Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

“Nekā personīga”: Janita atzinis līdzdalību vairākās kukuļošanas epizodēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
gnireb
g
Jau sen viņu vajadzēja ietupināt jau tad kad pielējies apkārt vālēja un lielu tēloja , nesimetriskais dzeltenu taukumu kamols , plānais mullis , utt .
who cares
w
"Loskutovs noturētos, ja Krimināllikumā nebūtu panta par nolaidību valsts amatpersonu darbībā, kas izsaukusi smagas sekas." === Nolaidība vēl ir jāpierāda. Neesmu pārliecināts, ka Loskutova pienākumos ietilpst pilnīga lietisko pierādījumu pārbaude.
mazais ciniķis
m
IMO būs sekojošs scenārijs 1. tiesā Janita liecinās. Tā kā lietisko pierādījumu nav, ir tikai Janitas liecība, ne1 tiesa neko nedarīs vētot 3 gadus vecu pagātni. 2. Loskutovam no darba būs jāiziet, neskatoties uz savu draudzenīšu (NevAlkxne un Sarmīte) rīkoto kampaņu. Sarmīte jau jūtot rezultātu no zaudētāja ir tā viegli novērsusies. Ļoša zaudēs, jo pret viņu un viņa timuriešiem ir pierādījumi un protokoli. Viss vakardienas „nekā pers.” minētais ir tikai emocijas un putas. Tās pie lietas nepiešūs. Bez tam šoreiz varas partiju PR ir norm nostrādājis un zem saulessargiem ne1 neies. TV3 nav spējīgi uzrunāt tādas masas, kā bija ziemā, un Ļošam fons ir ļoti pelēks... 3. Kas notiks tālāk ? IMO nekas diži jau nu nemainīsies. Korumpantus ķers cits Feģa vai Juta. Janita varēs sākt uzmanīties no lapsenēm, budžets samaksās gan knab iztrūkumu, gan Štramam, un tam plikpaurim (piemirsu vārdu) smukas kompensācijas. Pirms tam gan viņus abus papurinās, bet gan jau advokāti izvilks.
nifjodas
n
Nākas atzīt, ka arī KNAB nav imūns pret kaitēm ar ko slimo sabiedrība kopumā, tai skaitā arī tiesībsargājošās struktūras. Bet KNAB gadījumā slimība ir smagāka, jo sakņojas visatļautības un nesodāmības gaisotnē, ko zināmā mērā kultivējuši paši tagadējie KNAB kritizētāji, tai skaitā masu mediji. Nu nevar valstī viena grēcīga iestāde tikt uzskatīta par svēto Indijas govi. Acīm redzot pašreizējām KNAB problēmām jāpieiet kritiski un iestādi sagaida ne paši priecīgākie laiki. Kāpēc tas tā, iemesli var būt vairāki, kā vienu jāmin Rīgas domes amatpersonu lietas, kur KNAB atļāvās pietuvināties un draudēt neaizskaramajiem, piemēram, Strīķe - :)) Ticiet, mēs atnāksim jums pakaļ,- Otrkārt - partiju pirmsvēlēšanu tēriņu finansējuma pārmaksas, summas pietiekami lielas, kā dēļ var papūlēties pabojāt KNAB dzīvi un treškārt, lietas, saistībā ar VID muitu, TP ierindas biedra digitalizācijas lietu un vēl un vēl varam minēt KNAB nedienu iemeslus 200 kriminālprocesu gaisotnē. Pie tam, kā redzams, pašā KNABā nedarbojas korupcijas novēršanas programmas, ko tad var prasīt no mums citiem, mirstīgajiem. Jā, grūti izturēt pārbaudījumus ar varu un naudu, un neaizmirsīsim, ka arī šajā iestādē strādā tādi paši mūsu sabiedrības locekļi, kā mēs ikviens ar saviem priekiem, bēdām, problēmām un godaprātu tās risināt.
Lelle
L
Mēs saderam kopā! Es arī neņemu un arī jūtos ļoti labi, A šitos kretīnus gan jābāž aiz restēm...
Lelle
L
Loskutovs noturēsie!!! Saderam!!!
peļķe
p
Visi gali ūdenī, ūdens veldzē, bet arī reizēm slīcina.
Don'Žuans
D
Ja bagāta sieviete grib nodarboties ar šādu biznesu, viņa nedrīkst spēlēties mīlestības frontē. Noteikti "uzķersies" kāds Don'Žuans, kurš paģērēs par sniegto mīlu savus procentus. Un Die's pas', ja viņa rokās būs informācija. Tad no šantāžas un skandāliem neizbēgt. Stulbākais, ja no tā jācieš godīgiem kukuļņēmējiem.
Jūrmalā
J
Bet Vilkastes projektā Jūrmalā, Dārzkopības ielā 19 viss notiek.
ierednis/- visiem
i
Es neņemu kukuļus- arī esmu ierēdnis, neņemu vienkārši pārliecības dēļ, un ticiet jūtos ļoti labi. To ka Rīgas Domē viss ir sapuvis var nepamanīt tikai cilvēciņi kam ar prātiņu tā pašvakāk.
auns
a
Janita vienalga būs zem sitiena, tikai no citas puses - korumpanti novāks, ja Maizītis palaidīs, re kā stīvējas ar Loskutovu, pat nebaidās atklātiem tekstiem runāt
zvirbulēns
z
Loskutovs noturētos, ja Krimināllikumā nebūtu panta par nolaidību valsts amatpersonu darbībā, kas izsaukusi smagas sekas.
wiwiy
w
cerams,ka Loskutivs noturesies,vins ir darijis daudz vairak derigas lietas,piem. par ko tad Kalvitim tads zobs uz vinju??! ps.-ceru,ka tos Rigas Domes neliesus beidzot piezmiegs...
mērglis
m
es domaaju ka nekaadfa ziepe nebuus de VV , buus tas pats kas ar Oderovu, skaidri un gaiši , neņems pa pillu ko noziedznieks muld , pie mums taa pieņemts, taad ja šie starpnieciibas noziedznieki saaks runaat puse no valdošaa namaa jaaseedina matiisaa, kameer šie buus pie likumdošanas stučiišana nebuus prioritaate, gali uudenii, velti sapriecaajaaties.
Arcix10
A
Knābātājiem piķis aptrūcies, nav par ko Jūrmalas hatu krītus maksāt. Pareizi, kgbešņika atvasei laba doma, paņemt no sazagtā. Gan jau futbolists "saspēlēs" vēl.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas