Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Pabriks: Ar ASV armijas apgādi Latvija varētu nopelnīt miljonus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
RT
R
Latvijā ir pārāk nabadzīga un neizglītota sabiedrība, lai Latvija nopelnītu da ar jebko. Piekrievijas sādža ar pasaules top 10 noziedzības līmeni. Sādža, kas cenšas lekt pakaļ Eiropai tās misijās, bet īsti neizdodas, jo krieviem ar eiropeisku domāšanu nav pilnīgi neka kopēja. Nabadzība un bardaks.
Pjaķegorskis
P
Aha, ministra kungs. Vēl miljonus varētu nopelnīt tirgojot ieročus Āfrikai. Tev kauns ir vai nav?! Uz ASV armijas piegādēm sataisījies pelnīt. Pieņemu, ka esi kursā par narkotranzīta dubultošanos no Afganistānas, kopš ASV "miera operācijas" sākuma. Jeb vai Tev dzīves realitāte neinteresē, pietiek ar propagandu uz TIMES vāka ar nogrieztiem deguniem, lai Tu zinātu, kuri ir ļaunie un kuri labie, ja?
dimdamdum
d
Vislielākais prikols bija toreiz ar to ceļa līdzināšanu it kā Ventspils piekrastē. Reāli tur uz esošajām padomju laika bāzes betona plākšņu ceļa dažās vietās, kādās trīs, ir aizbetonētas ciet bedres. Bet tas ceļš ir ar žiguli izbraucams, kur nu vēl Hummer. Nopietnākais veidojums ir rakums cauri kāpām, kas no abām pusēm nostiprināts ar betona malām. Neesmu būvnieks, bet par to darbu manā skatījumā 100 000 jau būtu daudz, kur nu vēl 500 000 Ls. Tā ka nezinu, kurš tur ierāva - amīši vai mūsējie. Bet naudiņa aizplūda.
Arturs M
A
Tad aizej un atnes kaadu labumu un naudu SAVAI VALSTIJ LATVIJAI.Tikai muldi,kaa tik kaadu izniicinaat,vai noshaut!
Marupietis
M
Karošana, ieroču tridzniecība , kara atbalsta operācijas ir miljoniem liels bizness. Par karu . Karš glābs Latvijas budžetu.
Pabriks ASV gailitis
P
Pabriks gan ir ASV-cionistu pakkaļlaizītaijs.. Bin Ladens beigts. Laiks ASV vākties arā no Afghnistanas. OOOOO! Tur ir citi iemesļi kapēc ASV Afghanistanā? ASV tēre apmeram 1,000,000,000 USD dienā. Varbūt Latvija var reizināt 10X naudu lai lai Latvija lidzdarbnieks ASV slepkakavības un terroristu dēkam.
NAV VIENALGA
N
un nogalinaat miljonus valstiis, kuras jenkji & co meegjina okupeet!
Ministry of Truth
M
Aha, kāds dīzelis savu punktiņu ielika, bet oponēt vāciņi par spējiem?
Bezdievis
B
Tas ir labi. Jāmāk pelnīt. Bet labprāt arī sagaidītu, ka Latvijas armija vairāk pirktu no Latvijas ražotājiem un nevis no ārvalstu. Formas tak var šūt arī Latvijā, zābakus arī, un daudz ko no ekipējuma arī var ražot Latvijā. Citādi sanāk, ka mēs izejam tikau uz pārtiku. Un vēl .. uzskatāmi redzams, cik valstij grūti nopelnīt dažus (8) miljonus, bet tai pat laikā, Latvijas iepirkumu konkursos vietējo ražotāju vietā uzvar ārvalstu ražotāji. Re - Rīgas domes izsludinātais konkurs par mēbelēm priekš skolām. Latvijas mēbeļnieki jau paziņoja, ka daudzmiljonu konkurss uztaisīts tā, lai Latvijas kompānijas neuzvarētu. Tas pats ar e-taloniem. Vai tad letiņi paši nevarēja uzražot šo ne pārāk sarežģīto sistēmu? Grūti mums nopelnīt miljonus, bet citos gadījumos ar pārāk vieglu roku atdodam miljonus ārvalstu kompānijām!
ksenofīls
k
Nu reti riebīgs ģīmis! Neatpaliek pat no Šlesera...he he he!
Kurmītis
K
A vai tad es saku, ka slikti? Es tieši otrādi saku – ka tas ir baigi labi, ka Šlesis šo biznesu valstij uztaisīja. Tāpat kā daudzus citus. Tik visādiem pabrikiem, jenotēniem un citiem Šlesera norērējiem, kuri nu ir atnākuši uz visu gatavu, vismaz vajadzētu būt nedaudz kautrīgākiem un nepiedēvēt sev nopelnus un darbus, par kuru veikšanu paši Šleseru pirms tam ir liekulīgi no panckām ārā lamājuši ... nu tas ta ka normāli tā būtu cilvēkam, ja vien tas nav vēl pēdējo kaunu maizē noēdis ... :)))
Ministry of Truth
M
Irākas konfliktā un invāzijā izdevumus kara laikā lēsa ap 200 miljoniem ASV dolāru dienā. Afganistānā tie esot ap 1,3 miljoniem dienā. Rēķiniet paši, cik ilgi ASV var šo kariņu atļauties turpināt. Piemērs: Final Monthly Treasury Statement of Receipts and Outlays of the United States Government For Fiscal Year 2010 Through September 30, 2010, and Other Periods Outlays - 3,500 billion, receipts - 2,200 billion, deficit - 1,300 billions.
Ministry of Truth
M
Bin Ladens bija gudrāks nekā var šķist. Par Pabriku tagad nerunāsim. Bin Ladena kā komandiera vai ideologa darbības ir ievilkušas Buša ASV karos, kuriem neredz civiliedzīvotāju ciešanu un izdevumu galu. Bin Ladena organizācijas stratēģiskais mērķis, visticamāk, tika noskatīts PSRS finansiālajā bojāejā pēc Afganistānas okupācijas un iesaistoties bruņošanās sacensībās ar ASV. Tagad bin Ladens vai viņa sekotāji karo līdzīgi - nevis tiešā konfrontācijā, bet iesaistot ASV milzīgos izdevumos. Buša laikā ASV budžetā sāka veidoties milzu bedre - Irākas un Afganistānas tēriņi ir milzīgi. Tagad milzu bedri ir saņēmis Obama, un acīmredzami pirmais padoms, kādēļ arī bija vajadzīga bin Ladena jautājuma atrisināšana, ir izvākt karaspēku no Afganistānas, atstājot tur posteņus, kā Irākā. Pabriks var turpināt izplatīt savu retoriku.
Dīzelis
D
kurš? nodokļu maksātāji . Baltkrievijā tikai visu dara Lukašenko viens pats visi pārējie skatās. Re , Latvijai ir liela iespēja pelnīt un tas ir ļoti labi. Bet citiem kā vienmēr visu patīk apriet.
danna
d
Tie nopelnītie miljoni Latvijā drīz vien sāks kombinēties ar teroristu atkcijām. Turklāt no peļņas vēl būtu jāatrēķina Latvijas tēriņi visādās militārājās akcijās. Čiks vien tur sanāktu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas