Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Nevis Zatlers, bet Spurdziņš nosēdināja TP un JL pie viena galda

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
un
u
Ko tu klāj palagus? Ja TP ir cits NĪN priekšlikums, tos klāj vaļā, ne savus palagus. Bet TP prasti aizmuka. Attaisnojuma nav.
Ļoti pareizi!!
Ļ
Neoficiāli ir zināms, ka TP vadību uz šādu sarunu ir pamudinājis viņu kolēģis Oskars Spurdziņš, kurš arī Dienai atzina — šis ir brīdis, kad vairāk nekā jebkad ir vajadzīga vienotība koalīcijā, lai pieņemtu nākamā gada valsts budžetu. "Tautas partija un Jaunais laiks ir atslēgas partijas, starp kurām pat nav lielu pretrunu, tāpēc ir svarīgi meklēt kopsaucējus," atzina O.Spurdziņš.
ha ha
h
TP noliedzējiem un jaunlaicēnu slavētājiem iesaku izvērtēt kuras dotie priekšlikumi derīgāki.Kurus būtu lietderīgāk realizēt,lai mēs sāktu beidzot ķeparoties ārā no šiem sūdiem ,kuros ar lielu jaunā laika svētību un lielu piepūli esam iekūlušies.Kalvīti varam lamāt par lielu gļēvulību,nerealizējot bezdeficīta budžetu,treknajos gados.BET VĒROJOT VISUS JAUNLAICĒNU KAŠĶUS PRET VALDĪBU TAJĀ LAIKĀ,ESMU PILNĪGI PĀRLIECINĀTS,KA KALVĪTI LAMĀTU VĒL VAIRĀK PAR ALGU NEPALIELINĀŠANU UN SREIKIEM NEBŪTU GALA.Jaunlaicēni ar dakšām gāja pret valdību,pret prezidentu un tagad nezin kādēļ iedomājas,ka visiem it īpaši tautas partijai viņi būtu jāmīl.Pasakiet cienījamie jaunlaicēni par ko jūs vajadzētu mīlēt un cienīt ?Par ko ? Str'dāt jūs nejēdzat,melojat pie tam noziedzīgi atņemiet naudu pensionāriem,kas pēc būtības ir privātīpašums,uz laiku aizdots valdībai bezprocenta lietošanā.Dombrovskis augstos toņos runā par godīgumu Bičkoviča lietā.Būtu painteresējies kā veicas paša čomam,repšelim ar parādu miljona atdošanu,kuros iekūlies nemākulīgi spekulējot biržās un ar nekustamajiem īpašumiem.Painteresējies kā veicas ar parādu atdošanu paša sievai un citiem jaunlaicēnu ministriem,kuri nezin kādēļ visi ir iekūlušies parādos,kārtojot savas rebes.Pirms meklē skabargu cita acī,iztīriet savējās no baļķiem.Varbūt ieraudzīsiet ,ka bez jums šajā nelaimīgajā valstiņā ir arī vēl citi ,katrā ziņā ne dumjāki par jums.
TAUTAS PARAZIITI
T
JAA,TIESAAM,SPURDZINS IR VIENS NO GUDRAAKAJIEM UN SAPROTOKASAJIEM VECIE TAUTAS PARAZIITU PARTIJAA,PAAREJIE TUR TAADI VIENTIESIISI VIEN IR.TAGAD ATRADUSI KO PASTUM TAUTAI PRIEKSAA KOVAARNI EERGLI,DOMAAJU ,KA TAS KOVAARS IR GUDRAAKS,BET TAADS PATS APTAUREETS KAA ZIRGA SEGLINS.
Arturs M
A
Paklau,ja tevi nosēdinātu pretī Sorosam,tu muti,jeb knābi nevarētu atvērt,jo tavas ekonomiskās zināšanas salīdzinot ar viņu būtu algebras līmenī!Un to es te rakstu Tev ,NE kā Sorosa atbalstītājs. Un izmet nevis Ābiķi no TPistiem,bet pats sevi no šī lapas "gudriniek"!
Ausma
A
TautasPosta partija joprojām spēlē "jo sliktāk, jo labāk". Kāpēc TP izšūpoja nekustamā īpašuma nodokļa nodošanu komisijām? Ne Zatlers, ne Kraulkis ne Spurdziņš neko vēl nav panākuši. Tautas Posta partijai izrāda ambīcijas, bet nākamās vēlēšanas visu noliks vietās.
zvirbulēnam
z
piedāvāju Tev vienkāršu formulu zvirbulēna viedoklis=citu viedokļiem => patiesība. zvirbulēna viedoklis nav= citu viedokļiem => sorrosīdi, kur skatās ģenerālprokurors, u.c, viss pārējais standartšablonu kopums. Nu kā gudrs cilvēks tā var rakstīt. Slims, uzpirkts vai nesaprasts. Katrs izvēlas savu, es esmu izvēlējies uzpirkts, uzpirkts vazaņķis.
zigis
z
TP panem pauzi,lai izdomatu jaunas riebeklibas ,ka apkast valsti ,bet izliktos labini.Tadi ekonomisti,ciepas un zvirbuleni jau uzkerusies uz mulkiem izmestas makskeres1
vēl nav pielecis ?!
v
:))) - tas, ka o burtiņš izkrita, neapbēdina tādu gudrinieku ?
vēl nav pielecis ?!
v
Tas viss notiek pēc visnotaļ vienkāršas shemas - kur galīgi nav no svara, vai drusku slīpētāki tie kurkuļi, kas tobrīd saucas valdība, vai dumāki - SHEMA NEMAINĀS - saformē kaut jel kādu kolektīvu - bet NO SAVĒJIEM - karina publikai makaronus uz ausīm, kamēr ausis atlocās, tad izformējas, izņem PAŠU LIKUMIZĒTĀS NAUDAS par izformēšanos, iedod nosaucējam nākošo famīlijsvārdu, kas jānosauc, nosauktais TJIPA saformē nākošo TJIPA jauno valdību no tiem pašiem savējiem, un dragā visi tālāk - karina makaronus, kamēr ausis nonolocās, tad atkal visu no sākuma ..... kalvīša, godmaņa, repšmaņa - NAV NEKĀDAS STARPĪBAS - tīrsugas LATVIEŠU veidotas TAUTAS KOMISĀRU PADOMES ............ no saviem komisāriem ... ļeņinisko streļķu lieta mūžam dzīva !
zvirbulēns
z
Spurdziņš ar laikam sorrists, un tas tomēr apbēdina :(((
kāda starpība,
k
vai vienā mazmājiņā - rezultāts ta no tā nemainās - tikai tukšās pļurkstēšanas solisti ...
čiepai
č
Nē, nerīnos. Zvirbulēns man ir pat simpatisks, tikai man liekas, ka arvien vairāk sāk nojūgties. Viss sākās nevainīgi, pāris dzejnieku parakstīja pēc zvirbulēna domām nepareizu vēstuli. Tak vismaz pāris mēneši ši vēstule tika pieminēta gandrīz ir katrā zvirbulēna komentārā. Tā vietā, lai būtu vismaz papinteresējies, kas tie par parakstītājiem bija. To nu nē. R. Ezera laikam ir vienīgā zvirbulēna autoritāte. Par ieciklošanos uz ģenerālprokuroru nerakstīšu, nav nu nav normāls cilvēks, nu nav. Janvāra notikumi un izcili tizlie zvirbulēna komentāri tā sakot iedzina pēdējo naglu zvirbulēna reputācijas zārkā. Bet zvirbulēns ir gudrs cilvēks un tu te nesaproti, ka viņš ir. Vienkārši uzpirkts vazaņķis, komentāru garīgais slimnieks vai DonKihots.
čiepa
č
Par dzeri nebrīnies? Kaut tur nav ko brīnīties, ja Dienas komentētājs caurām dienām tup savā portālā un atbalsta savus dienišķos murgu raksteļus. Kad viņu parāda tiešajā ēterā, kā tas bija pēdējā Elksnes raidījumā, tad bez acu bolīšanas daudz kas pāri nepaliek....
čiepa
č
Tas nu nekāds labais darbiņš nebija - gāžot Godmaņa valdību vietā tika niolikta daudz vājāka, turklāt, tas notika valstij neizdevīgā brīdī. Vienīgais ieguvums - mazliet nomierināja ārvalstu specdienestu un dažu vietējo mēdiju uzkūdīto tautu. -------------------------------------- Ļoti precīzs vērtējums. Sākumā likās (pat man!), ka tautas atbalsts ļaus realizēt nepopulāras, bet nepieciešamas reformas, tikai izrādījās, ka JL ir tipiska opozīcijas partija. Ideju attīstībai nav. Viņi nezin, kā izlietot tautas doto uzticības kredītu, kas sarūpēts augšminētā veidā, kūdot un šķeļot. Arī JL elektorāta vīzija tālāk par atriebības un revanša idejām nesniedzas. Liekas, ja JL pieliktu pie sienas un bez tiesas nošautu ŠŠL, viss viņu elektorāts nonāktu orgasmam tuvā stāvoklī... :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas