Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta – TP gatavojas Loskutova atlaišanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zagsims
z
Dabīgi,ka tā ir provokācija,jo es vienreiz novēroju,ka Šķēle pārģēbies par KNABa darbinieci,ievilināja Loskutovu konspiratīvā dzīvoklī,uztaisīja no viņa bērnu,izlaupīja KNAB kasi un pazuda uz slotaskāta mākoņos.Jā,baigā provokācija!!!!
Dainis
D
Domāju, ka nebūtu nekas briesmīgs, ja viņu atlaistu tādā gadījumā, ja nākamo KNAB šefu izrauga ģenerālprokurors, nevis valdība, jo tas vairāk vai mazāk atrisinātu šī jautājuma politizēšanu. Manuprāt šito ir ieteicis JL kā KNAB likuma grozījumu, un tas ir OK no JL puses, bet protams, ka TP to nepieļaus.
Dīvaini
D
Dīvaini- nauda pazudusi lietās, kuras jau ir iztiesātās, bet, ja tā- kur tad tā nauda ir glabājusies? Vai tad ne valsts kasē šim nolūkam paredzētajos kontos? Ja nē, tad procesa virzītāji ir pilnīgi aptaurēti. Dīvaini- kāpēc Šlesers neatkāpjas- pasts līdz bankrotam, Latvijas ceļi pilnīgi neizbraucami, īpaši laukos. Piemērs: šoseja Rīga- Rēzekne, sākot no Jēkabpils, sāka remontēt 2007.g. uzlēja asfaltu, bet šogad to asfaltu ņem nost, un visu sāk no jauna. Atkal līdzekļi- it kā jau ar Eiropas Savienības atbalsta fondiem, bet šo naudu iedzīvotāji tāpat dabūs atmaksāt no saviem maciņiem. Redz te nekas, sēž kā sēdējis.
Edgars
E
Un KURĀ krogā TP zieds svinēs Loskutova "nogāšanu" - vai tas "Dienai" vēl nav zināms?
Korumpants
K
Laikam taču antiloskutovieši paši ir nepajokam aptaisījušies, ka nav spējīgi sakarīgi domāt, kur nu vēl uzrakstīt.
Inita
I
Redzot pēdējā laika notikumus mūsu valstī,nonāku pie secinājuma,ka dzīvoju nožēlojamā ,korumpētā valstī.Ka vienīgais ceļš kā kļūt turīgam ir- iestāties partijā,iemaksāt lielu biedra naudu(obligāts priekšnoteikums tālāk minētajam) un tad sēdēt komisijās, tikt ministra amatā u.t.t. Amatierisms un nekaunība augstākajā līmenī!!!!
tik skaists
t
tikm gudrs. ju'us esat, \Tad satiekamie/
Aliens
A
Joprojām TP muldēšana, rīcība un steidzīgā vēlme "nomest" Loskutovu nostiprina manu pārliecību, ka tas viss ir provokācija. Varbūt tas tapa iespējams, izmantojot Loskutova pārlieku lielo uzticēšanos darbiniekiem, varbūt arī nespēju vienlaikus risināt daudzās krimināllietas un operatīvi uzlabot iekšējo drošību, ņemot vērā, ka darbinieku un līdzekļu apjoms ir tāds, kāds ir. Pirms esmu dzirdējis prokuratūras gala lēmumu, joprojām uzticos Loskutovam. Ja vajadzēs, lietussargs ir gatavībā. Un domāju, ka ne tikai man.
Tomass Pedro
T
jāā!pamatīgi KNAB un konkrēti Loskutovs paņēmuši zaglīgos kampējus aiz pautiem tas priecē!
Pilnīgi pareizi!
P
No Ivara jau otrreiz valstij ir tikai milzīgs zaudējums.
Ješka Miķeļā dels
J
Ir pienācis laiks patieikt Godmanim: " Ivar, ņem savu čemodānu un tinies prom". Drīz inflācija būs 100% un Ivars stāstīs mums pasaciņas ka viņš pēc Jāņiem piebremzēs cenu kāpumu, bet kurā gadā tas notiks? Man jau tas apnika. No Ivara ministru prezidents. kā no āža dārznieks.
žoržs
ž
Šoreiz Loskutova fani varētu rīkot saulessargu revolūciju.
zvirbulēns
z
Loskutovam jāatstāj amats jau tikai tādēļ vien, ka Latvija ir latviešu valsts.
Grads
G
Es lūdzu veidojiet partiju "SODS" Lūdzu, jums - Ēlerte, Loskutov, Strīķe, Streip, Pakalniņa u.t.t. Jūs atbalstīs, un ceru nepaspēs, jeb neuzdrošināsies novākt. PALĪGĀ ... mūs visus jāj, bet mēs tik smaidam... un diez vai tā nopietni pat referendumu uztveram.
Grads
G
Ziniet, man viss vienalga, tāpat kā daudziem, bet kad nebūs vairs... Bija barikādes un tur gājām daudzi, ja tā turpinās, suņi, būs barikādes... Gar kanālmalu pie laternām karāsies... Ir robežas, kuras savā savtībā nevajadzētu pārkāpt, un, ja pārkāpj jāpadomā par sekām. Aiz PSKP bija armija, OMONs. Kas ir aiz šiem jefiņiem, ja neskaita noblēdītus, nozagtus miljonus ? Kas viņus aizstāvēs kad tauta nāks ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas