Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

LU Juridiskās fakultātes lektores amatu zaudējušai Rozei bijis konflikts ar fakultātes dekāni

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kuģis
k
Strade jāvāc nost, jo viņa nav GOdĪGA un tāda nevar vadī JF! Kāda fakultāte, tāda valsts!!!!
čegevars
č
advokāt,izskatās,ka tu laikam esi viens no tiem diviem,kuri kinoteātra šāvēja aktivitātes(nevainīga civēka slepkavību, viņa bērna acu priekšā) nosauca par uzbrucēja neitralizēšanu,vai arī tu esi kārtējais strodas un viņas mammiņas pakaļas laizītājs.Priekš tādiem lohiem,kā tu skaidroju populārā un visiem saprotamā valodā.strodai skauž jebkuras prof.Osipovas aktivitātes, jo Osipova ir gudra, skaista un visu cienīta juriste, kura dabūja valdības apbalvojumu-medaļu, bet stroda nevelk ne uz medaļu, ne uz normālu fakultātes dekāni, pie kam strodas vietā visu nosaka mammīte, un izskatās stroda vienkārši atbaidoši, ja noliek blakus Rozei, vai Osipvai, tāpēc arī skauž strodas kundzei.Man ir bijušas darīšanas ar Osipovu, tāpēc zinu, ko rakstu, Osipova un Roze, atbalstu jūs un sadodiet paļocku kārtīgi tām intrigantēm, lai neaizlaiž pavisam postā juridisko fakultāti.
Y
Y
par gaumi gan nestrīdās-kam tīk kleita,kam tīk meita.Patiesībā,šis publicitātes foto būtu saucams par fotomākslas meistardarbu,jo cienījamo Rozes kundzi pat grūti pazīt...pat smuka šķiet.Ikdiena gan daudz piezemētāka...mājturības skoltotājas handemade ir iecienītākais stils.Varu piekrist,ka lekcijas un semināri ir,tiešām,interesanti,taču Rozes kundze pārvērtē savu studiju kursu nozīmīgumu...lielākai daļai studentu,dzirdot vārdu- Roze ,šermuļi piemetas.
Advokats
A
Izkatās, ka Roze un Osipova ir totālas intrigantes (jāuzsver, ka abas ir ļoti labas draudzenes)! Kapēc Osipova kā katedras vadītāja nav minējusi, ka viens no pretendentiem ir ar augstāku kvalifikāciju - tiesību zinātņu doktors, kurš turklāt izstrādājis disertāciju šajā katedrā. Arī publikāciju un zinātnisko konferenču skaits abiem pretendentiem ļoti ievērojami atšķiras (protams, par sliktu Rozei). Balsojums bija aizsklāts, kurā piedalījās arī studenti. Kāda jēga te kādam būtu "iegriezt "Rozei??
studente
s
Atbalstam Rozi!
atbalstītājs
a
Ieva, turies! LU Tiesību teorijas un vēstures katedra nepadodas!!!
čegevars
č
Lektore Roze ieņem šo amatu kopš 2000 gada un viss ir kārtībā, nav disciplināru pārkāpumu, atsauksmes no studentiem, kā jau par visiem pasniedzējiem ir kompetenta,zinoša, atšķirībā no stodes rozenbergas, Roze ir izskatīga un simpātiska,apskatieties uz foto, saprotams, ka žultainajai pelēkajai niecībai-mammiņas,marionetei skauž, ka tāda Roze zied viņas dārziņā un plus vēl,politisks lēmums, tieši tā Osipovas kundzei taisnība, jo kopš LU ir ieperinājusies k-strodes-rozenbergas mammiņa-izbijusi policijas ģenerālene, kuras shēmu un intrigu saraksts ir ļoti pretrunīgs, tieši viņa rektore būdama nolaida uz grunti policijas akadēmiju, un kā jau glumam ģenerālim pieklājas pameta kaujas lauku ,pirms kauja vēl tikai gāja uz beigām, lai ieperinātos savas meitiņas paspārnē un sāktu savas pelēkās kardinālenes aktivitātes + bīdīt savējos, jo savējie jau palīdzēs ,aizvērs acis kur vajag un piesegs, bet Roze ir godīga, tādi cilvēki strodes-ģenerālenes meitas fakultātei nav vajadzīgi,tāds pleps būs gatavs jebkuru dekānes&mamā balsojumu atbalstīt un jebkuru izbijušās ģenerālenes shēmu izvest līdz galam,Roze turies,tu cīnies pret tādiem, kuri noveda mūsu valsti tur kur viņa ir tagad, studenti Tevi ciena un atbalsta.
studente
s
esmu apmeklējusi I.Rozes lekcijas, un vislabākās atsauksmes, zinoša šajā jomā, ar lielu interesi klausījos viņas pasniegtos kursus. Ceru,ka viņai viss izdosies.
Jaks
J
S. Osipova norāda, ka ir nepieciešamas izmaiņas augstskolu likumā. “Mums ir politisks balsojums par lektora vietu. Jāizvērtē, vai ir nepieciešams ik pēc 6 gadiem pārvēlēt, jo tas dod iespēju izmest kādu, kuram jau ir iestrādes, par labu kādam, kurš tikai varbūt varētu sevi pierādīt. Man pēc balsojuma bija šoks. Turklāt pārsteidz, ka pats Pleps uz eksperta jautājumu, vai jums ir skaidrs, ko jūs darīsiet tiesību socioloģijā, atbildēja: “Man tas būs izaicinājums,” stāsta katedras vadītāja. ----------------------------------- redz, trulajam plepam tas būšot "izaicinājums". nesajēdzot, kur kājas aug, pasniedzamajam priekšmetam! Bet stāsies taču studentu priekšā! Tad brīnamies, ka no augstskolām iznāk ...idioti! kas pēc tam nespēj atrast darbu!
students
s
Turklāt šobrīd man ir kauns, ka Rozes kundze vispār jebkad ir strādājusi Juridiskajā fakultātē!
students
s
Zinu, ka kandidātu atlasē tika ņemts vērā arī studentu viedoklis par pasniedzēju, un studenti šo pasniedzēju nevērtē augstu! Katrā ziņā otrs kandidāts ir ievērojami labāks un, studentuprāt, gaidītāks juridiskajā fakultātē: to ir pierādījusi viņa aicināšana uz ikgadējām tiesu izspēlēm.
Loģika
L
Kāpēc tērēt laiku, sarunājot ar visiem, ja pietiek ar vairākumu?
Dūda
D
Ja balsojums bija "sarunāts" kāpēc tad tas nebija vienbalsīgs? reāli loģiski...
Sise
S
Oi, oi, pat ne katedra, bet - 23 cilvēku Juridiskās fakultātes dome!!!! Nu kur tad vēl?!
Sise
S
Piedodiet LU Tiesību katedra, bet no malas izskatās vienkārši nesmuki un prasti! Fui, fui! Atliek vien pasniedzējai Rozei novēlēt lietas taisnīgu risinājumu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas