Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Nepildot memorandus, nauda Valsts kasei pietiktu līdz Jāņiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sakarības
S
Prims adreses trīs w burti un pirms vārda rit (adresē) iznīcināt tukšumu un apskatīt 18.fotogrāfiju un izlasīt komentārus.
Sakarības
S
diena.lv/lat/sports/hokejs/rigas-dinamo-maskavas-dinamo-0-0- rit-1-tresdala?comments=3#p_18
irc
i
tiešām - 200 miljoni "sakrālajam tūrismam" WTF??? Mēs laikam tiešām nedzīvojam sekulārā valstī! Kautkā neredzu te problēmu budžeta sabalansēšanai - 200 milj. nost no Aināra projektiem, parējos 512 no valsts pārvaldes. Ieviest dividenšu nodokli, papildus ienākumu nodokli, ja ienākumi pārsniedz 10 tūkstošus gadā un spekulāciju nodokli. Tad nevajadzēs apcirpt ārstus, skolotājus un policiju, nemaz nerunājot par pensionāriem un citiem maznodrošinātajiem un valsts gadu beigs ar minimālu budžeta deficītu!
Lex
L
Nu varētu sākt ar Finanšu ministriju, kas vienīgā no visām nesamazināja izdevumus par 15%. Ņemot vērā, ka FM kopējais budžets ir gandrīz miljards, bet atalgojuma budžets - ap 70 miljoniem, gan jau ka var kaut ko ietaupīt.
diemžēl
d
tie paši iepriekšējie ir arī tagadējie
tātad
t
līdz šim saimniekojušajai bandai jāatdod valsts budžetā tikai niecīga daļa sazagtā. Šleser, iesāc tu!
ipasi stulbs tntuks
i
Nepareizi! Vajag likt akcentu uz saimnieciskas darbibas attistibu,ta varetu ievest licenzes pirksanu sikamatniekiem un sikam boditem.bez nekadam gramatvedibas,VID kontroles. Tagad izdevigak neko nedarit ,jo administrativais slogs ir vienreizejs.Man firmas saimnieks jau padarija sev galu virietis 43 gados neiztureja.Vajag lasit A,DEGLAVA gramatu RIGA,tur ir doti padomi ka stradat krizes apstaklos.Kamer to kontrolieru bus vairuma nekas nemainisies.esaku ieviest licenzes par loti letu samaksu.kas pec gada dos lielu grudienu tautsaimniecibas augsupejai,Si laupisanas,nogriesanas taktika dara otradi.Es labi nopelniju,man pensija bija liela,to neindekse,nodokli virsu,nolidzina ar bomzi,Kurs maksas tos nodoklus?Tagad esmu bomza limeni.Domat vajag tallredzigi,un izbeigt to laupisanas,nogriesanas politiku,jo katrs to ir nopelnijis.
R(8)
R
Gogmanis lepni pateic , ka visu naudu jau nau nozadzis, ka ta pietiksot lidz JANIEM , bet tagad pie sprices ir ticis DOMBROVSKIS , tad jau pazudis ari pareja..............................
Bens
B
Visa tā ooranžā varza iir jānosēdina uz apsūdzēto sola par tīšu valsts novešanu līdz bankrotam un izlaupīšanu,piedzenot visus zaudējumus no tim visiem,kas šo valsti "vadīja" visus šos 18 gadus un "zizvadīja"līdz pilnīgam sabrukumam.
dzeris
d
Visiem skasidrs, ka jātaupa uz valsts pārvaldi, un visi baidās pieķerties tai klāt.
wtf?
w
un Godmanis vēl NRA atļaujas "mazgāt rokas nevainībā", ka viņš redz atstājis SABALANSĒTU budžetu un priekšlikumus līdzekļu ietaupīšanai - MELIS un VĀJPRĀTĪGAIS!
Econ
E
Valsts bankrotu jau ar attiecīgiem lēmumiem var panākt arī nedēļas laikā, un kase patiešām būs tukša, viens no tādiem variantiem ir, ja, piemēram, SVF un EK paziņo, ka tomēr neaizdos, jo Latvija nepilda saistības vai arī ir jau pamatotas bažas (ne tikai populistiski paziņojumi) par to, ka līdzekļi tiks izlietoti neparedzētiem mērķiem, tam visai ātri seko kapitāla bēgšana, tiks pieprasīts atmaksāt sindicēto kredītu uzreiz (Parex) - par tālākajām sekām katrs pats var spriest. Par Zalānu - tas ir variants kā šo procesu vēl vairāk paātrināt, īpaši brīdī, kad Pasaules presē nāks ziņa, ka par Latvijas premjeru ir tikusi nominēta ar sektām saistīta persona, kas pārstāv partiju, kuru uzticības reitings ir zem 2% (pastāv bažas par nopietnu saistību ar publisko līdzekļu piesavinātājiem utt.) - īpaši pašreizējos apstākļos, kad notiekošais Latvijā tiek atspoguļots visos iespējamos veidos un vietās.
!
!
Nejūtos atbildīgs par šo situāciju. Bet Godmanim, kas krīzē (novembrī budžetā bija dramatiskākā situācija - pats to teica) glābj privātu banku, gan jājūtas. Par to, ka man tagad piedāvā uzņemties viņa parādus. Es tos nemaksāšu. Vienalga kā, bet nemaksāšu.
vilis
v
Taa Dombrovska epopeja te tikai visu seseljoshanaas procesu pagarina. Kameer vinjsh ar visiem vienosies un sapratiis, kas notiek, situaacija labaaka nepaliks. Zalaanam tas buutu skaidrsaaks, un arii daraamie darbi zinaamaaki.
kaimiņiene
k
Bļāvien kad nekā nesajēdz un neklausies politikā pilnīgi tik paķer kādu vārdu tad nau jāvaino JL bet gan bandīti kas valdija un noveda valsti līdz krakam.HZBanka ar gribēja pārņemt PAREX bet kad redzēja kā izzakta tad Feifers aizlaidās atpakaļ neskatoties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI

Kā samazināt budžeta izdevumus

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas