Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

LTV un LR vadītāji: apdraudēta sabiedrisko mediju eksistence

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
skatitaja
s
Bet es,atskiriba no tevis,nevaru iztikt,jo neesmu mulke.Man patik gan Volmars,Kolats, un citi. Un es dodu prieksroku tiesi LTV. Tur strada gudri cilveki.
Ojārs
O
Repše vakar ar putām uz lūpām un acīm degot no Saeimas tribīnes apgalvoja, ka ar 4,4 miljardiem latu iznāk pavisam trekns budžets. Gan TV gan radio, droši vien, pa pāris miljoniem katram taču būs. Kā var eksistenci nenodrošināt ar dažiem miljoniem? Ja patiešām nevarat izdomāt - pajautājiet Marsietim, viņš jums izstāstīs! Ar to, kas ir, ir vairāk nekā nepieciešams!
polis
p
Ah uh..kā mākam sevi aizstāvēt....apdraudēta sabiedrisko mediju eksistence,kādas šausmas...palīdziet..pasaule..mūs APDRAUD!!!......BET JUms neliekas, ka iekšējā drošība jau sen bija apdraudēta(vienīgā ministrija kuriem nekādu algas palielinājumu pēdējos gados neiedeva,vienīgā ministrija,kuriem neizmaksāja "pa kluso" pēdējo prēmiju)un tagad tā ir vispār PIESMIETA...jo ir vienīgie, kuriem reāli psaka BRĪNUMU!!..Jums..pat atņems no algas Ls.100 vēl nost.............Redziet, tagad var smuki redzēt,kā ir..ja Tev dara pāri ...un ko tik prese neizdomā sevis aizstāvēšanai..KĀPĒC TAD VISU LAIKU NECĒLĀT TĀDU TRACI????????....vai tad tikai Jūs esat cietēji tagad?..nevajag tēlot pašus lielākos cietējus, motivējot to ar vārda brīvības ierobežošanu.Neviens neko neaizlidz Jums runāt..bet naudiņa visam būs mazāka, ARĪ JUMS!!!!!!!, un nevajag te bāzt batonus ausē,par briesmām....kad policisti piketēja , tad trīs rindiņas uzrakstījāt par to tikai un vēl neaizmirsāt uzkakāt, ka policija tur stāv darba laikā..ak šausmas ,ka viņi tā var,..bet kas tad tagad...vai tad tagad Jūs neizmantojat protestu un sašutumu savā darba laikā UN PAT DARBA VIETĀ..izmantojot savus darba piederumus,pildspalvu un papīru, lai paustu svau sašutumu????....tā redz iet, ka nedomā ar to vietu,kas virs kakla...agrāk par to bija jāceļ tracis un bija JĀINFORMĒ!!!, kad varējāt, par visām negācijām..tad bija tikai tris vārdi, jo negribējāt rakstīt un informēt sabiedrību par netaisnību pret citiem, tāpēc domāju, ka pietiks Jums ar to naudiņu kas tiks piešķirta.Tāpat kā visiem, ar ko tad esat labāki?
Jony
J
Piekrītu, ka LTV var dzīvot taupīgāk un piemēram, nebraukt Biedriņu intervēt dīķa otrā pusē un nebraukt līdzi Raimondam, kurš ASV prezentē savu "skaņu spaini"... Taču, jāapzinās, ka komerctelevīzijas rāda tikai to no kā viņi var nopelnīt. Nu piemēram, raidījums invalīdiem, kultūras raidījumi, izglītojoši raidījumi... tas komercTV neinteresē, tur naudas nav. KomercTV pieder kāda, kam ir savas intereses. LTV jau ar var samazināt štatu, raidīt meksikāņu seriālus visu dienu un atstāt tikai Panorāmu... basta....
Janka
J
Ja viss notiek tā kā tagad notiek, tad es ceru, ka vismaz Latvijas Radio spēs pārrorientēties uz komerciālo nišu. Kaut vai - viens kanāls -stundā kādas 15 minūtes reklāma, ziņu raidījumi + Krustpunkti. Pārējā laikā mūzika. Un pofig par sabiedriskā medija misiju utt....
alias
a
Cik darbinieku ir komerctelevīzijās un cik pretī sabiedriskajās? Salīdziniet kaut vai biroju lielumus TV3 un LNT ar LTV monstrālo māju. Man liekas, ka tur ļoti daudz var ietaupīt tiešām optimizējot štatus un pienākumus. Un, protams, atbildību.
Zigis
Z
Joahima Zīgerista jau 1995.g. ieteiktais variants - ar vienu cirtienu pārcirst šo samezgloto '' Gordija mezglu '' - šo t.s. 'sabiedrisko' mediju darbību - ir aktuāls arī šodien. Pēdējie ' soziālisma bastioni ' LTV un LR joprojām vēlas turpināt darboties kā Pad.Latvijas gados ? - Ballīte beigusies, biedri - laiks kravāt koferus, 'tagad '' kotiķu '' vietā nāks Haizivs !!
O`Nīls
O
Mēdiji varētu (pie) padomāt, vai vajag visu dienu aurot par to, cik viss ir slikti, un sēt pesimismu mūsu tautā un Paniku! Nekas traks nenotiks, visiem būs jāsavelk jostas, arī mēdijiem. Ar ko mēdiji ir nopelnījuši, ka viņus krīze neskar ?
gio
g
Man šis te sabiedriskais TV pamatā asociējas ar ķēmīgajām Volmāra "kultūras reportāžām" un Kolāta iztapīgo murrāšanu "pirmo personu" ēterā. Mierīgi varētu bez tā visa iztikt. Mierīgi! Drosmīgie LTV žurnālisti tāpat jau aizceļojuši uz privāto TV (Jaunalksne, piemēram) vai vienkārši uz nodrošinātu privāto dzīvi bez žurnālistikas. Vēl arī tas, ka sabiedrisko TV var tik pat labi uzpirkt neoficiāli kā privāto oficiāli. Ne jau velti jūrmalgeitas laikā Mākoņtēva sūtņi interesējās, par cik var Jaunalksnei aizbāzt muti. Iepriekš bijusi "veiksmīga sadarbība".
sss
s
rADIO 3,2 miljoni algās , tātad uz rokas visi saņem 1,8 miljoni latu . ar cik darbiniekiem jādala lai būtu vidējā
Futurologs
F
Kur tad palikuši visi preses aplicēji? Kāpēc jūs nebļaujiet, ka jūsu dēļ arī TV un radio var klapēt ciet? Jums takš žurnālistika un aprobežotie žurnālisti nav vajadzīgi. Ir taču internets :-)))) Nebūs kur reklāmas paskatīties/paklausīties?
ASS
A
DOMBURA TANTI VAR ARĪ SLĒGT
kuku
k
jā, starp citu, Radio Klasiku klapēs ciet. Iedmējieties, Latvijā ir 64 radio stacijas, no kurām lielākā daļa dara vienu un to pašu, ar to atšķirību latviešu vi krievu valodās, bet radio klasika tāda ir vienīgā savai mērķauditorijai. Kaut kas šausmīgs!
to M
t
Nu cik var dzīt šitos melus - skandālā pirms diviem gadiem tie skaitļi bija nopubliskoti, kādi 5000, viņam ir divreiz mazāk, turklāt tas ir honorārs, kam nav klāt sociālā nodokļa un atvaļinājuma laikā viņš nesaņem nevienu latu. Protams, sociālistiem arī tas nepatiks, var jau visiem uztaisīt sētnieku algas un prasīt sasniegumus;-) ------------------ M 08:40 Cik zinu, piemēram Domburs saņemt vismaz 5000 latus mēnesī uz rokas...es jau tur redzu pozīciju, kur valsts TV ietaupīt...
Ieva
I
Un ar to mūziku ir tā, ka neviena koncetrzāle nav ideāla, savukārt sakarīgs skaņu operators var izdarīt ļoti daudz, lai skaņu uzlabotu. Cita lieta, ka sabiedriskajā televīzijā par klasiku nez kāpēc uzskata tikai orķestrus un kamerorķestrus.....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas