Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Mācītājs Krists Kalniņš atgriezies Latvijā, darbu sāks Jauniešu centrā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lol
l
tiešām šokē jūsu atbilde, jo tieši krista kalpošanas laikā ciāna draudzē nāca gan jaunieši gan viņu bērni, jūs laikam nēesat bijuši baznīcā. Tā draudze pirms tam sastāvēju no cilvēkiem/pensionāriem 60+ pilnīgi bezkaunīgi tā par viņu izteikties. Kādi jaunieši tad tur pirms tam bija?
hello
h
pilnīgas muļķības!
cikaaga
c
Ne visai laba slava naaca Kalninjam pa prieksu no Latvijas (Ceesiim)...Lielaa meeraa tas seit apstiprinaajaas.Diemzeel! Nekaadus jauniesus vinjam neizdevaas Amerikaa,,saliedeet,,.Tiesi otraadi.Dalja iesveetaamo jauniesu paarbeega uz citu bazniicu pie praavesta V.Varsberga. Kalninjam veerojama patalogjiska nosliece uz sektantismu. Ap vinju grupeejas ,,domubiedri,, , ,,apjuusmotaaji,, ,diemzeel,arii intriganti. Kaa cikaagaa smeejaas - Krists ar apustuljiem. Domaaju,sis ,,viiruss ,, tiks ievazaats arii Riigas jauniesu centraa. Ar visaam no taa izrietosajaam sekaam.
jānis
j
Nu redz tur jau tā atšķirība Jūs gribat atcerēties un atgādināt, ka tur lūk jums tā utīte. Ir utis! Jums ir utis, man ir utis, jebkuram cilvēkam ir šīs utis. Mācītāji arī ir cilvēki. Starpība tikai tā, ka vieni redz tikai utis. Iesaku palūkoties uz augļiem, kas veidojas riņķī. Tad arī varētu spriest. Tiesāšanu atstājiet Tā Kunga ziņā. Pašai/šam būs vieglāk...
[email protected]
h
Tavs apjūsmotais Kristus klātbūtnes iemiesojums aizbrauca ar vārdiem "Es nesaprotu, kāpēc Dievs nesvētī Latviju!" Zini, es vēl joprojām to nevaru aizmirst un vienmēr lietoju kā piemēru, kādam nevajag būt mācītājam. Ceru, ka Krists ir beidzot saskatījis, kādās jomās Latvija ir svētīta. Garās pinkas arī nedaudz pielīdzinājis, par to prieks.
jānis
j
Ne jau viņa personība, bet Tas ka viņā var redzēt Kristus klātbūtni - Novēlu katram sevī ieskatīties tik dziļi, lai jūsos var pamanīt To kam ir turpinājums.
Ari emigrants
A
LAI VAIRAAK LETINI ATGRIEZAS!! VINS IR ISTS PIEMERS!!! VEIKSMI TEV LATVIJAA!
Daiga
D
Super kad Latvijaa atgriezies K Kalnins!!! uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pax
p
Prieks par to, ka Krists Kalniņš atgriezies Latvijā, nevis palicis Amerikā. Prieks, ka viņš Rīgā ienesīs kaut ko gaišu,labu, skaistu. Žēl lasīt iepriekšējos komentārus, kurus rakstījuši kādi slimi cilvēki. Laikam jau tāpēc, ka garīgā tumsā dzīvojuši. Lai Jums un Rēzijai, lai katram, kas pieliks roku pie Jaunatnes centra veidošanas patiešām neapsīktu spēks un drosme īstenot vārdus - GAISMA SPĪD TUMSĪBĀ !
Kašķis
K
Ļoti līdzīgs tēvam. Tas ir Imanta Kalniņa blēdīgais skatiens.
opss
o
Būs Šleseram papildinajums!!!
zvirbulēns
z
Tāds blēdīgs izskatās tas mācītājs :(
Rīga' 2009
R
Rēzija bija tā, kas slavināja arandžos ķēmus pirms iepriekšējām vēlēšanām zilajā ekrānā. m-ka. Nu tad atkal princese uz zirņa uzrodas. Vai tik kādas vēlēšanas nav tuvumā, ko?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas