Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

NVA rīko publisku diskusiju Kas strādās Latvijā?

Lai apzinātu viedokļus un meklētu risinājumus nodarbinātības jautājumiem, Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) 29.septembrī rīko publisku diskusiju - atklāto forumu "Kas strādās Latvijā?", aģentūru BNS informēja NVA. "Veicot dažādus pētījumus par Latvijas darba tirgu un ik dienas saskaroties ar bezdarbnieku, darba meklētāju un darba devēju vajadzībām un iespējām, Nodarbinātības valsts aģentūra saskata virkni problēmu, kas būtu jārisina valsts mērogā, sadarbojoties visām iesaistītajām pusēm," uzskata NVA direktors Ringolds Beinarovičs.

Atklātajā forumā aicinātas piedalīties visas politiskās partijas, kas kandidē 9.Saeimas vēlēšanās, valsts iestāžu amatpersonas, Latvijas Darba devēju konfederācija, Latvijas Brīvo arodbiedrību savienība, nevalstiskās organizācijas, pašvaldības, uzņēmēji, nozaru eksperti, kā arī masu mediju pārstāvji. Diskusiju vadīs žurnālists Jānis Domburs.

Forumā plānots diskutēt par aktuāliem jautājumiem, kas skar gan Latvijas vietējo, gan starptautisko darba tirgu. Diskusija notiek Eiropas Komisijas izsludinātā mobilitātes gada pasākumu ietvaros. Atklātais forums notiks viesnīcā "Hotel De Rome".


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas