Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Nepierāda bijušās virsprokurores līdzdalību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AL
A
Pie mums tiesneši un prokurori ir balti un pūkaini. Tāpat kā padomijā nebija seksa, tā prokuratūrā un tiesā neņem kukuļus.
:o)
:
Nu ko, kārtējā ilustrācija KNABa darba panākumiem! Ar lielu troksni izbazūnē pa visu pasauli, ka kāds ir apcietināts vai kādu tur aizdomās, pēc tam klusiņām un ar maziem burtiņiem paziņo, ka kārtējo reizi nekas nesanāca.
Vērsis
V
Pret virsprokuroriem jau pierādījumus nesavāks. Notiesā jau tikai vienkāršos cilvēkus. Un nereti bez īpašiem pierādījumiem.
Artūrs
A
Kārtējais knābistu PR gājiens jānolaiž izlietnē. Cik vēl ilgi turpināsies šis Latvijas mēroga Maski Šov? Kad šī iestāde sāks strādāt valsts nevis savas kabatas un ģīmja labā?
ucs
u
neko neteiksi,šī kukuļņēmēja pat virsas prokurore,...kā saka,nav ar pirkstu taisīta... neļausies jau sevi pieķert,kur nu ve sevi tiesāt, notikušās kukuļošanas afērā...nav jau nēkad, DŪMI
ABC
A
E.Bērziņš ir pieļāvis prokurora ētikas kodeksa pārkāpumus?? Vai aizdomās turamā brīdināšana nav uzskatāma par līdzdalību nozieguma slēpšanā?
Kaupēns
K
Priedi atjaunot darbaa , lai turpina *********, KNABUu, kam tas vajadziigs ...skosiķ
ABC
A
Kundze būs tos 500 latus apēdusi vai arī iemetusi tualetes podā. Varen nevainojama reputācija, akurāt tāda pati kā Grūtupam vai Tihonovam. Šādi cilvēki ir kauna traips visai tiesu sistēmai.
Sniper'sEye
S
Kārtējais obloms Jutas Strīķes stilā: KNAB vispirms izreklamējas, cik varonīgi viss noticis, kādi ļauni ļaundari cik smalki notverti, kā tie čupojas un cik neglīši rīkojas... Pēc tam -- čušš... Toties aizvakar skanēja kārtējās raudas, ka mazo algu dēļ aiziet labākie, -- protams aiziet ar mazu algu ir labāk nekā lavīties pie seifa... Un -- kādu likumību var sargāt iestāde, kura apzagusi savulaik aizdomās turēto, bet vēlāk atlaisto... Ls 3000 taču arī ir nauda, kauit gan Kvēps, protams, var nelikties simpātisks: Vilnītim te būtu vērts padomāt...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas