Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Pabalstus visdrīzāk griezīs, bet nelikvidēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
krauklis
k
Es nekādi nesaprotu, kāpēc visu var apgriezt, bet to, ko apgriez būtu tikai logiski, nevar. Es domāju "māmiņu algas" - nav tās jāmaksā strādājošiem vecākiem.
zina-kondrātam, edgaram
z
...neauga mani bērni kūtī, bet klasiskā dzīvoklī, nevis lepnā privatmājā! Un ziniet, nekas! Bērnudārzā, rindas dēļ netikām. Luksus preču nebija, drēbes nevis metu laukā, bet mazgāju un iedomājieties, divdesmit gadu atpakaļ, arī lāpīju. Augstskolas beidza,maksas grupās. Kāpēc savus bērnus uzgrūst valstij, citiem , nesaprotu bļaušanas jēgu. galvenais it prieks par maz ķiparu, iztikt var arī ar mazāk. Visi grib tikai vairāk un vairāk....
vectra
v
Klau, jaunā māmiņa, varbūt tiešām vajadzēja "padomāt pirms rīkojas", ja reiz bez šiem 100,- Ls jaundzimušajam būs jānomirst plikam badā?
asaka
a
Labāk padomājiet kādēļ mēs vispār maksājam nodokļus, ja sociālājās situācijās mums nav vairs garantiju, neviens eiropā nesaprot, kā var cilvēki palikt vispār bez iztikas līdzekļiem, kad beidzas bezdarbnieku pabalsts
dzeris - populisms
d
Tāpēc ka jebkurā normālā sabiedrībā , pirmkārt, jārūpējas par tiem, kas paši par sevi vairs nespēj, un lielākā pensionāru daļa vispār knapi izdzīvo, pārsvarā jau visiem zālēm arī vajag. Cita lieta, ka tiem, kam tās pensijas milzīgi lielas, virs tūkstoša, vai pat virs kādiem 500, varētu gan samazināt, daudzi tās lielās pensijas ne jau pateicoties savam darbam nopelnīja.
x
x
vareja jau paspeleties ar elementiem- griestus atjaunot, ST audzinat, slimotajus pieskatit un ierobezhot, vairaakaartigi ieskititus stazhus un ljgotas pensijas parevidet nevis shobrid bezdarba garantijas aiztikt?:)
Teodora
T
Par tiem vecāku (ģimenes) pabalstiem gan ir dziļi individuāli... Arī drausmīgajos pirmajos Gōdmaņlaikos bija māmiņas, kas savus 4,50 (pēc tam 1 bērnam atņēma 0,25 - palika 4,25) nezināja kā sagaidīt, bija tādas, kas gāja uz pastu reizi 2 vai 3 mēnešos, jo tad vismaz esot kaut kas ko saņemt, neiešot jau dēļ kapeikām skraidīt... Tad, lūk - piemēram. deputātu, ministru u.c. līdzīgām, ļoti turīgām ģimenēm vispār nekādi pabalsti priekš bērniem nebūtu jāpiešķir. Tāpat tos nebūtu jāpiešķir tiem, kas nodarbojas ar amorāla, asociāla dzīvesveida aktīvu piekopšanu( narkomāni, hroniski alkoholiķi). Tos jāpiešķir trūcīgākām, vidēji apgādātām ģimenēm.
Cūkas
C
Lbklāj\ibas ministijā sež cūkas, bet Bērnu ministrijā - neprašas.
Populisms
P
Es tā īsti nesaprotu, kādēļ pensionāri ir priviliģētā stāvoklī pret citām sociālajām grupām?
KONDRATS
K
Tavi bērni izauga kūtī !!! Kāpēc nesamazina Domrovska algu, kurš neprot strādāt, ministru un deputātu algas ? --zina, domā ar galvu, nevis .....
kāmis
k
ja tu reizēm par ko arī painteresētos, ne tikai muldētu, tad zinātu, ka arī šeit sociālajiem darbiniekiem jāapmeklē pabalstu saņēmēji. tikai vai tas ir fiziski iespējams? pašvaldībās to lūgumu palīdzēt ir pietiekošā vairumā.
Edgars
E
Laikam piemirsi, cik "TAVĀ" laikā maksāja apģērbs un ēdiens bērniņam? Un bērnudārzs jau bija nodrošināts. Spriežot pēc lielāko komentētāju loģikas - bērniem taču neko nevajag, tikai paēst mammas pienu un pačurāt autiņā, ko var mazgāt līdz pat gada vecumam?
dzeris
d
Bet , protams, jāsāk bija ar to, ko teica Imants 09.02.
Imja
I
Izskatas ka JL nestartēs uz pašvaldībām... Labi vien ir - tādi sociāldemokrātiski pārdalītāji ar liberālisku kampšanu no siles vien ir, tāpat kā tā saucamie sociķi. Tik uzvārdi citi...
dzeris
d
Ja ko griezt, tad bezdarbnieku pabalstus, kas lielāki par 300 - 400 ls, un dažādus pabalstus, ko vēl arvien turpina maksāt valsts iestādēs strādājošiem ierēdņiem, kā arī ierēdņu milzīgos atlaišanas pabalstus. Arī lielas "māmuņu algas", ja otrs vecāks strādā, vajadzētu samazināt. Vispār, sen būtu jādara ko līdzīgu, kā Izraelā, kur soc. darbinieks apmeklē katru pabalsts saņēmēju, vientuļu māti, utt., un reāli skatās, vai tas pabalsts viņai patiešām vajadzīgs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas