Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta – Maizītis: Loskutovs neko nav slēpis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aicinājums
a
Cilvēki , latvieši un cittautieši , neaizmirstiet par referendumu , ejiet iztekt tsavu gribu , tikai tā mēs šiem neliešiem varam ierādīt viņu īsto vietu.
ak
a
Kāpēc valdošajai bandai netiek uzdoti jautājumi par Jakāna atbildību , par Jēkabsona atbildību sakarā ar pasu tirgošanu , arī par VAŠKE'VIČA privāto biznesu esot valsts amatpersonai. Ar Veldres svētību Vaškeviča -Vilkastes ģimene pamuka no valsts un tagad gaida , kad atstādinās Loskutovu? Bail dzīvot šajā valstī , kur valda mafija.
Ysk
Y
Jaundžeikars un Veldre ir kā tandēms - kā atver muti, tā tīrās šausmas nāk ārā. Ja Veldres hobijs - zirgi - aizies kā valsts mēroga pasākums, tad ne 135 tūkst. latu vien pazudīs kā nebijuši, bet ilgtermiņā sakrāsies pamatīga summa. Par valsts līdzekļu godprātīgu un lietderīgu izlietojumu to nu gan nevarētu nosaukt. Loskutovs uz kaut ko tādu neparakstītos. Šādās situācijās vairāk redzams, kas ir kas.
B-man
B
“Nesteidzam zirgus,” sacīja V.Veldre. shitais labs
aga
a
“Nesteidzam zirgus,” sacīja V.Veldre. “Skatīšos, kas attiecas uz faktiem, vai bija darbība, lai nepieļautu naudas zādzību. 135 tūkstoši nav ne trīs, ne pieci.”
mērglis
m
vajag viņus purinaat katru dienu , laika atlicis maz , jo tagad veel tas ir izdaraams , bet jau peec 3 . juulija var sanaakt ka nedabuus aiz naga nevienu , Vaškevičam palaimeejaas izsprukt, tagad gaida kad viss beigsies...
Ojārs
O
Vai Tu par Loskutovu?
Labais
L
"ko Jūs teiktu , ja viņš sāktu veidot lidmašīnu eskadriļu , ja būtu pilots" A vēl labāk ja Veldre būtu sapieris... kautgan, sakot precīzāk - tad Veldres vairs nebūtu...
ww
w
Tieši tā, arī Satiksmes ministrs nevarētu atrasties amatā. Veldre pāris dienu laikā, ir pazaudējis savu pozitīvo reitingu, ko bija izveidojis vairāku gadu laikā PVD.
XXL
X
Ko sis tela gimis ir iedomajies no sevis? Telo baigo politki un megina izspiest intrigas, ja prata nav tad gribu klut par intrigantu un ari tas neizdodas, jo lai dzitu intrigas ir vajadzigs nedaudz prata. Sis preteklis butu labak vacies prom no valdibas un arstejis savu slimnieku un gruti izarstejamo Gundaru Berzinu un vina cukas.
K-K
K
... Nu negribas salidzinat so diletantisko ampelmani un vina prata speju izteiktas vircas pat ar augligako no zirga anatomijas - var jau manit, ka tos politiskos strikisus rausta no citurienes .;.
I.B.
I
TPosta partija ir mēslos? Nu nē! Tas tikai cilvēku vērtējums. Viņi paši ,tak, tur jūtas kā īstajās mājās.
Mildiņa
M
Galvas nociršana Loskutovam kalpos par viņa vainas apliecinājumu. Komisijas uzdevums ir uzasināt cirvi. Tā kā drusku prettiesiski vai vismaz neētiski....
Ojārs
O
Ievērojāt - Maizītis saka, ka Loskutovs neko nav slēpis. Viņš nesaka neko par Jutu. Viņš taču varēja pateikt, ka KNAB vadība neko nav slēpusi, bet tomēr tā nedarīja. Citiem vārdiem tas skan - korišu uzmeta...
viena
v
Jau tas vien, ka (TP) Veldrem atļauj runāt man norāda uz to, ka andrim ir otrs rezerves gājiens jau sen ieplānots! ??? štokens + pabriks ??? Bet Loskutovu viņam vajag novākt no ceļa jebkurā gadījumā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas