Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Nevis sūdzēties, bet strādāt. Nacionālā kino centra atbilde

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pēcis
P
Dzirdēju arī šo abu personāžu sarunu, drīzāk, strīdu Latvijas radio pagājušonedēļ - tiešām izklausās, ka kinostudijas puisis zina, ko runā, bet tā direktrise tik vien kā spēj raustīdamās attaisnoties - tad jau laikam ir par ko raustīties...
Dina
D
Nedomāju, ka Gailītei izdosies Horstu sabradāt. Puisim jaušama stingra nostāja, kas ļoti kontrastē ar Gailītes atrunāšanos. Tādus cilvēkus vajag vairāk, tad arī nejēdzību mums visiem būs mazāk. Lai izdodas!
Gamma
G
Gan jau kaut kā izlocīsies un sabradās to Horstu ar visu viņa kinostudiju....., kā nekā valsts taču, un valstij vienmēr taisnība. Tomēr būtību tas nemaina - kinocentrs vareni smird. Bet es kā pilsonis negribu, ka kāds pa manu naudu bojā gaisu, kas man jāelpo :((.
Holivuda
H
Mēraukla viena - ir vai nav ko redzēt uz kino ekrāniem... nu švaki, cienījamā kino centra direktrise! Nav....Nav mums ko skatītājiem baudīt! Lai dzīvo Holivudas kino!
@@@
@
Nabaga Gailīte, cil grūti locīties... kā lai attaisno savējo lobēšanu konkursos, lielo centra budžetu, uzpūsto darbinieku skaitu, savu saņemto algu Tallinas mediju skolā... grūti... varbūt tas būs lēns beigu sākums...Un kāda kino pieredze ir tiem daudzajiem atbalstītajiem studentu projektiem, un kāda pieredze viņu producējošām studijām? Laikam jau tikai Rīgas kinostudijai ir "vāja pieredze filmu producēšnā "? Visi citi ir ar milzīgu pieredzi. Ieskaitot dažu labu kino ekspertu, kas nespēja dažas dokumentālas filmas kārtīgi pabeigt!
daiņuks
d
Lai te mētājas ar kādiem argumentiem grib, bet kad es kā skatītājs uzzinu, kam kino nauda sadalīta, rodas loģisks jautājums - a kāpēc man kā nodokļu maksātājam jāuztur šī iestāde, ja tā dod finanses visādiem "savējiem" projektiem, "augstās mākslas" proponētājiem un citiem tādiem, nevis tādām filmām, kuras sabiedrība grib redzēt. Es saprotu, ka var argumentēt, ka sabiedrība neizglītota un grib skatīties s... mēslus, tāpēc mēs, redz, atbalstām to, ko vajadzētu, bet... kaut kā neiztur kritiku šie argumenti. Ūdensbumba, Rīgas sargi - tās ir filmas, ko skatītājs vēlas redzēt. Visas Kurpes, Pitoni un citi tādi - nu piedodiet! Nē, es nesaku, ka nevajag dot arī "augstajai mākslai", bet varbūt tad kādas loģiskas proporcijas noteikt (un tās arī ievērot - nevis kā šajā kliedzošajā gadījumā!!!).
Inguuna
I
Nee, nu ir jau forshi atbildeet, ka uz darba nepilniibaam kaads noraada tikai taapeec, ka pats palicis neapmierinaats, tachu - neviena pamatota atspeekojuma tiem paarmetumiem, ko kino centram izteikushi, taa arii sheit nav. Tikai taada Gailiites Holmbergas pashas nedaudz aizvainota pljaapaashana - tipa, ko piekasaaties... Zheel, ka pie mums valsts liidzekljus (taupiibas rezhiima apstaakljos, starp citu, kad to vajadzeetu dariit iespeejami preciizaak un efektiivaak!!!) dala shaadi.
Ella
E
Un vai valsts taupības režīma apstākļos mums ir nepieciešams Kino centrs ar 24 štata vietām un milzīgi lielo budžetu??? Valsts varētu krietni ietaupīt savu naudiņu samazinot šo ierēdņu pulku. Viena pilnīgi lieka iestāde.... varētu pie Kultūras ministrijas pieņemt darbā vienu vai divus cilvēkus, kas kūrē kino jomu.
zvirbulēns
z
Un ko tad Jums ģenerālprokurors Jānis Maizītis atbildēja, kad tad būs apsūdzības?
Moda
M
Izlasīju abus kašķu viedokļus. Nekā jauna,- katrs par savu, bet viena lieta tomēr likās uzkrītoša, -kinocentra skaidrojumā nav ne vārda par tiem jocīgajiem lemšanas datumeim, laikam jau kaut kāda "putra" ievārīta ir.... bet skatīties vienalga nav ko...... :(
Jautājums
J
Labāk lai Kino centrs izstāsta visai Latvijai, kur aiziet 500 000 latu, kas ir paredzēti šī ierēdņu kantora uzturēšanai????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Venta Horsta, SIA Radošā apvienība Rīgas kinostudija valdes locekļa, raksts

"Par kino attīstībai domātās naudas sadali un pārdali"

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas