Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Maizītis: KNAB ir cilvēki, kuri varētu vadīt biroju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oskars
O
Ja no KNAB būs vadītājs,tad TP un mūsu lētajiem miljonāriem būs jāpakaras.
JUPIS
J
kāds zvirbuļmārcis mums specs tieslietās-jāliek tik Maizīša vietā.
AJ
A
Nav dzirdēts, ka visā kopumā būtu izvērtēta KNAB līdzšinējā darbība /ja neskaita VK pārbaudi/. Pieņemu, ka nekas graujoši slikts tur nav atklājams, jo tad par to jau sen būtu izbazūnēts skaļi un plaši. Tātad jāpieņem, ka līdz šim KNAB ir strādājis labi. Tad kādi ir Godmaņa argumenti tam, ka KNAB nevar vadīt neviens no līdzšinējiem KNAB darbiniekiem? Vai varbūt šādu argumentu vispār nav? Vēl mani interesētu to divu zagļu lieta - viss kaut kā noklusis...
Zaigonis
Z
Strīķe bija KNAB priekšniece,bet viņu noēda,ne bez Loskutova līdzdalības ,un šīs valdošās koalicijas laikā viņu neiecels par KNAB priekšnieci.Partijām jāiemaksā valsts budžetā KNAB uzrēķinātās vēlēšanās nelikumīgās naudas sumas,kuras arī samazinātu valsts budžeta deficitu un palielinātu valdošo partiju budžeta deficitu.
Tā ja
T
Zvirbuls paliek zvirbuls - nesaprot ka katram zirgābolu čupas zvirbulim nav jāzin ko dara SAB.
Sids 69
S
Tev krietni atlec no mūsdienu varoņiem,jo nav nedienas ka tu nelaizītu valdošajiem pakaļu.
lno
l
:))
Guntis
G
Klikšķini uz kuru lapu gribi,visur priekšā zvirbuļa sūdi.
ZBL
Z
Nē nu pēc Godmaņa valdīšanas sausais atlikums būs tāds pats kā Rīgā pēc mērenām lietusgāzēm.Jocīgi ir jau tas , ka viņa vadītā partija pārtērēja milzīgu summu un nu šis tipiņš, kas nav spējīgs kontrolēt izdevumus 300000 Ls apmērā vada valsti un virzīs KNAB vadītāju. Ja arī viņš kādreiz ir bijis godavīrs, tad tas ir bijis sen, bet patreiz viņš ir oligarhu hiperaktīvs sulainis.
lno
l
Kā saka Domburs no Godmaņa mēs varam gaidīt daudz:) Un esam jau sagaidījuši: vakar pieņēma 2 "valstij ļoti nepieciešamus" likumus - par ierēdņu sociālajām garantijām /dzīres bada laikā/ un par pašvaldību un valsts zemju pārdošanu zem kadastrālās vērtības. Vai šādā situācijā mēs varam gaidīt Knab priekšnieka izvirzīšanu no darbinieku vidus? Godmanis lai arī manuprāt nav goda vīrs, bet nav taču arī traks. Pievienojos citiem, ka labākā kandidatūra būtu Strīķe.
idiote
i
Ja ieliktu kādu no pašreizējiem darbiniekiem, tad turpinātos pašreizējais darbs, bet tieši dēļ tā jau Loskutovu noņēma.Godmanis NAV goda vīrs! Viņa stulbā, tukšā un līdz kaklam apnikusī dīdelēšanās, pārgudrība, vecuma aprobežotība, bet galvenais - ATKARIBA no TP , jau pat idiotiem apnikusi, ko nu vēl runāt par kvaukšķiem. Vakar TV1 Godmaņa runāšana domāta tiem analfabētiem, kas parādījās tieši viņa pirmās valdīšanas rezultātā, bet ne jau mums. Un kā nosaukt TO, ka vakar vienīgā sakarīgā lieta valdības lēmumos bija ierēdņu sociālo garantiju nostiprināšana ar likumu? Kā to nosaukt? Godmaņkungs LASOT komentārus internetā, nu tad ATBILDIET! Jautājums jaunāko klašu bērnu spēļu līmenī!
Ojārs
O
“Jo ātrāk vadītājs sāk strādāt un vadīt iestādi, jo labāk,” uzsvēra J.Maizītis. _______________________________________________ __________ Pareizi, Maizīti! Taču visus šos gadus KNAB ir strādājis bez vadītāja un beidzot vajadzētu atrast kādu, kurš būtu spējīgs vadīt šo iestādi.
Parastais
P
čiepstētājam nav vairs izvēle. Viņam jādara viss, lai saglabātu esošos kretīnus pie varas. Ja patrieksim pērkamos deputās un viņu pakalpiņus ministrijās un tiesībsargājošās iestādēs, tad zvirbulēnam ir vakars. Vispār šim drūmi, nekas nespīd:)
Jānis
J
Koalīcijai KNAB vajadzīgs kā iestāde, kura selektīvi šķirotu noziedzniekus. Pievērtu acis, tad kad KNAB redzeslokā nonāktu kāds no koalīcijas dalībniekiem, vai tai simpatizējošiem. Toties ar divkāršu niknumu apkarotu politiskos sāncenšus, ir tam pamats vai nav. Krimināllietas piekārt lielas pūles neprasa, kad tehnoloģija apgūta un TP to prot.
DD1
D
Cilvēki uzticas Jutai Strīķei tāpat kā savulaik Loskutovam, bet valdošajiem tieši no tā ir bail, jo diezgan jau sasmērējušies un ir arī gluži vienkārša skaudība par šo viņas darbā nopelnīto cieņu par drosmi un kompetenci atšķirībā no pilnīgas necieņas, ko vairākums izjūt pret varas nesējiem šbrīd.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas