Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Pabriks: Godmaņa valdību varētu gāzt rudenī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
V.
V
Gāztt valdību, atlaist Saeimu- vai tik tas nav tāds viltīgs plāns kā tad, kad valsts nolaista uz grunti ,ļaut izvairīties no atbildības par padarīto. 18 atjaunotās Latvijas gados nav vēl dzirdēts, ka kāds no ministriem vai augstiem ierēdņiem būtu saukts pie atbildības. Nelīdz pat ierosinātās krimināllietas. Paiet gadi un dzirdam ka dažs ir diplomāts, dažs konsultants. Ar viņu vietās nākušo palīdzību mierīgi dzīvo tālāk. Kārtējie citas politikas solījumi. Cik labi ,ka tautai īsa atmiņa, lai atcerētos iepriekšējos un liela kāre klausīties jaunos solījumos.
zvirbulēnam
z
Saulīt, mani tromēr šaušalīgi interesē - no kurienes tev tik laba informācija (gan par to, KAS notika KNABā, gan par valdības maiņu)? Varbūt padalīsies savās zināšanās?
CR
C
Domāju, ka nē, ja vien tas nenāk no opozīcijas puses. Citādi neredzu nekādu loģiku, jo pašlaik liels vairums partiju gribētu tikt pie šprices, kad ekonomiskā situācija Latvijā sāks uzlaboties, lai laurus piešķirtu sev, bet par cik tas nav gaidāms tuvāko 2 gadu laikā, tad visticamāk ka nē.
Tam aunam
T
Tev jāstrādā nav? Tādu kā Tu dēļ Latvijā ir zems darba ražīgums. Ja Tu strādātu ārzemēs, Tevi par to vien atlaistu no darba, ka darba laikā lieto datoru personīgām vajadzībām. Padomā par to un neesi tik uzbāzīgs ar savu demagoģiju! Ar prātu arī neesi izcēlies, kauns lasīt.
Ojārs
O
"Gāzt valdību nav spēlēšanās. Tā ir nopietna lieta, to apsver koalīcijas partiju iekšienē, lai mainītu pozīcijas, kas katrai partijai liekas izdevīgākas pirms nākamajām vēlēšanām," laikrakstam stāsta Pabriks. ___________________________________________________ _________ Bet vai mainīt Satversmi, lai mainītu pozīcijas, kas katrai partijai liekas izdevīgākas pirms nākamajām vēlēšanām, Tavuprāt, nav spēlēšanās? Padomā par to, ko Tu runā.
Kabula
K
Lai izveidotu kalvīša III valdību.. paldies.
VpooX
V
Latvijas nacionālā interaktīvā spēle: "Valdības Gāzējs!" - drīzumā arī uz DVD! Jums tikai atliek iegādāties digitālo "Valdības Gāzēja" ģimenes paku, un pirmos 6 mēnešus varēsiet lietot to tikai par 4.95 mēnesī! Vēlāk nāks jaunais spēles "apgreids" – "Saeimas Vēlēšanas"
Kurš ir muļķis?
K
Kurš muļķis recesijā uzņemsies šīs mūžam neapmierinātās,kašķīgās, negantās un visiem visu pārmetošās nācijas vadību?
Ko vietā?
K
Un ko tad liks vietā? Pabriku? Štokenbergu? Kristovski? Kalnieti?
Dzintars
D
Man skiet Pabriks godigs. Var jau atrast vainu ar Mother Teresa, Dalai Lama, ja mekle. Es Pabrikam uzticetos 1000x reiz vairak neka jebkuram TP vai LLP/LC kretinam
Lelle
L
Paraksties: www.tavabalss.lv
Lelle
L
Es jau vakar Delfos 00.28 to prognozēju. Pabrikam to būs pačukstejis kāds oranžais kretīniņš.
jaunietis
j
Pabriks būtu sēdējis kluss kā pele nevis muldējis par tikšanos "kaut kad martā".
zvirbulēns
z
Jeci, tavai zināšanai, Maizītis tiks parcelts par KNAB priekšnieku, bet Loskutovs par ģenerālprokuroru, turklāt abi uz mūžu :)))
Producents
P
mani sāk kaitināt visādu politisko pīarīstu izmestās frāzes uz kurām žurnālisti tik viegli iekrīt. Tas vienkārši liecina par profesionalitātes trūkumu, jo neviens vairs nestrādā objektivitātes vārdā, bet gan sensācijas dzīti. Tādas frāzes kā "iespējams tiks gāzta", "pastāv varbūtība..", utt, nav pieļaujamas kvalitatīvu mediju telpā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas