Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

LTV raidījumā "100.pants" piedalīsies arī Bičevskis un Kokins

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rita
R
Gailīša un Elksnes augstprātīgais tonis attiecībā pret Kleinberga kungu bija vienkārši infantils. Kārtējo reizi parādījās kas ir kas - kliķes demagoģija sasniedz augstāko pilotāžu! Paldies Gatim Kokinam - ir tomēr mums gudri, domājoši un gaiši cilvēki! Paldies Kleinberga kungam par īstām emocijām, tādas pašas bija arī mūsu mājās ekrāna šajā pusē!
ķencis
ķ
Mjā, paskatoties pagājušo radījumu var teikt - kaut kas ļoti dīvains saveidots! Izskatās, ka mēģināja no visa pa druskai paņemt kā rezultātā čiks vien sanāca, ne īsti diskusija, ne īsti atbildes uz skatītāju jautājumiem. Un vai LTV ir tāds kadru trūkums, ka ēterā jāiet pašam ZD vadītājam, kas ir manāmi zaudējis žurnālistikas iemaņas? Vai varbūt, viņš bija neprofesionāls, jo ir ZD vadītājs, kas atbild tikai uz telefona zvaniem?!
Pēteris
P
Par ko tas Kokins aicina balsot? Par svešu naudu? Par to, kā labāk pārdalīt naudu, kas patiesībā pieder konkrētiem iemaksu veicējiem, kuri to ir iwemaksājuši uz niteiktiem nosacījumiem.
Ģeniāls
Ģ
Jā - formāts - atbildes uz skatītāju jautājumiem un diskusija - tas ir kaut kas ģeniāls
Sipenieces asaras
S
Aunu bars te komentē. Labāk gatavojieties referendumam. Gailītis un Elksne redz mani rītvakar neaicina uz teļuku palamāties. Es pateiktu visu par šiem buržujiem.Man jau pašai visa pietiek - mājas Jūrmalā, zeme Jūrmalā un Sāremā, bet ka citiem, tos es neciešu. Ja es pati pa teļiku, tad tas i ičīgi, bet ja kāds cits, tad tas ir smerdelis buržujs.Mēs taču par komunistiem, kur visiem viss vienādi.
zvirbulēns
z
Un Purne atkal stāstīs, ko viņa personīgi ir darījusi pensionāru labā. U
blēdis
b
Klausoties Gati Kokinu, kļūst skaidrs - vai nu viņš neko nesaprot no ekonomikas, vai arī ir blēdis
zvirbulēns
z
Ja kāds var apgalvot, ka Bičevskis ir valstsvīrs, kuram ir jēga ko jautāt, tad viņam ir jāiet pie psihiatra. :(
Psihologs
P
Ja kāds var apgalvot, ka G. Kokins ir cilvēks, kas labi pārzina ekonomiku, tad ir skaidrs, ka viņš pats nepārzina ne tikai ekonomiku.
Poga
P
Šķiet, ka Gailītis un Elksne grib izgriezt pogas pašam Domburam, vienīgi tas formāts tāds dīvains - atbildes uz skatītāju jautājumiem un diskusija. Parasti uz skatītāju jautājumiem atbild vienota komanda, bet diskusijas ir starp divām pretēja viedokļa pusēm. Var jau, protams, arī Gailītis un Elksne vadīr diskusiju, bet tad vajadzētu atteikties no atbildēm uz skatītāju jautājumiem.
formāts
f
Kopš kura laika 100.pants ir diskusiju formāts?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas