Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

“Neprāta cenas” varoņi gan LTV, gan TV3

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
neprāta fane
n
Es arī domāju ka visu raidījumu salikšana vienā laikā ir samērā bērnišķīgs gājiens, jo ieguvēji tiešām būs LNT un tie tur varēs karot savā starpā............
pase
p
Vēl labāku reklāmu jaunajam TV3 seriālam nevar vēlēties - tauta pagaidām paskatīsies ltv vecās sērijas un tad iesildīti metīsies pie jaunajām sērijām. ltv šoreiz varen labu kampaņu taisa TV3 un prieks, ka ieguvēji ir brigāde, kas taisa jaunās sērijas.
skatītājs
s
Tā ir skatītāju maldināšana - nākamnedēļas TV programmā vēl nav Neprāta cenas jauno sēriju. Lai jau rāda visus latviešu seriālus vienā laikā, skatīšos Cerību ielu, kaut arī ziedoju Neprāta cenai. TV3 varētu skatīties, ja tur mūždien neplivinātos tā melni dzeltenā Nekā personīgi reklāma.
jaaa
j
Vija "kļockini" varētu būt jauns televīzijas un radio vērtību skala.
Zigurds
Z
Latviešu mākslinieki slaveni visā pasaulē. No Tasmanijas līdz Lapzemei. Taču Latvijas kino veči nespēj vai negrib uztasīt tādu spēlfilmu kā Mūzikas skaņas. Vai tad mums trūkst skaistu aktieru, izcilu talantu, skaistu vietu? LTV ir par dumju un slinku,lai no mūsu pasaules mūzikas meistariem uztaisītu filmu. Kaut vai ierakstītu koncertus. Gidonu Krēmeru, pasaules ievērojamāko Latvijas pārstāvi un Kremerata Baltica desmitām reizes var redzēt pasaules mūzikas tālrādēs ka MEZZO, dzirdēt The New York Times klasiskās mūzikas raidītāja WQXR.com, bet ne LTV. Galu galā tās raidlugas nevienam nevar pārdot, bet latviešu Muzikas skaņu varianti pelnītu brangu naudu. Jo šausmenes jau apnikušas un dziesmu spēļu niša pēc Mūzikas skaņām - tukša. Kļockini tika ņirdz un meklā taimkodus.
nediena
n
Rafalsona vards ir Jakovs.
who cares
w
Smieklīgi
Kamilla
K
ir atšķirība vai latviešu kino aktieru cienītājs dzīvo Krāslavas rajonā vai Ipiķos, no kuriem ir gabals veicams līdz teātrim parēķini, cik izmaksā degviela un teātra biļete, kura maksā vismaz 10ls nepiekrītu, ka skatoties latviešu aktierus latviešu filmās/seriālos ar TV starpniecību, netiek atbalstīta Latvijas aktieru saime! arī tas, ka es skatos 'Neprāta cenu" nevis "Hameleonu rotaļas" ir pozitīvi!!!
nu un
n
...Latvieši jau izsenis mīl savus aktierus... ja mīl tad lai brauc uz teātri. Ja šamie ir TV aktieri, tad cita ruņa Muhtar...
TV3 skatos regulāri
T
Kotam jau nu vajadzēja atkāpties ar godu - kas pazaudēts, tas pazaudēts. Bet ja GODS kādam ir lieka greznība, tad jau nu nekā... Nezin kāpēc naudiņa atradās tādam /piedodiet!/ mēslam kā "Jauna nedēļa", arī visādiem "Mīlas viesuļiem" un "Smalkajām dāmām" /nemaz jau nerunāsim par Muhtaru un "Hameleonu rotaļām"/, arī NESKAITĀMAJĀM /!!!/ sporta pārraidēm!? Latvieši jau izsenis mīl savus aktierus, bet uz teātri pašreizējā situācijā daudzi pat gribot nevar aiziet. Tad nu "Neprāta cena" bija savdabīga kompensācija un iespēja atslēgties no ikdienas rūpēm. Protams, no seriāla nevar prasīt "augsto mākslu", bet kūkas ikdienā arī parasti neēd. Paldies TV3 - labi noreaģēja!
vira
v
viss būtu jauki ar to seriālu, bet kapēc tikai viens gadalaiks, tas ir ka lētiem āmīšu seriāliem. labak ņemiet piemēru no krieviem , viņiem ari ziema ir. un neko dargak tas nesanāk, apģērbs katram kumpalās dabūjams
valdis
v
abi kanāli rādīs to pašu tēmu vienā laikā nu prātā nu kad cīnās par skatītajiem un klausītājiem kā kādas derevņas nodzeŗušas bābas atriebjas viena otrai betaizmirst ka tā jau ir atriebiba tie kas skatās un no kuru maciņa /PVN 21^/ jūs saņemat naudiņu lūk ta ari ir daļeji atbilde uz pagājušas nedeļas 100 gr kulturas progr tur kreituse bij uc pāsi triec no ekrana nu lai 'tā vecenite skatas un bauda vismazāk kaitigo nacionālo virtualo narkozi aizmirst ka nakti māks sapju lēkmes rīt mazdelam dos lētako baltmaizi ar lētako margarinu paša staigās pusbada /ir tādas ģimenes te/
Vija
V
Neprāta cenu neskatos, bet priecājos par mūsu aktieru un režisoru veikumu! Malači TV 3 un kauns LTV 1, kas sapinusies kļockinos un pazaudējusi mugurkaulu.
Labi!.
L
Malači TV 3 un aktieri, un režisore! TV 3 skatos regulāri: Bez tabu, ziņas, Nekā personīga, arī filmas!
pundurtrusis
p
pieci punkti fotogrāfam kā kopā salikt karļikus ar maikstēm. Un smuki izskatās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

LTV atrod naudu “Neprāta cenai”, Gorodecka atsakās

Eksperti: likumu nepārkāps, ja turpinās "Neprāta cenas" sižetu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas