Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Padomju laika spiegi varētu strādāt VID, VK, diplomātiskajā dienestā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
daunitis
d
Padomju laika spiegi jau tagad strādā Latvijas parlamentā un vada valsts politiku.
.
.
Jo tālāk mežā , jo vairāk sērkociņu
alma palma
a
"..atcelt liegumu ESOŠAJIEm un bijušajiem PSRS vai kādas ārvalsts drošības dienesta, izlūkdienesta un pretizlūkošanas dienesta darbiniekiem kandidēt uz amatiem vairākās Latvijas iestādēs.." kaut kā nesaprotu, kāpēc spiegiem tik dikti vajadzētu tikt strādāt tieši šajās iestādēs. īpaši esošajiem..
eis
e
Putins teica- bijušo nav!
diskobumba
d
Darīt nav ko!!! Kas tā par iniciatīvu!!??? Daudz tā sauktie "profesionāļi" varēs strādāt, samazināsies bezdarbs??? Kas vēl, kādi valstij no tā ieguvumi! Ja plika iniciatīva, tad tā ir valsts laika un naudas izsaimniekošana, ja ar nodomu, tad tā jau ir valsts nodošana!!!
TM grauj Latviju
T
Taa sper sadus solus, jo TM pati ir pilna ar vecajiem komunistiem. Nelaudama atvert Cekas maisus, VVF nodarija milzigu launumu Latvijai. TM norāda, ka šāds ierobežojums savulaik tika noteikts, jo demokrātijas pamati Latvijā bija trausli un pastāvēja risks, ka spiegi būs nelojāli valdības politikai . Sodien demokratijas pamati ir vel trauslaki, pateicotie TP kangariem.
vinnijs
v
Šāda TM būtu jālikvidē! Labāk lai tādas ministrijas nav vispār, nekā tā ir tāda, kāda ir - rada visnelikumīgākos un muļķīgākos likumprojektus, kādi vien iespējami!
Memory
M
Ha-ha-ha, laikam tāds jauno reformatoru trūkums, ka jāsauc palīgā vecie kadri ! Tie vecie kadri vienu sistēmu jau nolaida līdz kliņķim ar ' perestroikas' reformu, tā kā arī par pašreizējās galarezultātu nebūs jābrīnās. Bardaks un 'bezbreģels' jau nemainīsies - sauc to par mastePlānu vai superPlānu, vai vienkārši par strukturālajām reformām.
patriots
p
TP oranza banda savejos grib iekartot augstos amatos, ai tie kalpotu kremla interesem, bet Skele, kalvitis, Seglins sanemtu naudu no kremla.
janka
j
pilns ar kriev runājošiem valsts iestādēs strādā ta kā likums nepalīdzēs... atbrīvos tikai letiņus un viņu vietā nāk svaji
????
?
Spiegs ir profesija uz mūžu, no tās aiziet nevar.
riņķī apkārt
r
Ja'ņem vērā, ka cilvēka mūžs ir ierobežots laikā, tad acīm redzot šie grozijumi ir izstrādāti šauras ciilvēku grupas interesēs.
Taleirāns
T
Mūsu valdība tik tiešām ir stulba! Patīkamu novakari!
=
=
GESTAPO=NKVD
-pamela
-
Kapēc tikai bijušajiem,jo Putins teica,KA bijušo NAV!!Tas kas notiek valstī ir ESOŠO čekistu/maisi Kremlī/ Latvijas valsts IZNĪCINĀŠANA.Segliņš sen jau tīkoja pēc SC rokas un sirds.Pasekojiet viņa izdarībām,runas veidam ,apmēriem,kur slēpjas naids pret visu latvisko,bet neizsakāma kāre pēc AMATA ,kur var turpināt izkopt narcismu.Pat hokejā valsts darba laikā ar valdības uzvalku.Es catvainojos,bet tādi segliņi ir drausmīgas bīstamas blakts Latvijas ;ķermenī,Atliek vien balsot par Kristovski,Kalnieti.Kapēc Saeimā nav latviešu?Tapēc,ka visi čekas maisos un Hūtes sarakstos.Godmanis ir darbojošais,palasiet Johansona atmiņas,Peters,Īvāns ,Dinevičs u.t.t.Saraksts drausmīgi garš un visi amatos.Atliek reanimēt nacismu ,SS,SD.Ar ko vieni labāki Latvijai par otriem?NECENZĒJIET,jo ....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


ECT: Latvijas iestādes pārkāpušas tām atvēlētās rīcības brīvības robežas


UZZINI VAIRĀK


TM izsludinātie grozījumi likumos:

Par Valsts ieņēmumu dienestu

Diplomātiskā un konsulārā dienesta likumā

Valsts kontroles likumā

Valsts civildienesta likumā


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas