Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Ministru prezidentam būs jauna ārlietu padomniece

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kardinals pujats
k
Klav, ned.... par Solveigas nopietnibu!
Piekrītu Klāvam
P
Beidzot īstais cilvēks, īstajā vietā. Lai veicas!
Oskars
O
Kāpēc tie vecie ZAGĻI-Latvijas IZSAIMNIEKOTĀJI tik ļoti grib tos LIELOS AMATUS ???? Vaitad nebūtu labāk piesaistīt PROFESORUS + UNIVERSITĀTI.
Maška
M
Tev kāds ziņoja, ka tieši par to? Varbūt bija kas cits?
Klāvs
K
S.Silkalna ir strādājusi Ārlietu ministrijā, bijusi pirmā sekretāre Latvijas pārstāvniecībā ES Briselē un padomniece Latvijas pārstāvniecībā Eiroparlamentā Strasbūrā. Pēc tam vadījusi Ārlietu ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību departamentu. No 2002. līdz 2004.gadam bijusi Latvijas Ministru prezidenta ārlietu padomniece, no 2005. līdz 2008.gadam - Latvijas vēstniece ANO Ņujorkā. ---------------------------- Premjeram V.Dombrovskim būs NOPIETNS padomnieks ārlietās. Lai veicas!
Folklendu salu gubernators
F
Tam ir vistiešākais sakars ar profesionālismu. Jo diplomātam ir robežas, kuras viņš, vai viņa nedrīkst pārkāpt. Vai varbūt drīkst, bet tad jārēķinās ar sekām. Vienkārši nerakstītas normas. Ja tās neievēro, tad grūti runāt ar profesionālismu. Jau minēju, ko briti izdarīja ar savu vēstnieku par šo dēku.
Maška
M
Cik cēli un krietni komentāri no droši vien svētiem cilvēkiem, un cik ciešā kopsakarā ar topošā padomnieka profesionālismu.
Folklendu salu gubernators
F
Tur jau nebija nekāda svece jātur, jo tas tika demonstrēts diezgan nekautrīgā veidā. Man grūti iedomāties kādu valsti, kur prezidenta padomnieks uztur intīmas attiecības ar citas valsts vēstnieku. Patiesībā briti to attiecīgi arī novērtēja un nabagu aizsūtīja uz Folklendiem, as nav neviena britu diplomātā kārots galamērķis.
Folklendu salu gubernators
F
Negribas jau cilvēku aprunāt, bet toreiz jau nu pa īstam tika publiski šauts pār strīpu ar to Ričardiņu. Tā kā pati vainīga un nabaga anglim arī arjeru sabojāja. Šodien tas varētu beigties ar pielaides nonemšanu klasificētajai informācijai, bet ko nu toreiz"trakie 90-tie.
nnn2
n
a kapec,tad ir arlietu ministrs... nu ja jaunais laiks taisa siltas vietinas savejiem,ta aizskatas... kauns,kauns,kauns... sajos laikos
Mr. Lovelāss
M
Ak tad beidzot uzzināju nepazīstamā pakalpiņa un sveces turētāja pie gultas vārdu, un tas izrādījies Tu, Ričard. Labaķ pamēģiniet pats, ir o.k., nenožēlosiet!
patriote
p
Ja nav, par ko runāt un ko saturīgi komentēt, labāk paklusēsim vispār.
Ričards
R
Ulmanis, Lielbritānijis vēstnieks, Repše, Economist žurnālists, tagad Valdiņš....ne jau visi mīļākie, bet zināma tendence ir.....
t
t
nav jau tik smuka vis
Žuks
Ž
Nevajag tik traki pašam laist pa labi un pa kreisi, ka otrā rīta neatceries vai tā Tava ir mīļākā vai zvirbulene???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas