Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Pabriks: Kompensācijas ebrejiem aktualizētas, jo gaidāma Zatlera vizīte ASV

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Golan Hts
G
Vairaki zidi Nujorka neka Izraela, ar viniem jarekinajas
jaunietis
j
Kāpēc Latvijai kaut kas ir jāmaksā? Ne Latvija kādam kaut ko ir atņēmusi, ne okupējusi. Ja kāds arī ebrejiem kaut ko ir atņēmis, tā ir komunistiskā PSRS un nacistiskā Vācija. Tās arī lai maksā ragā. Latvijai nav jāmaksā svešu varu vietā.
bobo
b
ja viņiem kaut kas piederējis, bet tagad nepieder un arī nav ticis kompensēts, tad ir jākompensē. viss.
Ruta
R
Atgādinājums! Portāls www.diena.lv ir pievienojies deklarācijai par cieņu, iecietību un sadarbību interneta telpā - Internets bez naida.
valdis i
v
1. Te kāds, runājot par nodevējiem, pieminēja ģenerāli Vlasovu. Man ļoti žēl pārmest jums nezināšanu. A.A. Vlasovs bija viens no lielākajiem krievu patriotiem, kurš nolika galvu par krievu tautas brīvību. Īstenībā tāpat kā to izdarīja tūkstošiem poļu, ukraiņu, baltkrievu, gruzīnu, armēņu, un ... pievolgas vāciešu. 2. Par tām kompensācijām A.Grūtups jau 2x atbildēja ar visām juridiskām niansēm, t.i. juridiska pamata kompensācijām nav. Bet ir cita lieta, ka to var dabūt cauri lobija kārtā, un tas tiek visu laiku mēģināts. Sākumā Liepnieks, būs vēl kāds. Bet tā nav TP, jo tiem prātiņš par īsu. 3. Tas, ka šeit pieprasa atpakaļ īpašumus nav nemaz slikti, jo tas apliecina, ka ģeopolitiskā prognize šim reģionam tuvākajiem 20 gadiem ir stabila. Uz šī pamata var būvēt vismaz kaut kādu stratēģiju. 4. Te viens teica: "Labāk Soross, nekā Putins". Kungam taisnība – Sorosam ir mazāks krāniņš, mazāk plēš dupsi. Soross arī ievēro mazākumgrupu tiesības. Lai dzīvo zilā krāsa ģeopolitiskajā analīzē!
Terorists
T
Laikam žīdīniem naudas aptrūcies.Nevar vairs sponsorēt,arābi priekšā.
d'Andris
d
Ja par šo naudu varenie lobētāji nokārtotu komunistiskā totalitārisma iztiesāšanu, man nebūtu žēl ...
L.Grantins H-86,LRTT
L
Vakar 30, sodien jau 150,rit jau bus 500 miljoni jamaksa siem pasaules noziedzniekiem... .Vienigais ko sie noziedznieki ir pelnijusi, lai vinus patriec no Latvijas uz muzigiem laikiem !!! Neskaitami zidi Latvija ir izkrapusi miljonu miljonus un aizlaidusies uz Josklandi....kad janotiek tiesai, tad zids ir isputejis gaisa...tiesa tikai norausta plecus, jo izraela,luk savus pilsonus neizdodot tiesasanai arzemes !!!..........Un cik latviesus si asinskara klejotaju varza nogalinajusi....??? Atceresimies tikai 1940-41 gadu....vai izlasisim Solzinicinu, "200 gadu kopa"..... Beigsim tacu reiz baidities no siem pretekliem...!!!
cukurins
c
Ka tikai Godmanis LC/LPP sektantisti un TP nav ieplanojusi so naudas ssumu iebast sava kabata. Kaut gan zidu bezkaunibai jau robezu nav alkatiga tauta. A, kas pec tautibas ir Godmanis???
Sara
S
Latvijas valstij, ne latviesu tautai nav nekadas kompensacijas jamaksa zidiem. Kompensacijas ir jamaksa Latvijas, latviesu tautai tiesi no zidiem, krieviem, vaciesiem jo vinu darbibu rezultata tika uzsakats II pasaules kars, genocids pret latviesu tautu, Latvija tika okupeta, latviesu tauta iznicinata. Vajadzetu gan zinat to, ka Hitlers bija 50% zids, ka Berija bija zids. Jacer, ka Latviajs Zoodarza brinums so infermaciju aizvedis uz zidu zemi.
anonīmais šakālis
a
Neredzu nekādu pamatojumu vispār apspriest šādu jautājumu! Tagad sāksim upurus, mantiniekus dalīt pēc tautības vai citām pazīmēm??? Tas ir pretrunā ar visām cilvēktiesību un demokrātijas normām! Varbūt tagad par padomju režīma represētajiem homoseksuālistiem, mozaīka Latvijas valstij sāks prasīt kompensācijas?
hans
h
Labāk lai Pabriks ir "uzpirkts", lai visu izrīko sorosieši utt., bet mums tomēr būtu ASV un NATO aizsardzība. Labāk Soross, nekā Putins.
101
1
Man kuļās pa galvu viena doma- vai jautājums par kompensācijām nav saistīts ar ASV lobiju firmas sniegtajiem pakalpojumiem. Man neticās, ka lobiju firma par nieka 250.000 $ izkārtoja runas ASV kongresā, augstas tikšanās, iestāju NATO, pat Rīgas sammitu. Un Sestdienim nav taisnība, ka šis jautājums ir no kaut kādas bezmaz nezināmas organizācijas,ka šīm prasībām nevajag pievērst pārmēru uzmanību, jo, ja tas būtu tā, tad ši organizācija neatsauktos uz VVF solījumiem un sarunām ar iepriekšējo valdību.
@
@
Tā kā lietai nav juridiska pamata - denacionalizētos īpašumus varēja atgūt, piesakoties noteiktā termiņā, un nav arī pamata likumdošanā šādām prasībām, tad secinājumi ir vienkārši, arī par gļēvulību, līdzīgi kā izdevīgajā pasu tirgošanas skandālā, kur vajadzīgie VIPi krievijā tika pie īstām LR pasēm savu īpašumu vajadzībām te. Ja tiks pieņemts nelikumīgs lēmums, to varēs tiesiski apstrīdēt jebkura sabiedriski aktīva organizācija.
Lietussargs
L
Kompensācijas ebrejiem aktualizētas, jo as ir nosacījums, lai Latvijā izbeigtos visa tā pretvaldības un presaeimas šļura, ko sauc par lietussargu revolūciju,reerendumiemun tml., kuras sākums dīvainā kŗtā sakrīt ar to brīdi, kad Saeima pirmo reizi skatot šo jautājumu, noraidīja to, kānepamatotu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI

Izveido darba grupu, kas lems par kompensācijām ebrejiem.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas