Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - 90.gadadienā tērēs arī iestāžu pasākumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
elzza »Par lielo krīzi
e
Ir nu gan optimists/e. Visiem man pazīstamajiem pensionāriem pensija ir mazāka par īres maksu+ komunālie. Dažām paziņām kredīts jāņem, lai nopirktu mācību grāmatas un zābakus. No humpalām vien pārtiek. Tikai tā nav krīze, tā ir ikdiena atraitnēm, vientuļajiem pensionāriem, jaunajiem vecākiem, studentiem utt.
Dille
D
Vai patriotisms būtu iemesls ražot tikai pozitīvās ziņas, kā jau pāris gadus aicina politiķi, ignorējot nesaimnieciskumu un savtīgu rīcību, izmantojot dienesta stāvokli valsts iestādē? Vai tā būtu objektīva situācijas aprakstīšana? Jūs laikam no kādas avīzes, kam tepat Latvijā saimnieki, kas negrib no lielās siles aizvākties, bet vēl steidz tā pavairāk ierīt, kamēr tajā kas atlicis...
Par lielo krīzi
P
Man tomēr ir jautājums - cik liela ir katram tā krīze? Esam pārstājuši ēst pusdienas? Nav zābaku pāra ziemai? Nav jumta virs galvas? Vai vienkārši būs jāsamazina šopings un 2x gadā uz siltām zemēm vairs nesanāks aizlidot? Vai Latvija ir tomēr mūsu valsts un mēs svinam tās 90. gadus, aizmirstot, ka parlamentā ir tās vai citas partijas un valdība tev nepatīk, varbūt noliekot malā latviešu tradicionālu kašķi un gaušanos?! Es protams saprotu žurnālistus, kuru avīžu īpašnieki pieprasa tikai sliktas ziņas, jo tās ir vieglāk pārdot. Taču kaut kādai nojēgai par patriotismu būtu jābūt, pat ja tavi īpašnieki sēž Zviedrijā un viņiem ir merkantīlas SAVAS intereses, un uzspļaut viņiem uz mūsu Latviju. Bet protams katram savs gaļas gabals tuvāks, ja labi rakstīsi iekļaus tevi zviedru pensionāru fondā, kazi vecumdienās varēsi kā reklāmā sauļoties vidusjūrā :)
Patriots
P
Dzīres mēra laikā!?:) Pārsteidzošā Latvija un Latvijas ierēdņi!!:)
Bezvārdis
B
Piedodiet - neuzskatu, ka būtu jātaupa uz svētku rēķina. Forši - 90 gadu jubileja, bet mēs nogriezīsim visus tēriņus, apausim pastaliņas, uzkārsim kaklā tarbiņu ar kaltētu rupmaizīti un iesim paraudāt uz tiltiņa tikai tāpēc, ka viens vai divi stulbeņi vienu vai divus gadus iegrūda 'pedāli grīdā' un izrīkojās visādi citādi kā kretīni; kamēr vēl viens rāda tagad norūpējušos seju un domā, kādā veidā viņš no nabagiem varētu vēl kaut ko noraut nost. Nepiekrītu tādai nostājai. Domāju, ka svētkos nauda ir jātērē, jāšauj salūts, jāspēlē mūzika, jādzer šampanietis un jādara citādas izdarības. Nedomāju arī ka mūsu valsts būtu uz tāda bezdibeņa sliekšņa, ka mēs tādu nieku nevarētu atļauties. Pakazuhas dēļ vēl arī svētkus mums sabendēs....
lasitaja
l
elzzai nu, tad jau runa par augstakajiem plauktiem vien bus...
elzza
e
Lasītājai Kalvīts jau labāk zin par savējiem, un viņam nepatīkot tie ierēdņi, kas pa dienu "sēž" draugos, delfos utt.
VAU
V
Mafija dzīvo un uzdzīvo !
lasitaja
l
elzzai Nu laikam Kalvitis ir runajis par saviem paklautajiem saeimas "speciem". Vai ari valsts sekretariem un vinu vietniekiem. mazakie ieredni strada no 8-18- vismaz liela dalja...
elzza
e
Mūsu valdība dzīvo pēc principa: sūds nesmird, ja to nekustina. Neredzu nevienu ministru, kam būtu drosme ieviest kārtību savā vai , nedod, Dievs, cita saimniecībā. Ja sāks savējos kratīt, citi arī uzklups un ātri noraks. Bet ja cita sūdu čupu aiztiks, tad sekas ir neparedzamas...
Keita
K
Bet protams, ka tērēs naudu svinībām! Un es pilnībā atbalstu to! Paši jau arī, lai vai kāda dažkārt ir situācija, bet dzimšanas dienas svinībā vismaz kūka vai šampis tiek likts galdā! Ir taču svētki, un reizi gadā tak var aizmirst par krīzi un budžeta deficītu? Tie žurnālisti mazliet par daudz jau sāk borēt, ka ir krīze. krīzes nav! Vienkārši ir jātērē pārdomāti!
elzza- Kalvīša domugrauds no
e
Protams, ka birokrātija atražo birokrātiju, un skaidrs, ka mazā valstī tās pārvalde ir krietni dārgāka nekā lielā valstī. Ierēdņi rada jaunus ierēdņus, un darba ražīgums valsts iestādēs ir zems. Domāju, mūsu iestādēs ierēdņi strādā 3-4 stundas dienā, un arī tas ir liels sasniegums... (PDz 30.09.08)
kantoris
k
Tomēr, cik labi ir, ka mums ir tādi kaimiņi kā Lietuva un Igaunija un ka vismaz viens no viņiem tērē vairāk, uz ko varētu mūsu valdības vīri norādīt!
Krā
K
Vai Kučinskis domāja, ka kalnā iesim mūžīgi?
heh
h
ko dara gudri cilveeki kad nokljuust kriizes situaacijaa? paarstaaj svineet un noceerp nepamatotos izdevumus. ko dara latvijas valdiiba kriizes situaacijaa? meklee kaa sev nopelniit vairaak un uzvedas it kaa nekas nebuutu noticis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas