Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

"Neļķu Alīna" kandidē uz Eiroparlamentu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alex
a
Man tā jocīgi paliek, kad paanalizē aktīvo krievu interešu aizstāvju tautību ( libermaņi, plineri, ....goldi, ....bergi utt.). Ipatnēji - Krievijas politika pret Izraelu (?) un nesaprotamā šīs nācijas dažu Latvijā dzīvojošo parstāvju attieksme pret Latvijas valsti.
Valdis
V
ievēlēšanas gadījumā krieviem paies laiks, kamēr "aplauzīsies", sanāks, kā ar Ūdri, ka balsoja par baltām kurpēm un zirgu un beigās vienalga čiks vien sanāca
Terorists
T
Tad jau kopā ar Alfrēdu Petroviču varēs lamāt pasaules imperiālismu un mest ar neļķēm uz katru princi,princesi ,karali,vai karalieni,jo šamējie tur ir bieži viesi.EP būs izklaide un sava Žirinovska.
Nu vai zin'
N
Kaa taada Alina ar kriminaalu pagaatni vareja iegut Latvijas pilsoniibu lai kandideetu uz Eiroparlamentu? Kas notiek Latvijaa? Visiem nekaartiibu ceelaajiem, zagljiem un banditiem pilsoniibu sviezh pakalj vai?
:o)
:
Viņu toreiz vajadzēja ielikt cietumā, nevis izbeigt lietu.
Paltraku Vilis
P
Daugavpilī pilsoņu skaits ir niecīgs, jo tur dzīvo bēgļi no Baltkrievijas, kuru skaits ir ap 80%. Arī pats Žuravļovs dzimis Pitalovā.
Modris
M
Nesaprotu. Vai vina ir Latvijas pilsone, un ja ne, ka vina var kandidet EP velesanas un parstavet Latviju? Vai Latvijai nav likumi kas aizliedz fasistiskas organizacijas, ta ka nacionalbolsevikus? Vai vina nebija aiztureta un notiesata Krievija, un tur nosedeja cietuma par kriminalu noziegumiem? Kapec vina pasreiz atrodas Latvija, ja bija iesaistita ar kriminal noziegumiem Krievija. Ka vina tika atpakal saja valsti? Ka tas ir iespejams ka cilveks ar kriminalu rekordu vispar var kandidet politiskam amatam Latvija Vai Latvijai nav likumi par sadam lietam? Vai nav parsteigums ka liela dala musu tautas grib pamest dzimto zemi?
Niks
N
Pirmkārt Žuravļevs nav krievs tāpat kā Kargins , Krasovickis ,Ždanoka un Pliners .Mans paziņa sūdzējās par viņa finansēto raidījumu sotka,esot pareizi atbildējis uz jautājumu bet solītās naudas vietā saņēmis zvanu kurā atklāti bija teikts, ja ieradīsis pēc naudas var notikt kas slikts ar ģimeni ,cilvēks bija šokā.Pēcpadomju cilvēki diemžēl ir pārāk naivi un uzrīdot viņus vienu otram vieglāk apzagt.Tā viņi parazitē,bet īsto seju neviens negrib redzēt.
Luta
L
Kas tie par atkritumiem tajā Za Roģinu savākušies? Modris Auziņš - turklāt vēl ar latviešu vārdu, būtu vismaz uzvārdu nomainījis lai neapkaunotu savu tēvu un citus latviešus.
replika
r
nezinu... man šķiet, ka princis Čārlzs kļūdījās - meitene tāda kā 'miera cīnītāja`, superdemokrāte... . Ļoti šaubos, vai alina tikpat dedzīgi iestājas pret Krievijas iebrukumu Gruzijā. Tas nebija bērnības stulbums, tas bija un ir vienkārši krievu šovinisms.
mērglis
m
za roģinu, za Staļina , za sovetskij sojuz ...vot apmeeram šaadaa stilaa viņiem ieboreeta dzimtenes miilestiiba , es taadus zaabakus sen pa pillu neņemu , lai taču mocaas katru dienu viņiem jaapavada starp fašistiem ...
Kaspars
K
ZB, kāpēc Latvijas valdība vienkārši nelikvidē visas tās krievulēnu partijas, vienkārši riebjas!
dn
d
Smirdīga Latvijas atbilde britiem, kuri apčurāja mūsu pieminekli.
lūriķis
l
Vai tad Krievija jau pievienojusies ES,kaut kā nav manīts.Par kuru dzimteni Latvijā cīnās žuravļevveidīgie,tas nu gan jautājumus nerada.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas