Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Miglavs: Parex sakārtos, lai pārdotu tālāk

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
gulbitis
g
Nu ja, "dizie" padomnieki A.Miglavs, I.Gulbe, cuku fermas traktorists par Finansu ministru tad jau nav nekads parsteigums par to, ka Latvijas valsts sir bankrotejusi. Sie neliesi ir jatiesa un cietuma jamet ieksa, bet nevis viniem laut gar valsts maku grabstities, . lai tad viena kamera dzivojot, uz udens un maizes Miglavs un Slakters izpriece Gulbi, cik nu viniem ir tas potences.....
x
x
vispar jau dzherim atkal taisniba. bet varbut ka nevajag pardot, bet izmantot ietekmi, lai nodroshinatu atrus un sakarigus kreditus mazjam biznesam ?:))
Uz valsts rēķina
U
Feini. Uz valsts rēķina tagad reanimēs, uz valsts rēķina arī pārdos. Šaubos, vai kaut ko valsts nopelnīs, jo vienkārši būs jātiek vaļā, turklāt ātri. Ideāla shēma, kā apgrozīt n-tos milijonus uz valsts rēķina, saņemt savus 10%, kā jau kārtīgā darījumā un likties mierā, visiem spraužot batonus, ka viss ir labi, viss tiek auditēts, visu kontrolējam. Nav ticības un uzticības šīs valsts korumpētajiem ierēdņiem un valsts uzņēmumu pārvaldniekiem.
aborigēns
a
Kārtot un sakārtot - rīkojoties ar nodokļu maksātāju naudu. Viegli un eleganti, bez piepūles Parex'ā var iepludināt vēl n-tos miljonus. 'Stabilizācijai'....
keda
k
jā, tā tiešām ir valsts pamatnodarbošanās - "sakārtot" banku :)
!!
!
Tipisks AŠ biznesa stils. Tādā veidā pusvalsts jau pārdota.
ragava
r
pat nez ko teikt, bet ja šis ir tas nemanāmais " eksperts" kas reāli ietekmē mūsu valsti, tad bez komentāriem..
HJ
H
Tas tak tas pats Miglavs, kurš Šķēlem visus iepriekšējos gadus pienesa uz paplātes ar zelta maliņu visu prihvatizējamo! Nu-nu - redzēsim (interesanti) ar ko viss šis beigsies?
A.
A
Vietējais kapitāls? Atļausiet pasmaidīt. Tagad, pēc pārņemšanas to varbūt var uzskatīt par vietējo, pareizāk sakot - vietējiem parādiem! Protams, shēmo visi, arī svensoni, bet kāpēc tad mums ir Finanšu un kapitāla tirgus uzraudzības kantoris? Vai tikai tāpēc, lai Krūmanei daudz maksātu, vai tomēr, lai uzraudzītu un lielu summu aizpludinātājiem un citiem shēmotājiem sadotu pa nagiem.
ak vai
a
kurš balsoja par oligarhu partijām, TP, škeles partija LPP/LC šleseru partija ZZ lemberga partija. tatad, vai saprotāt ko jus esat izdarijuši balsojot par šītiem? varbut esat psrs samaitāti un neko nesaprotat?
ak vai
a
tātad! 1.... tatad kuriem ministriem un viņu ģiemenēm bija nauda parex bankā? 2.....cik daudz nauda? 3.... vai tas nebija intrešu konflikts ka ministri lema par parex bankas problēmēm. 4....citās valstīs politiķi nevar piedalīties lemumos ka viņu personīgais naudas maks tiks bagātināts vai izglābts. bet latvieši vel nesaprot kas ir intrešu konflikts jo psrs laikā nebija tads jedziens vispar.
www
w
Ko apklusaat , lielie erudiiti?
WWW
W
Kaa bazniicaa.
www
w
AMEN.
Bezdievis
B
Es gan tik pozitīvi noskaņots par privātas bankas nonākšanu valsts īpašumā neesmu. Lai nu kā, bet abi K. ir labi strādājuši un veidojuši šo biznesu ilgus gadus un banka pati par sevi ir sakārtota un efektīva ar filiālēm vēl daudzās valstīs, kā jau privātam kapitālam pienākas. Parex kļūda bija neveiksmīgi ieguldījumi, kuri strauji kritās vērtībā. Valsts arī nav labākais piemērs labiem, pārdomātiem ieguldījumiem. Otra lieta - Parex jau ar to īpaši neizmainīsies, izņemot to, ka tagad ir papildus līdzekļi un garantijas, kuras var izmantot, lai nostabilizētu banku un to, ka tagad Parex būs pilns ar visādiem valdības liekēžiem no valdošajām partijām. Varēs partijnieki par nodokļu un Parex naudu taisīt n-tās darba grupas, kuras vienīgais mērķis ir labi nopelnīt savām kabatām. Tātad - Parex efektivitāte drīzāk ka nokritīsies tāpat kā jebkurā citā valsts uzņēmumā. Jautājums visiem, kas tik nicinoši izsakās par abiem K.. Ar ko SEB, Swedbanka vai citas ārzemju bankas ir labākas par Parex? Vai šīs bankas arī neshēmo dažādus peļņas gūšanas variantus? Vai varbūt labākas ar to, ka Latvijā ir tikai filiāle no kurienes pumpēt ārā naudiņu un visi miljonāri vienkārši atrodas Zviedrijā? Nesaprotu arī tos, kuri priecājas ka Parex tiks pārdots kādam stratēģiskajam investoram. Parex pašlaik ir vienīgā no topbankām Latvijā, kurai ir vietējais kapitāls. Droši vien daudziem gribētos, lai pilnīgi vissas Latvijas firmas būtu ārzemnieku naudas pumpējamās filiālītes. Skaudība kā jau īstam postpadomju tumsoņu baram! Labāk, lai visi pie mums ir kalpotāji un vienādi nabagi (ar saimniekiem un miljonāriem ārzemēs), nekā te pat parādās kāds miljonārs, kurš kautko dara un pelna ar veiksmīgu uzņēmējdarbību arī ārpus Latvijas. Es esmu par to, lai abi K. varētu atpirkt banku un tā zeltu arī ārpus Latvijas, nevis par to, lai kādi ārzemnieki nopērk par sviestmaizi un pārdēvē par kautkādu Mozambikas filiāli. Man ir kauns par daudziem šeit redzamajiem komentētājiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notikusi pāreja uz ziemas laiku

Aizvadītajā naktī Latvijā ir notikusi pāreja no vasaras uz ziemas laiku, pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu atpakaļ.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas