Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Māris Olte lūkos apvienot deputāta amatu ar darbu televīzijā

Dabas pētnieks Māris Olte (Kopā ir spēks) negrasās pamest darbu televīzijā pēc tam, kad ticis ievēlēts Ērgļu novada domē. Olte aģentūrai LETA teica, ka darbs domē un televīzijas raidījumu vadīšana viena otram netraucēs, iespējams pat palīdzēs Ērgļiem kā novadam. Viņš piebilda, ka Ērgļu novads ir neliels un tajā nav nevienas lielās partijas, tikai vēlētāju apvienības, līdz ar to viņš nesaskata nekādus apdraudējumus ētiskajiem standartiem.

Olte pavēstīja, ka ir gatavs strādāt opozīcijā valdošajai partija, un atzīmēja, ka tas tomēr ir nopietnāks un grūtāks darbs, nekā būt vadošajai partijai. Tajā pašā laikā viņš arī izteica cerību, uz sadarbību un sapratni no vadošā spēka puses.

Ļoti grūti mazā miestā pārspļaut pozīciju, tāpēc ka viņiem ir visas kārtis rokās. Tu esi ienācējs, un tu vari cilvēkiem tikai uz uzticību spēlēt, teica Olte.

Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) dati liecina, ka savus amatus Ērgļu novada domē saglabājuši pieci no deviņiem pašreizējiem domes deputātiem.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka par partiju Mēs Ērgļu novadam nobalsoja 47,43% balstiesīgo. Patlaban Ērgļu novada domi vada šīs saraksta pirmais numurs Guntars Velcis. Mēs Ērgļu novadam iegūto balsu īpatsvars šajās vēlēšanās, salīdzinot ar 2013.gada vēlēšanām, sarucis par 4,09%.

Līdzās Mēs Ērgļu novadam Ērgļu novada domē iekļuvusi arī partija Kopā ir spēks, par kuru atdoti 34,48% balsu.

Savukārt 12,95% vēlētāju šajā novadā nobalsoja par partiju Kalniem pāri. Šai partijai kopš 2013.gada vēlēšanām vēlētāju atbalsts sarucis par 4,2 procentpunktiem.

Vēlēšanās Ērgļu novadā piedalījās arī partija Mēs par izaugsmi un attīstību, taču tai ar gūtiem 4,25% vēlētāju balsu nav izdevies iekļūt domē. Šī partija darbojās līdzšinējā domes sasaukumā.

Top komentāri

Emma Karklis
E
Ka vispar kads no Erglu pagasta vareja balsot par so kretinu, paslabuma mekletaju, noladeto bledi?
ausa jauna diena...
a
Tautai no tā nekāda labuma nav,ka mainās tikai "kampēji". Saņems algu TV,kā deputāts,un vēl pabalstus.
Kalme
K
Re ka sis divkosigais, varaskarais pundurelis Olte, miskastnieks nu vair nevelas kalpot Erglu novada iedzivotajiem, bet megina saglabat otru amatu TV, lai nebutu jastrada un jaizdzivo vien ar deputatela algu. Olet ir viens pretigs cerme, alaktigs parazits, kurs cereja iegut vadosu amatu Erglos, bet kad tassim smerdelim neizdevas tad nu meginas savienot divus darbus, bet ka tas ir iespejams, ja cilveks velas godigi stradat, tad divas darba vietas tas nav iespejams, ipasi jau tamdel ka ms visi zinam, kur ir Ergli un kur ir Riga?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas