Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Nacionālisti: praida atļaušana izraisīs ne tikai miermīlīgus protestus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ha
h
Kad pie varas būs nacionālisti, tad šādu izvirtību (vai noviržu) popularizēšana būs aizliegta.
Susis
S
.. nee nevari, tev jaasagaida tie laiki kad arii tava kazinja buus tiktaal pienjeemusies praata ka varees tev apliecinaat savas juutas - un kad juus abpuseeji buusiet visu izrunaajushi un vinja buus teikusi "jaa, man arii ir juutas pret tevi" tad uz priekshu. Shobriid taa vien izklausaas ka tu cietsirdiigi izturies pret maajlopiem.
Hanss
H
ļedjajevs tik berzēs rokas, ka arī šie t.s. "nacionālisti' lej ūdeni uz viņa dzirnavām ...
birma
b
Ļoti bēdīgi, ka mums ir tik daudz organizācijas un indivīdu, kas ir agresīvi noskaņoti pret vienādām tiesībām un iespējām ik katram Latvijas iedzīvotājam neatkarīgi no ādas krāsas, tautības un arī seksuālās orientācijas. Tāpēc jau mums ir tāda Saeima un Valdība, jo vēlētāji paši brēc pēc nevienlīdzības un netaisnības.
žoržs
ž
Kur nu vēl stulbākus aizbildinājumus izdomāt, - citi nedrīkst pulcēties, tāpēc, ka '" šī iela ir svēta". Ta jau varbūt tiem nacionālisties jāiet saulainā sdienā stai krastmalā dežūr''et un trenkāt tos, kas tur uz soliņiem sēž un aliņu iedzerot vai bučojoties to svēto ielu apgāna.
2pac
2
Ai, sviests vien ir ar šo Latvijas ļautiņu - vieniem nav nekā labāka kā gājienos iet un karogus vicināt, citiem - tik vien rievu smadzenēs pietiek lai dūres vicināt pret jebko, kur kāda gudrāka galva rādīs... Yohaidī, cilvēki, jums ko - citu problēmu nav..? Piens jau dārgāks par aliņu, pensionāri no dzīvokļiem tiek sviesti laukā...a jūs te par svētuma piegānīšanu melšat. Labāk būtu savu enerģiju pareizajā virzienā vērsuši...
extreme festival
e
Nu re, divu nometņu ekstrēmisti satiksies. Gan nacionālisti, gan praidisti ir neciešami ekstrēmisti, demagogi, informācijas sagrozītāji, manipulatori. Gatavi uz nepatiesību un puspatiesību un seklu klišeju izplatīšanu, ka tikai varētu savu extrēmo viedokli pamatot. Abas grupas līdzīgas, abas sader kopā. Lai tad arī sestdien satiekās un dzīvi apspriež. Varbūt beigās var vienoties vai apvienoties. bet extrēmisti ir abas grupas!!!
italJano
i
Citaas zemees pedinhiem ir atveertas vinhu gulhamistabu durvis (gulhamistabaas vinhus neviens netraucee arii Latvijaa) un nevis valsts populaaraakie laukumi un ielas. Neviens nelhaus riikot praidu Saveetaa Peetera laukumaa Romaa. Tikai taapeec, ka dazhi ir piedzimushi kaa nekatras jeb videejaas dzimtes paarstaavji (ono, it, das), shii pataloghija nav jaademonstree un jaapieprasa kaa norma! Iecietiiba noziimee lhaut shiem cilveekiem, lai vinhi dara, ko grib, savaas gulhamistabaas. Bet lai vinhi agresiivi neuzbaazhas mums uz ielas!
niknais
n
Dievs pasargi Latviju no tādiem "demokrātiem"!
Likums
L
Pastāv iespēja likumīgā kārtībā panākt izmaiņas starptautiskajos likumos un hartās par cilvēktiesībām, lai varētu aizliegt gājienu. Nu tad uz priekšu. Lai Latvijā tiek rīkoti gājieni, pieprasot cilvēktiesību ierobežošanu. Bet nebūs jau kas iet. Būs kauns par savām bildēm pasaules laikrakstu pirmajās lapās. Uz likumīgām rīcībām drosmes nav varoņiem.
nu
n
Vai tas viens tajos ādas zābakos tur fotogrāfijā jau nesēž cietumā?
Demokrāts
D
tĀDA VEIDA SECINĀJUMI UN PIEDRAUDĒJUMI JAU PAŠI PAR SEVI LIECINA KA SEKSUĀLĀS MINORITĀTES IR ĻOTI STIPRI DISKRIMINĒTAS LATVIJĀ. Viņi ir tādi paši un tikpat cienījami cilvēki kā visi citi un varbūt daudzi no viņiem Latvijas labā ir izdarījuši daudz vairāk kā tie, kas mētājas ar pārmetumiem un protestiem bez jebkāda pamatojuma. Nemaz jau nerunājot par huļigāniem, kas piekopj cilvēka necienīgas izdarības. Pastāv tikai divi varianti. Vai nu sabiedriskajai kārtībai un likumdošanai atbilstoša uzvedība, vai pretlikumiska uzvedība. Ja kāds sāk rīkot nekārtības un prettiesiski uzvesties tapēc ka viņaprāt viņam kāds nepatīk, tad jāizvērtē attiecīgā cilvēka psihiskā veselība.
niknais
n
Kā var pieļaut apgānīt mūsu likteņupes krastmalu ar šiem cilvēces atkritumiem?Domnieku kungi, jūs pašus vajadzētu palaist gājienam papriekšu varavīkšņotās stringbiksītēs!
nekā personiska
n
žēl gan, ka tā. Es cerēju, ka vismaz šogad viena no lielākajā provokācijām ar nosaukum "praids" vai "draudzības dienas" (kam atbilstošāks nosaukums būtu naida veicināšanas dienas) izgāzīsies. Bet nē, tomēr pēdējā brīdī nacionālistu organizācijas izlēma atgdādināt par sevi un iegūt kādu politisko punktu. Nožēlojami, simtiem muļķu abās pusēs (gan gājienā, gan otrā pusē) strādā un riskē ar savu veselību un brīvību dažu provokatoru interesēs, jo ir gana neizglītoti, lai spētu saprast, ka viņu emocijas un "uzskati" tiek izmantoti banāli savtīgos nolūkos. Freimanei un gošai ir parādījusies cerība, ka arī nākamgad finansējums no HS organizācijām būs bagātīgs, tik bagātīgs, ka varēs gan praidu uztaisīt, gan kādu nieku arī savai labklājībai atlicināt. HS "problēmas" Latvijā kļūst par biznesa paveidu, pat sāpīgākais, ka no Integrācijas ministrijas mozaīka provokācijām saņem 30 000 latu, bet IeM sporta spēlēm sudrabai žēl 16 latu uz cilvēka. Praids kā provokācija ir iespēja paspodrināt politiskos reitingus uzmetoties par tautas aizstāvjiem, te ir vieta dvēseļu zvejošanai, gan Ļjedjajevam, gan Pujātam, gan LPP, tāpat te ir vieta naivo jauniešu, "kas saprot cilvēktiesības" un "apgaismību"" dvēseļu zvejošanai priekš mozaīkas, te ir vieta arī personiskā PR taisīšanai. Žēl, ka šis cirks ar importētiem aktieriem tomēr izdodas un rada reakciju. Ja ir vēlme tiešām protestēt, to var darīt krietni efektīvāk - izprintēt un palielināt 50 reizes bildes no Folsom Pride un piestiprinot plakātos ļaut tām par praida būtību un mērķi runāt pašām par sevi, un jautāt iedzīvotājiem "Vai to mēs gribam?" "Vai uz to mēs tiecamies?", "Vai tās ir vērtības?" "Vai tā ir apgaismība?"
nozagu
n
Kas nepatīk vientuļā zvaigznīt? Pateikt nemāki?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas