Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Nogalinātās Diānas mātei draud iespējas atgriezties apcietinājumā

Dobelnieces Diānas slepkavībā aizdomās turētie — viņas māte Baiba Kozlovska un mā-tes draugs Andrejs Kuļijevs jau divas reizes pārkāpuši viņiem piemērotā drošības līdzekļa liegumus, līdz ar to pastāv iespēja, ka, pieķerot viņus trešo reizi, drošības līdzeklis varētu tikt mainīts uz bargāku, ziņo LETA, atsaucoties uz Dobeles policijas priekšnieces Zentas Tretjakas teikto. Nereti tādos gadījumos aizdomās turētos atgriež apcietinājumā. Abi aizdomās turētie lietojuši alkoholu un uzturējušies vienā telpā, kas viņiem ir liegts.

Diena jau rakstīja, ka pērn pēc nogalinātās 10 gadus vecās Diānas atrašanas tika aizturēta viņas māte un viņas draugs. Drīz pēc tam kā drošības līdzeklis viņiem tika piemērots ap-cie-tinājums, bet, vēlāk, kad policijas uzskatīja, ka pierādījumi viņu vainai ir savākti, vi-ņus atbrīvoja. Kā drošības līdzekli piemēroja policijas uzraudzību un vēl virkni liegumu.

Kā jau rakstīts, noziegums, iespējams, paveikts nejauši, mazo meiteni atgrūžot, taču pēc tam, visticamāk, baidoties par apsūdzību, slēptas pēdas, ar nožnaugšanu imitējot seksuāla maniaka rīcību un nobēdzinot mirušo ķermeni netālajā izgāztuvē.

Pēc Dienas rīcībā esošās informācijas, aizdomās turētā māte noliedz, ka būtu ko tādu darījusi, un ar citiem pierādījumiem policijai ir grūtības, lai iznestu apsūdzības smagumu.   

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas