Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Nelikumīgajā atlaišanā Jakāns vaino Repši

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Antons
A
Ar divu dienu nokavēšanos Valsts ieņēmumu dienesta (VID) vadītājs Dzintars Jakāns iesniedzis finanšu ministram Einaram Repšem (JL) skaidrojumu, kādēļ par nelikumīgu žurnālistes telefona sarunu noklausīšanos notiesātie bijušie finanšu policisti no darba atbrīvoti nelikumīgi un ir jāatjauno amatā. xxx Izskatās, ka tēlo idiotu. Ak Dievs, nevar pareizi atlaist darbinieku - nu gan jāsmejas.
Berta
B
Es gan atrastu juridiski pamatotu iemeslu atlaist Jakānu. Bet ir cits moments: Jakāns tur "savējiem" ir ļoti vajadzīgs, un faktiski visa FM, kas mudž no TP ielikteņiem, būtu jānomaina. Tie tad arī cenšas sabotēt FM darbu.
2
2
Vispār, tas ir absurds - kā Jakāns var nezināt, kā pareizi atlaist šos blēžus? Nu, atlaid kaut pēc štatu samazināšanas! ------------------ Sevišķi ņemot vērā, kāda milzu juristu varza tiek algota VIDā! Izskatās jau, ka tas ir speciāli tieši šādi izdarīts, lai iegrieztu marsietim! Bet, kas attiecas uz šeit daudzajiem ieteikumiem atlaist Jakānu un iecelt citu - Repsim paklausīgu izpildītāju, tad tas gan nebūs tik vienkārši - vispirms jāatrod nopietns iemesls lai rosinātu Jakāna atstādināšanu un tad, cik atceros, jaunu valdības ieteiktu VIDa ģenerāli ir jāapstiprina Saeimā! Varat taču iedomāties, cik tas ir reāli pie pašreizējās TP sabotāžas politikas un vēlmes saglabāt savus cilvēkus (pirmkārt jau Jakānu un Vašku) VID vadībā!
auers
a
Jakāns ir jāatlaiž kopā ar Sportu. Tas veicinātu nodokļu iekasēšanu, jo, kurš gan labprāt maksā nodokļus, ja pa šo naudu tiek uzturēti rūdīti shēmotāji.
Ekonomists
E
Nesaprotu kāpēc ieteici man būt iecietīgākam pret dzeri. Viņš taču ir viens no kvēlākajiem jēlo sketas locekļiem. No citiem dienticīgajiem sektantiem viņš atšķiras vienīgi ar to, ka ļaunums viņa ticībā iemiesojies nevis TP un LPP/LC divgalvainā bubuļa personā, bet gan tam ir tikai viena oranža galva. Bet ar to jau viņa apmātība nemazinās.
cony
c
Bērnu dārza memļuks,neprot ievērot vadības likumus,bet ļoti prot savā nekompetencē vainot citus,ja nemaldos vēl saucas ģenerāldirektors. Istenībā tādiem cilvēkiem nav vieta strādāt valsts Kārtībā. Vācijā,ja Kārtības cilvēks pāriet ielu pie sarkanās gaismas,lidz ar to viņš aiziet arī no darba valsts Kārtībā.
Mg
M
Lēmumus pieņem ministri. Visi pārējie ir izpildītāji.
spikers
s
Runa iet par darbiniekiem, kuri pieņem stratēģiskus lēmumumus nevis ir tikai izpildītāji.
Ieva
I
Tad kaut kā ir jādabū zināt, vai Repše teica atlaist, vai atrisinā lietu, jo ja jau eksperti saka, ka varēja, piemēram, atstādināt nesaglabājot algu...
who cares
w
"Butu labak atlaidis pasu Jakanu" === Kā?
Gunārs
G
Sveiciens marsiešiem !
imants
i
Pašlaik Maizītis arī "skaidro" tautai ka nav pārkāpts likums un nevar sodīt ierēdņus par 1 000 000 Ls notērēšanu prēmijās pec aizlieguma ar ministru preža rīkojuma... Bet kas liedz atlaist no darba visus tos ministriju valsts sekretarus un galvenos grāmatvežus, kurās pārkāpa šo ministru preža rīkojumu? Jeb JL minisrru prezis ir vienkārši izlietots prezis?
dzeris
d
Repši elementāri iegāza, un to izdasrīja Jakāns ar rokaspuišiem, lai glābtu draugus, tādus pat "neaizvietojamus", kā Vaškevics. Vispār, tas ir absurds - kā Jakāns var nezināt, kā pareizi atlaist šos blēžus? Nu, atlaid kaut pēc štatu samazināšanas! Repšem jādomā, kā tikt vaļa no Jakāna, bet, tad būs tāda histērija no TP, ka, laikam bail. Tāpēc, sen bija jātiek vaļa no TP.
Vispār,
V
ar sodamību "orgānos" strādāt nevar, tikko spriedums stājies spēkā, jālaiž vaļā.
Ērglis
Ē
Ou, kad jādarbojas Oranžo interesēs, nekādi rīkojumi nav jāraksta, pēkšņi tagad rīkojumi jācepj, lai Jakāns saprastu. Un Jakāniņ, komentārs "pēc iespējas ātrāk" visticamāk nozīmē "pēc iespējas ātrāk likuma ietvaros". Tā kā tava atmazga ne tikai smird, bet tici man, tu esi pats un vienīgi pats atbildīgs par pieņemto lēmumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas