Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Mēgina piekukuļot žurnālistu, kas pēta ES naudas izmantošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ex patriots
e
Kukuļot var tikai valsts amatpersonas. Žurnālistiem par sižetiem maksā. Kurš vairāk, tam par labu rāda. Kurš mazāk, par to saka, ka mēģina uzpirkt.
cece
c
Pavisam skaisti šis stāsts noslēgtos, ja šim Arvim Auziņam izvirzītu apsūdzību kukuļošanas mēģinājumā...
fro
f
malaci zurnalisti. Paldies jums par to, ka sekojat liidzi un atverat acis iedziivotaajiem. Jaatmasko shaadi nelieshi. Savairojushies sheit,,,,
Lurike
L
Ja nu vēl kāds tomēr te lasīs- fakts par neizpratni- kā var neņemt, ja dod- ir pats galvenais. Uz tā turas visas mūsu nelaimes. Ja neiedotu, nebūtu astoņ-un daudzkāju. Ja neiedotu, ierēdņiem nebūtu jābūt uzticīgiem valdībai līdz trulumam. Un man dzīvē ir bijis jākaro ar putām uz lūpām, beidziet dot! Tikko cilvēks iedomājas, ka viņš pacels roku parakstam tikai par tavu naudu, nevis darba algu, cauri ir ar godaprātu un atbildību. Un to rakstīju jau ārstu tēmas sakarā- labam ārstam daudz vairāk enerģijas jāpatērē atkaujoties no devējiem, nekā izoperējot, diagnosticējot u.t.t. Protams, kas jau ir rīma, tas aizbrauc pa pieskari un beigās prasa pats, paliekot tautas mūžīgā piemiņā un izbojājot reputāciju visiem pārējiem.
ha
h
Sī ir tik viena no mikro sēmām ko šitas tipiņš gribeja realizēt, viņš jau ir apkrāpis cilvēkus uz miljoniem!!!!
pmlks
p
krimināllikuma izpratnē kukuli var dot tikai valsts amatpersonai (tagad arī skolotājiem un ārstiem). naudas došana privātpersonai, lai tā veic vai neveic kādas devējam vajadzīgas darbibas, būtu jāsauc par uzpirkšanu. Tātad stāsta varonis mēģināja uzpirkt žurnālistu, lai tas nedara viņam netīkamas lietas! Ja žurnālists būtu piekritis, tad viņš nebūtu izdarījis neko kriminālsodāmu no Krimināllikuma viedokļa, jo nav amatpersona, pat vēl vairāk, strādā privātfirmā! Taču to darot žurnālists visticamāk būtu ļoti rupji kaitējis sava darba devēja interesēm, pārkāpis profesionālās ētikas kodeksu un visticamāk pelnījis pamatīgu spērienu pa sēžamvietu un vilka pasi! Iespējas, ka darba devējs varētu prasīt civieltiesiskā kārtā atlīdzināt tam ar šādu rīcību nodarītos materiālos un morālos zaudējumus!
ex patriots
e
Un ko tad jūs gaidījāt valstī, kur pat prezidents par labu darīšanu ir ņēmis naudiņu? (visu cieņu viņam-labs ārsts- un nenosodu nepavisam viņu) Te deva par nedarīšanu. Un acīmredzot deva par maz. Jo kur tad ir palikuši žurnālistu pa visiem medijiem izpūstās ziņas par Emsi, kuram soma ar naudu pilna, Par aizturēto Cibuļsku, kuras priekšā lieli vīri ceļos metušies, par Dienvidu tilta fnanšu plānu šūšanu ar baltiem diegiem, Demakovas lauku mājas atjaunošanu tieši tai brīdī, kad viņa atbalsta kādu konkrētu projektu par vinnējušu - un tā tālāk. Pakliedz, pakliedz un pieklust, jo pārāk lielām zivīm pieķērušies. A te tagad atkal cenšas sev piespraust ordeni par niecīga darbonīša pieķeršanu (un, ja vēl tā vispār ir), kurš nezināja, cik jādod.... Sākuši būtu no augšas, nevis rakājušies anonīmu ziņotāju (kangari esam un paliksim) mēslos. Nu jā, bet augšas jau var tomēr vairāk samaksāt....
paldies
p
Paldies Neka personiga par drosmi un pasaizliedzigo darbu valsts laba.
????
?
Nekā personīga, bet Jūs man ļoti patīkat! Cepuri nost par Jūsu DROSMI !
c7
c
Proporcijas ir atšķirīgas...
upe
u
es gan domāju, ka tā ir tikai sakritība par ZZS , zog visas partijas - tiešām - nu nosauciet vienu, kura ir tīra kā baltie gulbji debesīs ? Nu nav tādas !
Jā-njaa.
J
Precizitāti vajag visur un vienmēr, bet šoreiz " jau nav runa par krekliem, bet par sirdsapziņām!"
Jāāāāā'....
J
Es pilnīgi pievienojos tiem, kas saka, ka visa ZZS ir slima, jo viņa ir uzbūvēta uz shēmām un netīriem darījumiem. Saprotu, kāpēc viņi visām pārmaiņām ir tik atsaucīgi, tik pieglaimīgi un saprotoši, jo līdēji izdzīvo. Saprotu, kāpēc Brigmanis atkal pie šprices: padomijā kaldināts rūdījums ir stabils! Uz visa tā fona viņi sabiedrībā izskatās saprotoši, labu griboši ar vienmēr smaidīgo Brigmani fonā! Cilvēkiem patīk!
Kiki
K
Tēmu jau aizsāka Zanders vairāk kā nedēļu atpakaļ!!!
njaa
n
Žurnālistiem gan vajadzētu labāk papētīt pirms rakstīt - Daugavpils rajonā tāda Indras pagasta nav, Indras pagasts arīir Krāslavas rajonā!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas