Ko jus te muldat??? inkens bija pirmais, kurs jums visiem raadija, kas ir Skeele un vina co!!!!! Visaa raidijuma NEDELA pastavesanas laikaa! To jau aizmirsaat, ja? ---------- pilnigi piekritu!! bet to jau tuvredziga latviesu tauta neatceras. Divaini, ka runa par cekistiem... un taa pargudras Rozukalne pati noteikti gribetu but tadaa amataa. tikai vinai nespid.
Zix
Z
Inkēns noteikti neder, bet neder arī tas sviests, ka jāļauj izvēlēties radio ļaudīm - valdē ir kādreiz slavētais pētnieciskais Tomsons, Zvejnieks, kas no Maskavas reiz labi ziņoja, citi darbinieki, kāpēc viņi necēla trauksmi, kad problēmas sākās? Ko viņi izvēlēsies - mīkstu jampampiņu, kas atkal ļaus celt algas, nemainot darba stilu un kvalitāti, kā jau to reiz izdarīja? Kāpēc sabiedriskajiem medijiem ļauj uzturēt zemu profesionālo līmeni un vēl diktēt savus noteikumus?
IVI
I
Pirmie,kuri nokļuva zem Godmaņa "optimizācijas" sitiena bija visi,kuri aktīvi pieprasīja algu pielikumus un labākus dzīves apstākļus - skolotāji,mediķi,IeM dienestu ierindas darbinieki.Dabūja,ko gribēja.Ar nodokļu palielināšanu nolika pie vietas presi un grāmatu izdevējus-lai daudz nepļāpā.LTV,pasts(un telegrāfs),IeM,AM,SM(stacijas,dzelzceļšun tilti) ir TP un LPP/LC rokās.Un būs arī radio.Tagad var sākt ārkārtas vēlēšanas.
ltv
l
Sabiedriska radio misiju vai JL misiju?
piekritu
p
Vispār jau podu un pedofilu lieta tiesam Inkenam prasija lielu uzdrikstesanos, un cik man zinams, Nedeela tapec ari tika LNT likvideta, jo Ekim bija citas norunas ar valdosajiem- tas ir TP.
mērglis
m
tu dēliņ esi nozombeets , perestroiku uztaisiija lai reņģeedaaji jau toreiz nemet akmeņus uz varas iestaažu kantoriem un visam sekoja KGB, ārii raidiijums "labvakar" tika veidots šii paša kantora paspaarnee , vieniigi tas muzikants nebija ar čeku saistiits , - pie viena atvainojos JURIM RUBENIM , riita agrumaa sajaucu vaardus , ceru Juris neapvainojaas jo nekad ar digitalizaaciju un teaatri nav saistiits , tas bija Ojaars Rubenis , fakti paliek...
nelatvietis
n
Ko jus te muldat??? inkens bija pirmais, kurs jums visiem raadija, kas ir Skeele un vina co!!!!! Visaa raidijuma NEDELA pastavesanas laikaa! To jau aizmirsaat, ja? Letini nelaimiigie. Vins ar orandzajiem ir lielakais ienaidnieks. kas jus akli? presi nelasat tikai lasat to ko pasi te rakstat???
Helēna D.
H
Tikai ne Inkēnu !!!!!!!!!!
maija
m
man nebūtu nekas pret čekistu, bet inkēns bez visa tā vēl ir shēmotājs, intrigants un sasmērējies politikā. viņa radījumi ir raisījuši jautājumus par interešu konfliktu utml. tagad droši vien arī radio atlaistu darbiniekus, lai darbā iefīrētu savu producenta kompāniju. nu un kleckins jau arī nav labāks - viņam sen jau jums aizbraucis, iedeva varu un parādīja savu īsto dabu..
pamela
p
Mīļā Laima,vai tad tiešām Latvijai amatos nepietiek jau esošo ČEKISTU????Vēl viens???Tad jau Kļockins savējos pirms vēlēšanām savelk masmēdijos.Pats tas vecais āzis ,komunisma ideju pielūdzējs sen jāpatriec kā vecuma tā pi8elūgtās ideoloģijas dēļ.Kā var 21.gs,ES valstī vadīt NRTVP,kura faktiski ir kā nevajadzīgs apendix un naudas tērētājs. KĀ VAR UZBŪVĒT KAUT KO JAUNU AR AIZVĒSTURIKIEM KADRIEM,KURI PIEBĀZTI AR KOMPARTIJAS IDEOLOĢIJU??Mīļie cilvēki,mīļie pilsoņi,IR JĀATGRIEŽAS ATPAKAĻ ,PIRMS 18 gadiem un jāsāk viss no jauna,JO NEKAS jau nav mainījies mūsu ASTOŅKĀJA pārņemtajā valstiņā,ES NEJŪTU NE ES,NE NATO,ne RIETUMU ELPU ŠAI DIEVA ZEMĪTĒ.TE visu nosaka bijušie kompartijas un čekas kadri.Palasiet E.Lūkasu,nu kaut vai DIENĀ soc.demu LEJIŅU,NEKAS NEMAINĪSIES ŠAI MAFIJAS ASTOŅKĀJĪ,kur Godmaņa sieva Parex bankā,MEITA -- Šlesera/Lesčinska lidostā un KNABs to uzskata par normu.Pasekojiet varas Astoņkājiem - VIŅI DAŽI,JAU KOPĀ SVER TIK ,CIK VISA TAUTA kā pingvīnu bars.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

No amata atkāpjas Latvijas radio ģenerāldirektors

 

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas