Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Maizītis arī šo to saprot no lauksaimniecības, bet padomus nozarei nedod

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
k
k
interesanti, kur paliek komentāri, kas nepatīk redakcijai?
k
k
ļoti nekorekti no ģenerālprokurora puses! varbūt generālprokuratūra gatavo instrukciju par katra deputāta tiesībām iesniegt priekšlikumus prokuroru noteiktos likumos? kā tas ies kopā ar satversmi. ir jādomā - pirms runā.
ce
c
Maizīša komentārs ir vislielakajā mērā nekorekts, jo Roze, atšķirībā no maizīša, ir politiķis un var dot padomus un priekšlikumus kur vien grib. Savukārt maizītis varētu paklusēt
kāmis
k
Satversmē stāv rakstīts - 100. Ikvienam ir tiesības uz vārda brīvību, kas ietver tiesības brīvi iegūt, paturēt un izplatīt informāciju, paust savus uzskatus. Cenzūra ir aizliegta. tā kā roze , lai cik gudrs vai negrudrs, drikst izpausties. un naf ko prokurora onkulim apvainoties, kā lieldienas kāds viņam durvīs iespiedis būtu. brīžiem gan liekas , ka tie zārdu krāmētāji tai kantorī tādi kā ar mīkstu pirkstu taisīti. krāmē varen ilgi, bet kā šķībi tā šķībi. izjūk pēc pirmā vēja, izmirkst pie pirmā lietus.
Zigurds
Z
Rozem vajadzētu turēt muti. Bet Maizītim paņemt vairojamo glāzi un paskatīties uz pašu rozi un viņa sulaiņiem. Vai tur nav sametušās lapu utis.
slaceja
s
Tas, ka M.Roze (bijusais Zemkopibas ministrelis) ir kretins, stulbenis ari lauksaimniecibas nozare par to mes Latvija visi parliecinajamies ka vins stradaja 7 gadu garua un ka vins ir tik stulbs ka par saviem padomniekiem laiksaimniecibas nozare bija pienemis sava drauga, ZZS parijas biedra J.Kinnas (apsaluta impotenta, laiksaimniecibas nozare) draugus, blatnikus, pielidejus Ingunu Gulbi (nothing special-A.Slaktera komandejuma prieka meitu),kurai, patiesiba ista vieta ir TP biedra Guntara Berzina cuku ferma (Jekabpils rajona) un pielideju, glumekli, prievisu karali- A.Miglavu par saviem padumniekiem. Latvija jau ta iet,ka par Aizsardzibas ministru iesedina cuku dakteri, par Finansu ministru iesedina cuku fermas mehanizatoru.......un tad pasi ir neizpratne par to,ka Latvijas valsts ir novesta bankrota, iedzivotaji dzivo nabadziba, bezceriba.
ATKLĀJUMS!!!:))
A
..vajag ierosināt grozījumus..ka ''katru fotogrāfu'' nevar likt par ministru!!!un ja ..''zemnieki rīko protestus'' ..ne tikai jāatceļ..bet jāpārvieto ..uz vietām ..kur nevar izrādīt savu ''gudrību''!!!:)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Saeimas komisija neatbalsta Rozes priekšlikumus par prokuroriem

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas