Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Nesodāms. Mocījis ir, noziedzies nav

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
101
1
Nu,re te nu mēs esam nonākuši!Nevienam no lielajiem likumdevējiem neienāca prātā ( vai nedrīkstēja ienākt) prātā doma,ka no plašākas likuma normas uz šaurāku var pāriet.Un nevienam no domātājiem neienāca prātā,ka Latvijas iedzīvotāji bija pakļauti ne tikai deportācijām,bet arī spīdzināšanām un vajāšanām no čekas puses!
Ilmārs
I
Lieta ir dziļāka un skar mūsu tiesvedības sistēmu. Kā viens gudrs cilvēks ir teicis, Rietumu tiesvedība balstās uz precedentu, bet mūsējā un normu, likumu. Piemēram, ja tev uzbūvē dzīvokli, kurā Tu jūties slikti, bet celtnieki pierāda, ka viņi būvnormas nav pārkāpuši, tad tava lieta ir bezcerīga. Pie mums... Amerikā tev būtu iespējas uzvarēt procesā. Tur galvenais ir cilvēks, nevis likums.
Imants -
I
Atbilde jau vienkārša - šodienas Latvijā čekisti, ar jauniem nosaukumiem un veciem uzvārdiem, turpina regulēt norises. Mums jau čekists var vadīt partiju, par čekas naudu veudot biznesus, dēlus ielikt visai nozīmīgos amatos pašvaldības un valsts parvaldes institūcijās, represīvajās un drosības struktūrās... Esam čekistu valsts, jo paši tadi kalpi vien ir.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas