Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Noraida Šadurska priekšlikumu liegt Rubikam startēt EP vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lops
l
Ir jaabalso par Visvaldi Laci lai tas EP uzmana ko tas Rubiks tur dara.
lno
l
Vispirms noskaidro savas attiecības ar vēsturi, pēc tam vari vērtēt, vai esmu marsietis vai alkoholiķa atbalstītājs:) Tomēr daudz lietderīgāk būtu atsvaidzināt zināšanas gramatikā:)
lno
l
Medininki, tevi samulsināja izlaistie burti, ka sajuka visa vēsture?
LVzilGOV
L
Oi - lab, loab - zinām i Bulgakovu, i Vasiļjevu, i Zoščēnko, i vēl - Oruelu arī, ja kas, par vietējiem ( Alvilu Rozīti un ................. Ontūnu Maspusānu ieslkaitot :))) ) - nevajag mani mēģināt ar šarikovu aizķert : ) - Tu, rādās, esi no tiem, kas svēti tic, ka jūsu dižais varons Juris Duris patiešām tos " BKA štāba ģenerāļus kā mēslus sameta mašīnā un aizveda uz mežu " :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Pilsonis
P
Kadreiz biji jedzigs komentetajs, bet tagad tikai Shtokija rupors - savu domu nav. Ja Stokijs butu atbalstijis Sadurska priekslikumu - tad droshi vien dziedatu citu dziesmu. Bet varbut dzeris ari ir Stokijs...!? :)
LVzilGOV
L
Esi kaut kur ārpus dzimtā miesta ( kaut Pensilvānijā ) bijis ?
lno
l
Te nebija pat LPSR, bet tikai BKA, Šarikov?:)
LVzilGOV
L
Vels, cik Tev gadu - tāda putrā viss sajucis - vēsutrē laikam 10 bijis ..... uz tā rēķina, ka paķrioķizmu vienmēr uz 20 kārtoji ?
lno
l
Janajevs, pāraktīvais marsiet, bij Krievijā un drusku citā sakarā - vietējās razborkas. _____________________________________ Kurš tad apgalvo, ka Janajevs bija citur? Par kādām vietām razborkām jūs murgojat, biedri? Pučs bija iecerēts visā PSRS. nezināja, kā tik vien mīkstāk izturēties - atbilstoši pavēlēm. ________________________ Cik nošāva Viļņā. Medinkos, nosita ar sapieru lāpstiņām un noidēja ar gāzi Tbilisi, cik noslepkavoja Baku un galu galā arī Rīgā, sprukstiņ?
riņķī apkārt
r
Palasot daudzus komentus, toč liekas, ka daudzi te domāt vispār spējīgi nav, visu nosaka plikas emocijas un instinkti, labākajā gadījumā - melnbaltā domāšana - svešais - savējais, un ne soli tālāk. ++++ Ja runa ir par , okupācijas, deportācijas, piespiedrusifikācijas faktiem Latvijā, tad, ja vēlamies izdzīvot, mums par šiem jautājumiem IR "jābūt meln - baltai" domāšanai. Ienaidnieks - vai nu ir, vai viņa nav. Runājot par ekonomiku, un, salīdzinot sevi ar tādām mazām valstīm kā Dānija, Holande utt., ir jāsaprot, kas tie par iemesliem kādēļ mums šobrīd, pasaules krīzes kontekstā, ir jāpārvar dubultgrūtības. Pirmais iemeslis- mūsu politiķu stulbums un mantkārība, taču galvenais - atrašanās "Krievijas ietekmes zonā". Visa Austrumeiropa, kura atradās postpadomju telpā, cieš no šī faktora un cietīs vēl paaudzēm. Katrai tautai savs lāsts. Uz mirkli iedomāsimies, kā mēs dzīvotu šobrīd, ja no fašisma mūs būtu "atbrīvojuši" nevis krievi, bet angļi, vai amerikāņi.
LVzilGOV
L
Janajevs, pāraktīvais marsiet, bij Krievijā un drusku citā sakarā - vietējās razborkas. Šeir bija Baltijas kara apgabals un "Alfa", kas nezināja, kā tik vien mīkstāk izturēties - atbilstoši pavēlēm. Tām pavēlēm, ko Maskava deva ATBILSTOŠI Gorbija-jeņķu MALTAS nolīgumiem.
lno
l
nemurgo - būtu gribējuši, būtu apšāvuši, ka nemetas ___________________________ Būtu varējuši, būtu apšāvuši, gribēšanu dod dievs, par varēšanu pašam jāgādā:) laikam esi aizmirsis kā Janajevam preses konferencē drebēja rokas? Bija iestājusies pilnīga varas pārstāvju degradācija - bailes un gļēvums uzvarēja naidu:))
dzeris
d
Palasot daudzus komentus, toč liekas, ka daudzi te domāt vispār spējīgi nav, visu nosaka plikas emocijas un instinkti, labākajā gadījumā - melnbaltā domāšana - svešais - savējais, un ne soli tālāk.
LVzilGOV
L
- bet par to apšaušanu utml. - nemurgo - būtu gribējuši, būtu apšāvuši, ka nemetas - durskis ar kalnieti, vai strumes baķka ar riužu - kas tad apturēja to "apšaušanu", idiņ !
LVzilGOV
L
"oto skrūve 13:08 Neaizmirstiet, ka Rubiks latviešu tautai solīja jaunu Baigo gadu. Vai kādam no jaunuļiem vecāki vispār ir stāstījuši, ka mēs bijām soli no kārtējās apšaušanas, izvarošanas un izsūtīšanas?" Un DURSKU PULKI ATNESA - UN NE VIENU VIEN - PAR MAZ NELIKSIES. Tāpēc jau Rubiku iespundēja - viņš tiem mēsliem cauri redzēja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


K. Šadurska blogs "Grūti iedomāties... Latviju Eiropā varētu pārstāvētu notiesāti neatkarības grāvēji"

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas