Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

NRTP neredz vajadzību mainīt LR vadītāju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ķirsis
ķ
>>>ka Semēvics ir sakne, ka visā valstī ir krīze,” saka NRTP priekšsēdētājs Ābrams Kleckins. ---------------------- par visu valsti jau nerunā, par radio gan runā. un dzirdēts, ka tas Semēvics ar biedru Kļeckinu šo gadu laikā ne nieka nav darījuši, lai radio būtu uz zaļa zara vēl krietni pirms krīze pie durvīm klauvēja. Tik stulbi smaidījuši. Kuluāros dzirdēts, ka semēvica krēslā viņa vietnieci iesēdināt. Vecais, palaid dāmu pa priekšu un aizej ar godu!
diskobumba
d
Fak, es visu laiku domāju, ka pie stūres tur ir 100tā debija:)
urbis
u
Kļeckin! Kāda jēga visu laiku ar kaut ko jūs tur tiekaties, gan ar Semēvicu, gan Slakteri, bet kur rezultāts? Kaut ko kaut kur kaut kad runās, spriedīs lems un tādā garā, vai tiešām ir vajadzīgi gadi, lai pateiktu- naudas nebūs vai būs? kas jūs tur esat par mugurkaulniekiem? Jā, zivs pūst no galvas....
Negribu maksāt par LR
N
Es redzu vajadzību atteikties no LR finansēšanas, jo LR ne ar ko nav labāka par privātajām raidstacijām, kuras nekādu naudiņu nesaņem un vēl nevienlīdzīgi konkurē ar LR.
LR klausītāja
L
"...radio nedrīkst atstāt bez vadības uz vairākiem mēnešiem." - kāds absurds! Kāpēc tad uz vairākiem mēnešiem? KAS liedz iecelt daudz ātrāk? Vai atkal jāpiemeklē lielākais kretīns? Un izteikums, ka Semēvica atstādināšana ir kaitīga un lieka procedūra - nu tas vispār ir VĀKS!!! Par kādu zaļo zaru te var būt runa, ja cilvēks jau šobrīd vairāk domā par savām prēmijām /piem., 2008.g. vasaras beigās, kad jau iezīmējās finansiālais deficīts/ nevis par radio darbiniekiem!? Atkal tas stulbais apgalvojums par komunikāciju zemo kvalitāti!!! Kur tad atbilstošie administrācijas speciālisti - kāpēc neveic savu darbu? Jo vairāk Kleckins runā, jo vairāk atklājas viņa aprobežotība - vajadzētu gan prasties un aiziet ar godu... Turieties, LR darbinieki! Klausītāji Jūs vajadzības gadījumā atbalstīs! Tikai ziņojiet, kā labāk to darīt! Jau iepriekš paldies par translāciju no Doma laukuma!
vēderrunātājs
v
Kleckina argumenti neiztur kritiku - 1. kas labāk - vājš vadītājs vai nekāds? 2. kāpēc tā jau taupāmie līdzekļi algā jāizmaksā neprasmīgam vadītājam 3. Tik un tā galvenās lietas bīda vidējā līmeņa vadītāji , nevis ģen.dir. 4. Radio māja vēl nedeg, bet, ja to vadīs tagadējais tandēms Padomes pr-js- Radio priekšnieks, tad gan šī māja var pazust ar visiem žurnālistiem 5. Uz zaļa zara radio nebūs vēl ļoti ilgi, jo tagadējā vadībā tas ir nokritis uz ļoti nokaltuša zara
kaija
k
taapeec jau laikam ir taadas auzas, ka nevar paarunaat ar S kungu. Par kaadu naakotni Kleckins runaa, ja viss ir deelii? un vai tieshaam radio nevar dabuut labaaku vadiitaaju? tik daudz suudziibu!!!
svenskterror
s
Kļockinam kaut kas galīgi aizvēries. Kad radio būs uz zaļa zara (interesanti zināt, pēc cik miljoniem gadu tas varētu būt), tad mainīs vadību? Kāds tad būs pamats to darīt, Ābram? Un par cik tev alga samazināta, to arī varēji pateikt. Ceru, ka vismaz tikpat lielā apmērā cik radio darbiniekiem.
Minjona
M
Es savukārt neredzu vajadzību pēc politizētās NRTP. Ja nav, lai nav! No tās padomes tāpat jēgas nekādas. Lai Kleckins ar kompāniju brauc pupās, klāt vēl pieķerot arī Semēvicu un Kotu. Mediju vide mazliet tīrāka kļūtu.
sd
s
Kāda vidējā alga ir Latvijas radio
eksis
e
tas LR vadītājs, tā kā Zatlers būtu?
Zinītis
Z
Ko Semēvics un NRTP darīja, lai radio finansējumu nesamazinātu?
@
@
Kamēr lasa pareizo taimkodu, tikmēr Ābramam Bagdādē viss mierīgi. Tikmēr var saņemt labu algu un dzīvot.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Izvērtēs LR ģenerāldirektora atbilstību amatam

LR darbinieku atalgojums varētu sarukt pat par 35%

Latvijas Radio Jaunā gada pasaciņa (žurnālista Didža Melbikša vēstule)


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas