Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta 14:28 - Otrs atstādinātais KNAB, iespējams, ir Jānis Imša

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zilais Radža
Z
Jā Ērgli, nu ir laiks diet un dziesmas dziedāt. Prozit!!
Ērglis
Ē
p.s. es par tiem četriem vienā laivā :)
Ērglis
Ē
Nu re, NRA drusku samelojusies būs, papūtusi ziloni tā sacīt.
lno
l
Savukārt advokāts Ainārs Platacis Neatkarīgajai pauda pārliecību... _____________ _______ Šim blēdim pašam jau sen vajadzēja sēdēt aiz restēm.
Noklausīšanās
N
Manuprāt, te ir kaut kas līdzīgs noklausīšanās lietai. 1. Shēma bija vienkārša: ja kāds jānoklausās personīgu interešu dēļ, personas dati tika piepīti pie kādas lietas, pagrūsti izmeklēšanas tiesnesim vienotrā sarakstā, lai saņemtu atļauju. 2. Shēma bija vienkārša: ja kādam KNAB darbiniekam bija nepieciešama nauda, jānolūko kāda naudīgāka persona, kurai varētu nepatikt, ka atklātībā nonāk ziņas par tās rīcībā esošajiem līdzekļiem, piepīti šīs personas datus pie kādas lietas, pagrūsti izmeklēšanas tiesnesim vienotrā sarakstā, lai saņemtu atļauju kratīšanai. Pēc tam "izkratīto" naudiņu maisā, atstāt to neiegrāmatotu, un dzīve ir zaļa. Muļķīgāk, ja kāds tomēr prasa šo naudu atpakaļ.
Doma laukums
D
Ja kāds Jums stāsta, ka KNAB nodaļas vadītāja var dzērumā izdarīt avāriju, neticiet tam, jo tā vienkārši nevar notikt. Viņas laulātais, kur strādā ceļu policijā, novērstu jebkādas informācijas plūsmu par šo notikumu. Ja kāds Jums stāsta, ka KNAB nodaļas vadītāja "aizņemas" klientu naudu, neticiet tam, jo tā vienkārši nevar notikt, jo KNAB strādā tikai godīgi darbinieki, vismaz nodaļu vadītāju līmenī. Ja kāds Jums stāsta, ka KNAB nav kārtībā grāmatvedības uzskaite attiecībā uz "izņemtajiem" līdzekļiem - neticiet tam, jo tā vienkārši nevar notikt, jo KNAB grāmatvedībā strādā tikai godīgi darbinieki, un viņus pārrauga paraugvadītājs. Ja kāds Jums stāsta, ka Ģenerālprokuratūra "piesedza" KNAB nelikumības, neticiet tam, jo KNAB strādā ar tādām grāmatvedības metodēm un tik viltīgi , ka neviena kontrole tās nevar atklāt. Ja kāds Jums stāsta, ka par notikušajām elikumībām ir jāatlaiž KNAB vadītājs, neticiet tam, jo, lai piesegtu KNAB šeptes, mēs esam gatavi gāzt arī šo valdību. Doma laukums ir plašs! Un lietussargu mums pietieks!
Lietussargs
L
Liekiet mierā mūsu godīgo KNABu! KNAB ir godīga iestāde un ar to tā atšķiras no šīs iestādes "klientiem", kas jau pēc definīcijas ir negodīgi, ja jau nonākuši KNAB redzeslokā.
jepsa
j
Kāds te sakars ar ļošas tautību, likumi ir jāievēro visiem!
dzeris
d
Redz kā, latviskie patroti zog pat KNABā, līdz ar to diskreditējot slikto nepatriotu, kas traucē zagt lielākiem patriotiem. Patiešām, liksim tā krieva vietā īsteno latvieti, piem. Segliņu, vot būs svētki zvirbulēn un dudziem līdzīgiem ! Labāk kaut zaglis, bet latviešu, nekā kaut godīgs, bet krievs!
varāns
v
Nav ko te nolikt NRA, dienai jāatdzīst, ka jau kādu laiku svarīgākos ziņu tematus, par ko runā sabiedrība nosaka NRA.
Agnese
A
Atsauce uz Panorāmu ir sadaļā par Indru Veipu un tas tiešām ir korekti, jo LTV par to ziņoja pirmie. Tomēr sadaļā par Imšu tiešām rodas lielas aizdomas, ka neoficiālais avots ir NRA un informācija izšņakarēta portālā www.news.lv kur laika posmā no pulksten 22 līdz 24 tiek publicēti laikrakstu pirmie vāki ar iespēju izlasīt galveno rakstu. Vakar ap pulksten 22 tika publicēts NRA vāks ar rakstu, kurā atsaucoties uz neoficiāliem avotiem NRA ziņo par Imšu. Šeit uzkrītošs ir laiks, kādā Diena.lv publicējusi savu "ekskluzīvo" ziņu par Imšu - pulksten 23:59...
rinķī apkārt
r
Loskutovam jāpaliek savā vietā, Indrai Veipai - mūža ieslodzijums. Un nevis par zagšanu, bet par apzinātu valsts varas vājināšanu ( dzimtenes nodevība :) )
imsha
i
nedari mulkjiibasss...
Revolucionārs ar
R
Kalvītis slikts!
Haralds
H
Tu esi reabilitēts. Es arī tā izdarīju un dabūju tādu pašu rezultātu. Bet kā jau A.S. teica, viņam bijuši citi avoti, ne NRA. Es vismaz ceru, ka Diena nav sākusi pārspiest NRA.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas