Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Pagalmā ieklīda sašauts zivju gārņu mazulis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ivars
I
padod man man vēl ir PATRONAS es vēl kādu gribu no tiem sātaniem nošaut
Prastais
P
Nu slepkavas ir tie mednieki, nu ko lai dara!
Juzupats
J
Ko tad tu pilsētas narkotiku knābi-visus aiz restēm saliksi,paskaties,kas tajā degradētajā lielpilsētā notiek. Protams,ka tas nav ētiski nošaut mazuļus ligzdā,protams,ka tas ir pārkāpums. Taču mazulīt, neesi tik kategorisks un aizej kaut stundu papēti dabu ,bet ne raksti muļķības.
Gavrosh
G
Zivju gaarnji ir savairojushies bezjeegaa un vienkaarshi "izkaash" no ziviim uudenstilpnes.....
WALA
W
Es kaut kā negribētu ticēt, ka tie ir mednieki kas šādi izrīkojas ar putniem. Vēl malumednieki - iespējams, bet ne pārāk ticami - jo šie (un arī normāli mednieki) savas trofejas vienmēr savāc un kā minimums norok, izņēmums protams ir dzīvnieki kas māk ātri skriet, un tad sašaut i aizkrien VVZ kur, un tad pēc laika tik mirst no ievainojuma. Bet nu šos putnus izskatās ka nebūtu grūti atrast, ja vien kādu tas būtu interesējis.
xxx
x
Diemzel, par bezatbildigu saudisanos Latvijas laukos un mezos ka savdabigu atsevisku turigo Latvijas iedzivotaju izklaidi ir dzidets daudz un biezi. Instutuciju un mediju uzmanibas loka noklust tikai skalakie, pamanitakie gadijumi. Dzirdets, piemeram, par saudisanos Piebalgas mezos, par klainojosu dzivnieku apsaudisanu izklaides noluka. Atsevisku cilveku briva laika pavadisanas izvele daudz nav mainijies kops romiesu laikiem pirms ar gladiatoru cinam ka nezeligu izklaides veidu. Ja velamies mainit so savdabigo kulturu, izskatas, ka diemzel konsekventak un stingrak (biezak paredzot patiesam maksimalo sodu) jaiedzivina Kriminallikums (sk. Letas zinu par sasisto un dzivu aprakto suni).
mangusts
m
Iesaku sodu: iekaustīt ar pašu šauteņu laidēm... Liekas, daļa cilvēku jau tik atsaldēta, ka neko vairāk kā fizisku spēku nesaprot. +vēl: protams uz mūžu aizliegt iegādāties un lietot šaujamieročus.
jabadabadū
j
Šajā gadījumā ja atradīs vainīgo jābūt reālam cietumsodam 4gadi aiz restēm. Tādi stulbi mednieki ir smagi jāsoda!
WALA
W
Nejēgas tikuši pie ieročiem !?!?!? Bet tā protams saprotams - Madonas rajonā ir spēcīgi mednieku kolektīvi, un "šaudīšanās" kā tāda tur nebūtu nekas īpašs vai uzmanības vērts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas