Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

LTV sezonas gaitā varētu parādīties pašmāju seriāls par ārstiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
betakams
b
nu gan kriterijs- Martinsona genijs, jo vina filma izvirzita Oskaram. Muusu Rigas sargi ari tika izvirziti, bet par Graubas beztalanutu skeit vairs nav pat verts runaat. Vienigaa ceriba, ka LTV tomeer drusku profesionalaak filmee kopumaa, nevis kaa LNT Ekis pa leeto un prasto.
Bataljons
B
Dzirdēju, ka LTV pat uz olimpiādi Vankūverā nevienu nesūtīšot, tas nu gan ir pilnīgs sviests. Kā tad šie bāleliņi komentēs no šejines, neko vairāk neredzot un nezinot par parasto skatītāju? Tad jau avīzes atkal apņirgs šos, es domāju, ka reizi divos gados taču kaut kur ir jābrauc un kaut kas ir jārāda. Labāk vienreiz labi, nekā taisīt kaut kādus lētos seriālus, tas taču galīgi garām. Varbūt tad sportistiem arī nevajag braukt, jo tie tāpat taču brauc par valsts naudu vai par to, kas ar lielajām nodokļu atlaidēm no bagātajiem uznēmumiem neaiziet valstij nodokļos, netiek pensionāriem , skolotājiem utt.
Naftalīns
N
Pēc Čikāgas cerības, Hausa, Grejas, Ātrās palīdzības, tagad arī Sargeņģeļiem - LTV seriāls jau vēl pirms parādīšanas nolemts salīdzināšanai, un pilnīgi noteikti tas nenāks par labu šim iecerētajam darbam. Izskatās, ka tā Kota "prāta vētra" tāda pūsmiņa vien ir bijusi. Būtu uzticējuši tēmas izvēli Martinsonam - nešaubos, ka tā būtu jēdzīgāka. Priecē, ka angažētā Elksne aizņems ēteru tikai vienu vakaru nedēļā. Kaut gan kulinārs Zariņš ar savu lupatiņu žaketes kabatiņā jau nav labāks - skatīties nav iespējams. Ceru, ka Rēdera un Pētersona raidījumi būs objektīvi.
Ieva
I
Bet vispār, tā kā scenārists laikam taču vēl netiek meklēts, derētu sarīkot skatītāju konkursu: ja paskaidros, kā rakstītais noformēsies, tad i naudiņa TV ietaupīsies. Ja jau tas tiešām ir lētāk, nekā nopirkt Grejas Anatomijas turpinājumu.
Maška
M
Jā, asus un skatītāju raudinošus sižeta pavērsienus varētu nodrošināt tas, ka onkoloģija pilnībā tapusi par maksas nozari, un kukuļu izspiešana. Vai jau galīgi prātu izkūkojuši? p.s. Zatlers diez vai ir ļaunākais gadījums un nezinu, ko viņš ir darījis AR aploksnēm, bet ļoti daudz ir darījis BEZ aploksnēm. Drīzāk ir tā, ka pie ārsta ar reputāciju paši ar aploksnēm skrien.
Skepse
S
ģeniāla ideja seriālam - latvju variants par House MD - ciniskais dakteris neiet pie pacienta kamēr nav saņēmis aploksni...
Nu ja
N
Zatlers ar visu aploksni būs galvenajā lomā.
esq
e
ja tos ārstus rādīs ar visām kukuļņemšanas epizodēm, par to kā viņi veic operācijas ar valstij piederošu aprīkojumu, bet kukuli iebāž sev kabatā, tad kāpēc gan ne. Varbūt tautai atvērtos acis par bezmaksas medicīnas priekšrocībām.
f
f
nu labi, ka ārsti būs vismaz seriālā, dzēvē ārstu vairs nebūs
Ieva
I
Sviests- tie, kas skatās Hausi vai Greju, diez vai mirks patriotiska aizkustinājuma asarās skatoties vietējo uzvedumu.
uldis
u
Naudiņas naf , naudiņas naf : )

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas