Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Otrajā "Latvijas forumā" meklēs padomus, kā darboties skolām grūtos laikos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tiks
T
Pirmais "Latvijas forums" notika 30.maijā un vienlaicīgi 12 Latvijas pilsētās. Piedalījos vienā no tām. ja ir kādas IDEJAS, ieej ideju portālā www.saki.lv, un tur uzraksti ... TUKŠU salmu kulšana''seit i-netā jau PIEGRIEZUSIES!
Terorists
T
Interesanti cik šitais tukšo salmu kulšanas forums izmaksās, un vai par to pašu naudu nevarētu nodrukāt kaut vai tās pašas vēstures mācību grāmatas. Bet paskatoties uz bildi tik svarīgi ģīmji,kad pat tuvumā neej,bet kā jādara tā to tik vien gaida kad kāds cits izdarīs,jo pašiem prāta vietā tikai tukšas vārpatas un tās pašas nokaltušas.
zvirbulēns
z
Soristi atkal rīko smadzeņu skalošanas pasākumu. :(
varna
v
Vai foruma organizētāji nejēdzīgāku datumu šai tēmai nolikt nevarēja? Proti, par šo tēmu visieinteresētākie ir skolēnu vecāki, skolotāji, skolēni. Vasarā viņi izklīduši kur kurais, taču prātīgi būtu pirms šī foruma skolās un vecāku sapulcēs izdiskutēt labās idejas.
Oskars
O
TIE UZ TĀS BILDES IR VISI VECIE KOMUNISTI-ČEKISTI un Viņu vieta ABRENE - BEDRE.
šuriks
š
Mjā, meklēt acīmredzamo par algu ir liela lieta. Kā tautā saka- gudri d... nav malku cirst! Varbūt vajag tā vienkāršāk? - organizēt transportu (sabiedrisko, pašvaldību, privāto) tā, lai visi bērni tiek aizvesti uz skolu un atpakaļ; - nodrošināt jaunāko klašu bērnus ar siltām bezmaksas pusdienām ; - saglabāt vismaz no daļu no likvidācijai paredzēto lauku skolu, ļaujot tajās strādāt pensionētajiem skolotājiem, ja skolnieku ir maz, mazajās klasēs ļaut sagatavotiem skolotājiem pasniegt vairākus priekšmetus; - palīdzēt trūcīgo ģimeņu bērniem ar apģērbu un mācībām nepieciešajiem materiāliem; - viecināt profesionālās un augstākās izglītības saistību ar uzņēmumiem, ļaujot tiem maksāt stipendijas saviem nākošajiem darbiniekiem un par to samazinot IIN , savukārt studentiem slēgt līgumus par studiju kreditēšanu ar savām nākošajām darba vietām, neizmantojot banku pakalpojumus ... utt.,utjpr. P.S. Ceru, ka visi foruma pasākumi sāksies ar reklāmfilmiņu par mūsu superdižo prezidentu un paša prezidenta viedajiem ievadvārdiem. Vēlams pieaicināt klaķierus..:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

SAK aicinājums

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas