Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Meli un puspatiesības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Valodnieks
V
Hari! žetons! Ripa vārtos!
Ministry of Truth
M
Paldies, paspēju pirms gobliniem un troļļiem. Varbūt tāpēc iet, ka latviešiem jau viņu bļebināšana ir pazīstama un mesiānisms vairs nav sasniedzams. Kamēr maina cēliena dekorācijas, tikmēr zēni pa citām vietām ekspress intervijas sniedz. Vienu gan viņi ir labi apguvuši - runāt ar katru auditoriju viņiem saprotamā kodā. Droši vien tas nozīmē, ka kaut kur ir jārunā kā Biškekam - vienu latviešiem, pavisam ko citu krievu auditorijai.
Juris
J
esot NACIONĀLISTS. Nez, ko tas viņa izpratnē nozīmē. --------------------- Tiešām nezinu ko Zanders ar šiem vārdiem ir domājis, bet manā izpratnē viss ir ļoti vienkārši: nacionālists ir tas, kurš savu tautu godā ceļ. Kārtīgs nacionāli domājošs cilvēks rūpējas par savu bērnu izglītību, latviešu kultūras attīstību, cenšas strādāt tā lai par viņa darbu varētu teikt -perfekti nostrādāts, kā jau viss ko latvietis dara. Uzvedas tā, lai citi varētu teikt - zolīds, kā jau latvietis. Cittautībnieku lamāšana un smilkstēšana par pagātni - tas nav nacionālisms, tā ir vājuma pazīme.
Haris
H
Man šķiet, Zanders par to valodu bija domājis drīzāk žargona un lamuvārdu nozīmē, "Dienas" NESAPROTAMĀ politika joprojām ir cītīgi izravēt visas interneta norādes, kas parādās komentāros. Tāpēc norādi kopēt ir praktiski bezjēdzīgi. Tomēr mēģināšu: Visa intervija šeit: J a tie "Dienas" troļļi tomēr būs izravējuši, tad vēlreiz uzrakstīšu, ka jāmeklē mājas lapa ar nosaukumu "mixnews" un Latvijas domēnu.:) Jāatzīst, ka tur vienā strīpā nāk un krieviski bļebina visvisādi letiņi. Kaut kādi pabriki un rajevski, protams, neizbrīna. Par Zanderu sāpīgi:) tāpēc, ka, atceros, viņš reiz kaut kādā savā video gabaliņā izteicās, ka esot NACIONĀLISTS. Nez, ko tas viņa izpratnē nozīmē.:)
neatkarīgais no atkarīgajiem
n
Zandera k-gs, esiet tik laipns un nākamo reiz dodiet arī linkus uz jūsu atsauces rakstiem, citādi tāda vienpusēja avotu atspoguļošana vien sanāk. Un vēl - vai bija vērts tērēt laiku, lai pateiktu, ka kaut kur ir tādi un tādi raksti un viss. Kur ir problēma? Žēl tukši pavadītā laika apdomājot rakstu, labāk būtu izgājis pasaulē un izdzēris kādu aliņu!
Ministry of Truth
M
Labais. Kur var to interviju noklausīties? Nezināju, ka visu zinošais un saprotošais Arhipingvīns ir arī valūdnīks. Gan izskatās, ka neko daudz nezina par latviešu valodā esošajiem slāvu cilmes vārdiem, kā tie tur ienākuši un kāpēc nav izgājuši ārā, bet uz spriedelēšanu jau viņš nav jāskubina. :) Nākošreiz jānovēl viņam iepazīties ar somugru un līvu leksiku mūsu valodā. Varēs izvirzīt arvien jaunas teorijas, būs arī interesanti.
Memory
M
Ja spēsi apjēgt, ka brīvā valstī, brīvs cilvēks, brīvi izvēlās sarunas valodu, tad, iespējams, spēsi apjēgt, ka ir dzīvē situācijas, kad saprātīgāk rīkoties pēc bibliskā principa :'Ja sit pa labo vaigu, tad....'', nevis 'Kas zobenu pacels, tas .....'?
Zirka
Z
Piekrītu Jūsu sacītajam ar abām rokām. Ir lietas, ko mēs zinām un saprotam par savu, savu tuvinieku veselības stāvokli, bet citiem nestāstām, lai tādējādi vēl vairāk nemazinātu spēkus. Kad ir dzirdēts, ka kāds krievs atzītu savu netaisnību, melus, rupjību?
Jens Z
J
šīs nu gan ir muļķības - jūs rakstāt, ka Latvija nav Pakistāna, tomēr situācija esot līdzīga!...Zander, ar savu tukšo salmu kulsanu jūs man sākat stipri vien atgādināt Gorbunovu.
puaro
p
Patiesībā, Jūsu replika par autora izpausmēm krievu medijos ļoti labi raksturo zandera paša rosināto tēmu- katrā mediju telpā savs A, B, C utt. Un, tad zūd tas, ko sauc par ''ticamības momentu'' un tauta kļūst nikna
Pensionāre
P
Man gan gribās kritizēt šos amata brāļus,jo viņi locās kā čūžliki pavasara saulītē,nevarot notēmēt un izdabāt mūsu meļu un laupītāju bandai,jo īpaši Ījābs te vai katrā intervijā lielīja jenotiešus,tagad reintings krities dzied citu dziesmu.
Pārliecība
P
esmu Nelatviete, ( bet pilsone gan ), interviju nedzirdēju, taču pilnībā piekrītu Jums.
Pensionāre
P
Piekrītu Jūsu izteiktam viedoklim, mēs vispār neprotam runāt latviski,tagad ar tiem angļu papildinājumiem ik pēc pāris vārdiem vienkārši pretīgi,tā kā lecam no vienas laivas otrā,bet pašiem savs nav nekas,kā vējš pušs tā locāmies bez sava mugurkaula.
Knābējs
K
Kāpēc Latvija nepiedalās pasaules nabadzīgāko valstu sammitā, kas notiek Turcijā?
Haris
H
Saprotu, latvietim ar krievu vienmēr jārunā krieviski, jo pat parasta intervija, ko latvietim LŪDZ krievu radio, ir "bizņes". Nodrošinoties pret to, ka dažus šādi argumenti varētu nepārliecināt, uzreiz jāpiemet klāt arī "asiņu/cilvēku upuri", kas galu galā, protams, būs tikai loģiska konsekvence, latvietim Latvijā sagribot runāt latviski. Vai Biškeka tagad aizstāta ar Ēģipti?:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas