Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Noliedz, ka Zatlers pēc prezidentūras beigām vēlas māju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vita
v
Nekustamo īpašumu cenu lejupslīdes brīdis būtu īstais, lai taupot tautas līdzekļus, VNĪ aģentūra prezidetam varētu atrast atbilstošu dzīvokli.
Prezidentaaaaam
P
Kad beidzot Valdis Zatlers no tribūnas pateiks – Mēs esam vareeeeeeeeni! Mēs esam vareeeeeeeeni! Mēs esam vareeeeeeeeni!
Zoodārzs
Z
Kauns par zoodārzniekiem! Ja vēl būti veterinārs, es vēl saprastu, bet viņš bija dzīvu cilvēku ārsts.
abacus
a
Ja Zatlers ir nolēmis arī turpmāk domāt un rīkoties valstiski, viņš gudri darītu, ja pats atteiktos no tās mājas-dzīvokļa. Un vēl, tas būtu vēl viens liels solis tuvāk tautas Prezidenta de facto statusam. Un pie reizes, iespējams, de facto būtu nolīdzināts parāds par nenomaksātajiem nodokļiem no summām, kas saņemtas aploksnēs ...
dzīvoklīti vai māju
d
Zatlers ir totāla bremze, ar tādu attieksmi un cīņaassparu kādu viņš pauž nekāda māja nepienākas! VNĪ varētu pašlaik atrast dzīvokli neremontētā stāvoklī par ļoti pat ļoti zemu cenu un savest to kārtībā līdz prezidentūras beigām mierīgā tempā.
Jop
J
Kādreiz Zatlers teica, neko nezinu par Saeimas atlaošanu, bet vēlāk piedraudējato izdarīt. Lilita jau tā kas prasa.
pamela
p
Gundars miglu pūš acīs tautai,JO TP iestūma Zatleru prezidenta krēslā cerībā ,ka viņš pastāvēs pie TP kājkas,BET nu kaut kas ir izgājis greizi un Zatlers ITIN NEKO NEZAUDĒS,ja tomēr parādīs,ka arī viņam ir mugurkauls.TAS NEIETILPA TP un Ko PLĀNOS.Ko tālāk?Tālāk cīņa -- kurš kuru fiksāk padzīs vai ,ja nesavāc 2/3 balsu Saeimā,Zatleru mēģinās NOPIRKT ar to pašu māju u.c. bonusiem,bet vaļā jātiek ja nesāk ēst no rokas.Pilsonīši,vai tad jūs domājāt,ka Jūrmalu un Pili remon tēs pēc Eiropas standartiem priekš Lilitas.NE MŪŽAM!!Tie apartamenti ir domāti smalkām oligarhu dāmām ar augstāko izglītību.Zatlers bija TIKAI!!!starpposms.ATVERIET TOTALIZATORU !!!Gundars visu zina ,JO TP CILVĒKI IR VISOS VARAS GAITEŅOS,IESKAITOT SAB,KNAB,DP un ģen.prokuratūrā.Viens Grūtups ir ko vērts!!Latvijas valsts vara sastāv no ne viena vien Šlesera/Lesčinska ASTOŅKĀJA.
Helēna
H
Pilnīgi piekrītu! Šajā valstī visi pie varas nonākuši melo tā, ka normāls cilvēks var tikai brīnīties. Ja Bērziņš regulāri atļaujas publiski celt neslavu Valsts Prezidentam, tad pavisam loģiski būtu, ja Valsts Prezidents sniegtu šādu nelieti tiesā un bez problēmām piedzītu savu miljonu tiesiskā un godīgā ceļā. Ja nekāda tālāka darbība neseko, tad tas diemžēl nozīmē, ka Prezidents ir tieši no tā paša māla mīcīts kā Bērziņš. Es kā šīs valsts pilsone arī gaidu Prezidenta reakciju!
ZOO
Z
Zaglerim mazmājiņu aploksnē!
Oldmarka
O
Kad Latvijā par prezidentiem beigs ievēlēt bezpajumtniekus. Kur viņi visi dzīvoja, pirms kļuva par prezidentiem? Ir jāizbeidz šī muļķīgā un ļoti dārgā prakse - tautas naudas šķiešana. Kāds cilvēks var būt prezidents, savas valsts pārstāvis, ja`savā iepriekšējā darbā viņš nav bijis spējīgs pat nopelnīt sev ar mājokli?
xxx
x
"...protams, tas nebūs ne Zolitūdē ne Pļavniekos..." Tu tak grībēji but tautas prezidents, nac pie mums, būsim kaimiņi. Nav gana smalki?
hanza
h
mīļie latvieši, nu tiešām beigsim apriet pilnīgi visus. vai tiešām nezinat, ka domai lielāks spēks kā atombumbas sprādzienam. Ja mēs visi saņemtos , savaldītu savas kaislības un domatu par prezidentu labu, arī viņa veikums būtu daudz efektīvaks. Nu kā jūs to nesaprotat. šitā, mīļie, dzīvodami , ar tadu naidu pret visiem mes nekad no sūdiem laukā netiksim.
mīļā Lilita
m
Negribu es ne māju, na pili, bet gribu būt karaliene, un lai zelta zivtiņa man kalpotu.
kooo?
k
Viņš grib pēc prezidentūras beigām dzīvot zem tilta?
TangoArgentino
T
Domāju, ka šobrīd daudzi spēki uzstāsies pret Zatleru, jo pēc iespējamās Saeimas atlaišanas, viņš reāli paliks valstī politiskās varas centrs. Patreizējā Saeima nav darboties spējīga! Pēdējā tās funkcija atstāt darbotiesspējīgu valdību patreizējās vietā. Tad tai jāaiziet! Zatlers to var izdarīt likumīgi, tādēļ vēršanās pret viņu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas