Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Munkevics: korupcija pastāv visās pašvaldībās

“Korupcija pastāv visās pašvaldībās,” šādu viedokli telekompānijas LNT raidījumā 900 sekundes pauda bijušais kūrortpilsētas mērs Raimonds Munkevics (Jūrmala - mūsu mājas), atbildot uz jautājumu, vai ir pamats runāt par korupciju Jūrmalas domē.

Viņš uzskata, ka korupcija pastāv visur tur, kur tā var pastāvēt. Uzskatu, ka tas ir process ar kuru ir jāstrādā, viņš sacīja.  “Ja man būtu konkrēti fakti, tad es vērstos atbilstošās iestādē, bet korupcija pastāv un tāpēc mūsu valstī ir Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs.”

Pašreizējais pašvaldības vadītājs Ģirts Trencis (TP) LNT raidījumā pauda pārliecību, ka “beidzot pilsētā ir parādījusies lieta, kas nav bijusi vairāk kā divus gadus – atklātība un caurspīdīgums lēmumu pieņemšanā”. Informācija tagad netiekot slēpta, kā tas bijis R.Munkevica laikā. Komentējot žurnālistes atgādināto, ka aptaujas rāda, ka lielākā daļa jūrmalnieku domniekiem tomēr neuzticas, viņš atbildēja, ka dažās dienās nevar izlabot to, kas sastrādāts gadiem.

“Ir interesanta iezīme, ar ko Jūrmala izceļas. Ekonomiskā krīze skārusi arī politiku. Nav kā iepriekš, kad miljoniem tiek izgrūsti reklāmas kampaņām. Taču ir divi izņēmumi – Šlesers, cilvēks, kas pēdējos četros gados padarījis vairāk nekā visi rīdzinieki kopumā, un Jūrmala, kur pēdējo divu gadu laikā ir iztērēti vismaz 200 tūkstoši latu pozitīvisma kampaņām vienas partijas labā, ko pārstāv Munkevics,” duelī klāstīja Ģ.Trencis.

Trencis ir tukša muca, kas tālu skan, komentēja R.Munkevics. “Viņa darba stils ir sociālais bandītisms.”


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas