Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

LTV ar Domburu panākusi konceptuālu vienošanos par līgumu uz divarpus gadiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
fans
f
TV5 raidijuma vadiitaajs Aleksandrs Manikins ir daudz labaaks par domburu! arii Aidis Tomsons! Domburs ir sorosiesu ieliktenis!!!
zvirbulēns
z
Domburs, ejot pie prezidenta un lūdzot, lai neizsludina likumu, ir parādījis sevi kā politiķi, tādēļ viņam TV būtu jāpamet, tas tā pēc ētikas un morāles :)))
Ženija
Ž
Piekrītu anglosaxim. Domburam (skaists un zīmīgs uzvārds - domu burvis, ne?) vajadzētu pamācīties no Švāna un Mamīkina. Nopietni.
>>
&
Ir arī "Kas notiek Latvijā?" mājas lapa, kur ir visi kontakti. Sazinieties, ja vēlaties būt pārliecināta par ierosinājuma saņemšanu.
Oskars
O
Būtu labi ja Dombura k-gs atvērtu savu TV un nebūtu nenoviena atkarīgs.
egle
e
Cerībā, ka Dombura kungs komentārus izlasīs.Mani ļoti uztrauc mežu resors, ja tā varētu teikt.Vai tiešām lauksaimniecības minisrijas meža departaments ir spējīgs tikt galā ar visām mežu un ar to saistītajām problēmām?Kokapstrādātāji cīnās par sevi, AS "valsts meži "par sevi, mežu īpašnieku apvienībiņas un asociācijas par sevi, Valsts meža diennests arī cīnās, bet kas to visu savelk kopā, kas koordinē? Valdošie saka, ka ir mežu politika, bet tās patiesībā nav.Mani izbrīna tas, ka plašajai MEŽU nozarei, kas rezultātā dod vienus no augstākajiem eksporta rādītājiem nav savas ministrijas, toties ir Bērnu un ģimenes lietu ministrija, E-lietu bez maz ministrija utt.Mežu resorā malā nobīdīti daudzi mežu zinātnieki un mežu speciālisti, bet par lielāko autoritāti ir kļuvusi AS "Latvijas valsts meži", kura pārņēmusi arī zinātni.Vai nav paradokss, ka lai strādātu par mežsargu, ir nepieciešama augstākā izglītība, kaut vai ārsts vai gleznotājs,bet cilvēks ar meža tehnikumu un ilggadēju pieredzi skaitās nederīgs.Lai saņemtu ES naudu jaunaudžu kopšanā, par bonusu tiek uzskatīts tas, ka esi Meža īpašnieku asociācijā. lai gan visi īpašnieki būtu liekami vienā kategorijā.Tas ir tikai virspusēji raugoties, bet nebūšanu saknes ir daudz, daudz dziļākas un nopietnas. Būtu derīgi iedziļināties, kāpēc ir izdevīgi, ka nav mežsaimniečības un kokāpstrādes resora ministrija.
LTV
L
Ja iazies ari DOMBURS, pavisam buus vaax :((
AL
A
Vēl 2,5 gadus, katru trešdienas vakaru LTV ēteru piesārņos bezjēdzīga, tukša muldēšana. Cerams, ka naivos sms sūtītājus turpmāk apčakarēs uz lielāku naudiņu.
Lasītājs
L
Nesaprotu, kāpēc LTV tik ļoti auklējas ar vienu vienīgu Domburu -- it kā televīzijā būtu viņa raidījums vien.
Apsveicami!
A
Priecē, ka Kots ir mācījies no savām kļūdām - DE FACTO iepriekšējā komanda un NEPRĀTA CENA jau no rokām izslīdēja. Nu, ar Domburu nodrošinājies uz ilgāku laiku.
anglosaxis
a
Dombura raidījums ir interesans un vajadzīgs. Tomēr šim neapšaubāmi talantīgajam žurnālistam vajadzētu iemācīties apvaldīt savas emocijas. Ja viņš ir uzaicinājis personu savā raidījumā, tad jāprot viņu uzklausīt, nepārtraucot kā puišeli pusvārdā. Un nepatikas izrādīšana vaibstoties brīžos, kad runātāja sacītais viņam nepatīk, ir vienkārši zems līmenis.
skatītājs
s
Pilnīgi lieki.
valis
v
Kāpēc mums vēl 2 gadi jāmocās?
hosa
h
Novēlējums Jānim drusku"skrupulozāk"ievērot paša definētās sabiedriskās debates"kas notiek Latvijā?"un tad arī vairāk aicināt uz raidījumu sabiedrības pārstāvjus,nevis vienus un tos pašus ambāļus politiķus,ministrus un premjeru katrā otrajā KNL.Lai tad tur vairāk arī izskan sabiedrības,nevis partiju un amatpersonu viedokļi.
alfa
a
un cik tas mutes bajārs un delnas dziesminieks saņem nodokļu naudas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas