Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Pabriks: attīstības palīdzībai citās valstīs būtu jāiegulda pārsimts tūkstošu latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zaant
z
Ak tu Abreni pārdevušais mērgli, kādas spēles vēl tu spēlēsi?
juris
j
vai Pabriks, runājot par Latviju, domā valsti, kas atrodas Baltijas jūras krastā? Varbūt viņam zināma kāda cita? No kurienes šī Latvija var ņemt kaut vienu santīmu? Paši latvieši ir jau bankrotējuši. Varbūt Pabriks domā saimniekot ar svešu naudu un pats tad to arī atdos? No kurienes viņš to varētu ņemt?
Jautājums
J
Nesaprotu, vai pabrikam kā aizsardzības ministram ir jāizsakās par ārpolitiku? vai viņš vejauc jomas????
Akādijs
A
Laba doma- noņemsim Latvijas bērniem 8 latus un ieguldīsim Afganistānā, tad, pieņemu, Pabrika kunga ofšora firma dabūs pasūtījumu Afganistānas atjaunošanai un Latvijas valsts iegūs vēl vienu miljonāru, atvainojos lielāku (miljonārīgāku) miljonāru, kā līdz šim.
I.Gr.
I
Lielaas algas nav vis jaasamazina, bet gan jaaieved progresiivais nodoklis un taas jaapliek ar lieliem nodokljiem. Es domaaju, ka no lielaam algaam vareetu ietureet mazaakais 40% nodokljos. Veel lielaaki nodoklji bija Zviedrijaa. Un es domaaju arii Vaacijaa. Par sociaaliem izdevumiem naak nodoklju atlaides. Tas mudina ziedot vai pat laist beernus pasaulee!
Juris
J
Mēs jau tagad tērējam miljonus Afganistānā. Tur atrodas mūsu karavīri. Tas būtu tikai loģiski, ja pamazām mazinot militāros izdevumus sāktu investēt. Šeit gan galvenokārt būtu jāpiesaista privātie investori. Valsts varētu padomāt par garantijām.
Liekule
L
Ja katrs Latvijas bērns ieguldīs savus 8 latus Afganistānā, būs skaists ieguldījums! Un būs arī atspaids ASV.
Dio
D
Pabrikam laikam ir kuku-meku! Varbūt Latvijā vajadzētu šos dažus simtus tūkstošu ieguldīt?!? Ja Pabrika kungs vēlas savu personīgo naudu dalīt, tad lūdzu!
ūja
ū
Tik dulli jau dzīvi nabags nevar dzīvot pabrīķa kungs,...paša tauta pusbadā,bez biksēm,.... dālīties ar to pašu mažumiņu,.... pasaaules slaistiem
U2
U
...vai tik šis nebūtu Ārlietu ''vispožākā ministriņa'' lauciņš!!?? :) ņems un vēl apbižosies!!! :))
Marika
M
Man jau arī liekas, nopietns cilvēks. Rimšēvics saka, ka mēs tērējam kredītu naudu, tātad mums ir jāaizņemās, lai palīdzētu citiem un pēc tam jāatdod vēl procenti par šo sniegto palīdzību. Gribu zināt tādā gadījumā konkrēti kāds labums Latvijai būs no šī ieguldījuma, jo šajā Gadījumā Pabriks liek man aizņemties un man atdot svešus parādus un viņš nu būs lobijs, kas pierunās citus Saeimas deputātus kā pareizāk iztērēt svešu naudu. Pie tam manā un citu iedzīvotāju vārdā. Es neatbalstu, kamēr nesaprotu.
yes
y
Ko neteiksi! Pašu tauta sprāgst badā un no slimībām medicīnas nepiejamības dēļ, bet pārēdušies varas tēviņi baros visu pasauli.
Jurka
J
Izskatās, ka pabriks bāž savu degunu tur, kur viņu neviens nelūdz.
Feja
F
Nu kad sis idiots aizversies, vemiens nak redzot vinu, bet to ko vins runa tas ir arpus vesela cilveka saprata/.? Kapec Pabrikam ir tik liela alga? Kapec Latvijas ministreim nav samazinatas algas par 70%? Ka bankrotejosa valsti kad air Latvija valsts parvalde ministri, ieredni, Saeias deputati, tiesnesi...var sanemt tik nesamerigi lielas algas? Valsts naudas taupisana ir jasak no augsgala sedosajiemm samazinot vinu aplgas par 50-70%, jo itas iespejas tacu nav. Latvijas valsti visus pedejos 20.gadus ir netaisniga valsts parvalde.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas