Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta 13.15 - Tiesa Čepjolkinu attaisno

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Absints
A
Man Čepjolkina ir korumpantu seja. Tātad ar korupciju Latvijā viss ir kārtībā. Citādi arī nemaz nevar būt, pateicības taču tagad ir legālas!
Liberts
L
Sasperi Pērkon šo odžu midzeni Kūtra izveidots.
Absints
A
Man Čepjolkina ir kļuvusi par korumpantu seju. Un, ja viņu attaisnoja, tad korupcija Latvijā dzīvo! Tas saskan ar jaunu politisko līniju- - pateicības taču tagad var pieņemt officiāli
Bic
B
Prieks,par rezultātu! Un liels nesmukums Āboltiņai ,mēdijiem un prokuratūrai.Pat vakar vēl visās ziņās tendēti sižeti,ka (noziedzniece ) ir nepatiesi attaisnota.Gribu drusku paskaidrot. Šī lieta vispār nedrīkstēja būt,jo krimināltiesiskā ceļā centās atrisināt civiltiesiskas attiecības. Piemēram jūs ejot pa ielu skataties -smuka māja,gribētu sev tādu. Civiltiesībās viss ir kārtībā,Jums patika ,bet Jūs pat nedomājāt pirkt,un nekādu līgumu neslēdzāt un absolūti nekāda atbildība nevar būt. Tagad krimināltiesības (kā šajā Jl, mēdiju,prokuratūras lietā pret Čepjolkinu), pēkšņi uzrodas pārdevējs,kas prokuratūrā ierosina lietu pret Jums ,ka nenopirkāt māju,nu lūkš- Jūs esat noziedznieks, un Tv rāda un avīzes raksta par lielo noziedznieku... vai laba situācija?
ok
o
Nevainības epidēmija pārņēmusi Latvijas valsti! Jauki, vai ne? Kā mēs visi mīlam šo jauko un taisnīgo valsti!
aklā temīda
a
Ar madam Čepjolkinu viss ir vairāk nekā skaidrs.Mūsu tiesas vārnas tak neknābs acī sugas māsai!
zvirbulēns
z
Jā, tā vēl nav gājis, kā apsūdzība tā garām i Likumam, i Tikumam. P.S. Maizīša kungs, cik ilgi tas tā vēl ies ?????
amo
a
Pif, paf, oi, oi ,oi....
vendeta
v
Atgādināšu, ka arī Lemberu attaisnoja pirmajā instancē, tāpat kā ģegeri utt., neviena nākamā instance neko negrozīja. Nāksies vien jums samierināties, bet tracis jau pirms pāris gadiem bija sacelts tā ne pa jokam.
jaunietis
j
Kartejais JL " korumpantu apkarosanas" fiasko. Tipiski JL - sacelt troksni un klusinam atzit savas kludas. Aboltina noslegusi mierizligumu ar Cepjolkinu.
Espanyol
E
Kad mēs sāksim exportēt banānus?
Fakti
F
> Mjā, JL knapi 3.5 procenti atbalsts ir... Nu tas ir JL piekoptās politikas rezultāts - vairs neko nekontrolē, neko neievieš :) Cilvēki jau nav akli, bet JL darbības (uzdarbošanās) īslaicīgās sekās vēl kādu laiciņu peldēs publiskajā telpā.
zib
z
Neticami, varbūt vēl kompensāciju izmaksās.... ?
vendetai
v
nu, izdevaas tev paradiit savu primitivo domasanu :) ne solvita ierosinaaja lietu un piemeroja Cepjolkinai apsudzetaas statusu, bet gan prokuratura. Solvita, budama ministre, tikai rikojaas sabiedribas un pasu tiesu izpilditaju intereses, so ambicijaam parpilno daamu atstaadinot uz laiku, liidz tiks ieviesta skaidriiba, vai apsudzibaam ir pamats vai nav. Pirmaas instances tiesas lemums atzist, ka siim apsudziibam nav bijis pamata, bet veel jau ir divas instances, taa kaa par agru veel kaut ko prasiit, pieprasiit un leekaat aiz prieka
Ērglis
Ē
Mjā, JL knapi 3.5 procenti atbalsts ir, bet tādi nežēlīgie sazvērestībnieki, nu tādi...un visu kontrolē, un visu ievieš. Maitas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas