Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Naktī stiprs lietus, sestdien iespējami +33 grādi

Sinoptiķu prognozes liecina, ka Latvijai tuvojas siltā atmosfēras fronte, kas līdzi nes augstas gaisa temperatūras, stipras vēja brāzmas, lietu, pērkona negaisu un pat krusu. Sinoptiķi brīdina, ka jau šonakt Latvijas teritorijas lielākajā daļā un Rīgā ir gaidāms stiprs lietus, kas sāksies no dienvidu rajoniem. Ārsti atgādina, ka sutīgā laikā veselības problēmas var rasties sirdslimniekiem, veciem cilvēkiem un maziem bērniem, kas smagāk pacieš karstumu.

Kā zināms, sestdien gaidāmi Rīgas svētki un plaša svētku programma visas dienas garumā. Mediķi gan aicina izvērtēt, vai augstās gaisa temperatūras dēļ, labāk nepalikt telpās. 

Sinoptiķi prognozē, ka sestdien visā Latvijā gaidāms ļoti karsts laiks. Gaidāms lietus, pērkona negaiss, laiks brīžiem skaidrosies. Gaisa temperatūras sasniegs pat +33 grādus, nedaudz vēsāks būs Kurzemē un jūras piekrastē, kur gaisa iesils līdz +21, +24 grādiem.

Pēc šībrīža prognozēm rīt viskarstāk būs Latgalē – Rēzeknē un Daugavpilī gaiss sakarsīs līdz +32 grādiem, Bauskā +30 grādi, bet Rīgā +28 grādi.

Saistībā ar krasajām temperatūras svārstībām sestdien visā Latvijā līs, dažviet stipri, būs pērkona negaiss un pat krusa. Pērkona negaisa laikā vēja brāzmas var sasniegt 24 m/s.

Naktī uz svētdienu līs pārsvarā Kurzemē, citviet Latvijā gaidāms mākoņains laiks.

Sinoptiķi prognozē, ka svētdien gaisa temperatūra nedaudz pazemināsies, lai arī saglabāsies karsts laiks, Latgalē - +30, +31 grāds. Kurzemē salīdzinoši vēsāks +23 grādi. Visā Latvijā zibeņos un līs. Pūtīs D, DA vējš ar vēja ātrumu 7 – 12 m/s.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas