Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Nodokļu maiņa visvairāk skars lasītkāros, palielināsies arī apkures rēķins

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Albertam
A
Liene tak saka, ka no laukiem ved dārzeņus utt. Ja ved no laukiem, pārtikai tērē uz pusi mazāk!
intina
i
taatad mazaak lasiisim un salsim
Alberts
A
Protams, ka tēriņi nepieaug proporcionāli. Bet neticu, ka sešiem cilvēkiem pārtikai aiziet tikai 300 Ls. Pat, ja tur kāds pusdienas skolā nav ieskaitītas.
Interesanti
I
Vai kaut kas tiks darīts lai samazinātu siltuma tarifu - tam ir objektīvs pamats, izejvielas kļūst lētākas un ja algu samazinājums attieksies arī uz uzņēmumu Rīgas siltums tad arī tās ir būtiskas izmaiņas uz kā pamata siltuma tarifs būtu jāsamazina... un tad arī PVN celšana no 5% uz 10% apkurei nebūtu vairs tik sāpīgs jautājums
chungachguk
c
Valdība atkal domā par sevi, ne par tautu. Ir pamatpakalpojumi un pamatpreces, kas napieciešami visiem, un tur nu vajadzēja pēmērot pazemināto likmi. Jautājums par monopolistu peļņu no energoresursiem paliks atklāts tik ilgi, kamēr Andrējeva apmeklēs spēļu zāles.
Rems
R
Skaisti, bet cik zinu, tad pie mums jau tā siltums ir dārgs! Izskatās, ka cilvēkiem būs jāstrādā kā zirgiem un jāpelna nauda, lai uzturētu ģimenes. Nezinu, kas un kā ir bankrotējis, bet ne jau tautai izdevumi pārsniedz ieņēmumus, bet gan valdībai. Tad arī ir jādomā kādi izdevumi ir jāsamazina, nevis jāpalielina nodokļi.
kibrii
k
He he... Ar šo jau Godmaņpaps panāks to, ka neviens vairs nelasīs grāmatas, kas mūsdienu sabiedrībā tā jau ir reta parādība :D
to Alberts
t
tēriņi pārtikai nepieaug proporcionāli ienākumiem. Vismaz ne visām ģimenēs.
to Pavlix
t
Šeit nav runa par "vidēju" ģimeni - par skaidrojumiem, kas mainās tai, vēršaties pie Godmaņa. Gan jau viņa n-tajos papīros un grafikos ir arī tāda informācija. Šeit ir runa par vienu konkrēt uģimeni ar bērniem, kuri skolā notērē konkrētu naudu, un vecākiem, kas pelna tik cik pelna.
Alberts
A
Ja taisa piemērus, tad lūdzams reālus. Nav reāli, ka sešu cilvēku ģimene mēnesī ar samērā labiem ienākumiem pārtikai tērē tikai 300 Ls. Absurds!
Pavlix
P
Ūja, ūja, vidējā ģimene ir divi vecāki + 2 bērni. Palūgšu pārrēķināt!
vecā
v
Man prieks,ja kādas ģimenes ienākumi mēnesī ir 2000,-LVL
sociālā darbiniece
s
Nesaprotu vienu, kāpēc nevar piemērot progresīvo nodokli kā tas ir citās valstīs?
Inde
I
Ai, cik precīzi piemērs ataino vidusmēra ģimeni - 2000 latu ienākums un 4 bērni, aiaia, tiešām vidējā statistiskā... Stulbums.
visa lieta
v
jau ir ta, ka uz cenu samazinajumu var ipasi neceret, gluzi vienkarsi uznemumi, kas nevares tikt pie valsts pasutijumu piraga, turpinas vert savus biznesus ciet, jo privata pirceja maksatspeja turpinas krasi samazinaties, bet biznesa izdevumi turpinas palielinaties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas