Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Aiziet arī Dripe, viņam un Maršānam kompensācija divu algu apmērā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AS
A
Man sāk rasties pamatotas aizdomas, kas ir tie, kam Šlesers nemācīs taupīt, bet mācīs pelnīt. Reku, saraksts jau.
Elita
E
Smuki zēni, Dripe un Maršāns kā vīrieši tādi feini..., bet ak vai - Šlesera rokaslaižas... Es nezinu, kam jānotiek to cilvēku galvās, kuri RD vēlēšanās varētu balsot par Šleseru un viņa nopirktajiem jaunskungiem. Es tiešām nezinu. Bet tas diemžēl ir vairāk kā iespējams, jau tagad nekur neredz Loskutova u/c reklāmas, visur tikai tā trulā Aināra morda. Un tas nostrādās - rezēsiet. A šitie 'dzeki, ja tiks, tāpat Ainariku uz mežu ragaviņās aizvedīs. Vai paturēs un nosauks par 'vecbiedru' :)
anna
a
Par ko tās kompensācijas??????
Prieks!
P
Man tiešām prieks, ka šādi tipi kā Dripe aiziet!
lauķe
l
Mazais blēdīgais Dripēns gatavojas jau apsolītai siltai vietiņai Astoņkāja potenciālajā komandā, protams, ja rīdzinieki būs tik aptaurēti, ka ievēlēs viņa maizes tēvu RD.
zosja
z
nekas Nils tandēmā ar buldozeru šitos dripveidigos atkal savaks mums visiem par biedinājumu
Ja .
J
Ja Latvijā algu maksātu pēc iegūtajiem rezultātiem,un ne pēc principa,roka roku mazgā,vai ,tu man ,es tev,tad mūsu valsts būtu pārticīga,un nebūtu nodzīvota līdz bankrotam un parādiem.Trūkst atbildīgas valsts politikas un politikāņu. Latvija ir kā izvarota un piesmieta meitene,kurai nav trūcis spēka pretoties izvarotāju bandai. Zēl man mūsu zemes un tautas ,kas to pieļāvusi.Dievs ir dzīvs debesīs un redz visus un visu ,kas mūsu Dieva dotajā zemē noticis un notiek ,un atmaksa nāks visiem tiem ,kas to izdarījuši,un sagrāvuši Latviju un tās tautu drupās. Ja vien viņi no sirds nenožēlos izdarīto,un neatgriezīsies no saviem grēkiem,un neatmaksās valstij izlaupīto naudu, tad sods būs neizbēgams. Dievs ir taisnības Dievs ,un arī rijoša uguns.,kas var iznīcināt vienā mirklī. No soda izbēgs tikai tie ,kas patiešām atgriezīsies no saviem grēkiem un ļaunajiem darbiem pilnībā. Dievs ir devis likumus,kuri visiem cilvēkiem ir jāievēro,un ja kādam liekas,ka uz viņu tas neattiecas,jo viņš lūk netic,tad Dieva likumi no tā nemainās,un sekas būs pazudinošas. Sēšanas un pļaujas likums darbojas kopš pasaules radīšanas,un kas ir iesēts ,to arī katrs nopļaus,vai labo ,vai ļauno. Padomājiet par savu un savu bērnu, bērnu turpmāko likteni,jo tas darbojas .,un par to ļaunumu maksās vēl jūsu bērnu bērni lidz ceturtai paaudzei ,jo tā Dievs to ir pateicis,un Viņš savus vārdus nemaina, un tur tos vienmēr.Lai Dievs jums dod gudrību ņemt to vērā.
Ats.
A
Latvijas valstī nav taisnības un vienlīdzības. Vieniem , kuri brīvprātīgi aiziet no darba, valsts pakaļ vēl met tūkstošiem naudas,kuras valstij katastrofāli trūkst. Ja var lauzt visus citus līgumus un likumus ar citiem strādājošiem,tad ,kas tad viņi ir par izredzētajiem ,kas bezatbildīgi ,valstij visgrūtākajā brīdī, uzgriež muguru ,un pamet savus posteņus,kā vadītāji,un aiziet uz pašu vēlēšanos,un saņem vēl tūkstošiem lielas kompensācijas. .Viņiem ineresē tikai savs naudas maks, un nekas vairāk,ne valsts uzplaukums,ne attīstība.Viņi uzspļauj valstij,ja viņi nesaņem tik cik viņi grib,un viņi vēl runā par sevi, ka esot vadītāji ar lielu atbildību. Ja cilvēks atstāj darbu uz pašu vēlēšanos,tad nevar būt pat runa par kaut kādām kompensācijām.,un tādi līgumi ir jālauž, un nav ko valstij mētāties ar naudu ,ja naudas nav. .Cita lieta ,ja cilvēku atbrīvo štatu samazināsanas pēc,tad tiešām kompensācija jāmaksā,bet tad visiem,un ne tikai kādiem izredzētajiem.
zex
z
kad beidzot apturēs.krīzes laikā ,šo ļaunprātīgo,noziedzīgo,apzināto ...valsts islaupīšanu?????? negodīgs us naudu badīgs, birokrāts...pats labprātīgi aiziet,vai par sliktu darbu demisionē... patriec no ieņemamā amata...viņam izmakā tūkstošos...pabalstu !?
Politiskaa atbildiba
P
Un tagad vins pieprasis 2 menesu kompensaciju no visam 5 vai 6 direkcijam, kuras vins imiteja stradasanu Un valsts maksas, jo ir tik stulba un nespejiga, ka nevar (negrib) atcelt sos netaisnos ligumus, kurus kads dievs safabricejis! Kaaa var turpinat respektet kaut kadus absurdi saceretus ligumus vienas personas intereses?? Kapec tiesvediba Latvijaa ir tik nespeciga?
Cuku gripa
C
Ak ka man gribetos iezisties Dripes miesaaa un tur palikt! Par 30 000 ls atrodoties 5 direkcijaas vina miesa ir palikusi tvirta, ka taa man butu tiraa bauda!
Zigis
Z
Gaujas taimiņiem hana! Ja Dripe pāris mēmnešu "atpūtīsies", tad skaidrs, ka katru vakaru būs Gaujas krastā ar tīklu vai murdu vai elektrozveju...
Dita
D
Tagad Dripem būs daudz brīva laika,nebūs ko ēst;))),varēs atkal zivtiņas paslaktēt.Ak alga viņam esot par mazu?Tam šmurgulim vajadzētu pa galvu sadot,ne kompensāciju.Speciālists hrenovijs!
upe
u
valstij vairs naudas nav un tāpēc džeki tagad iet prom, lai līdzi vēl paķertu maksimāli iespējamo summiņu , kam viņiem valsts obligāciju papīrīši ! bet nu šitā izrunāšanās - nekaunīgi, sirdsazpiņu pazaudējuši zagļi, bet tēlo baigos speciālistus ! cerams, ka DZĪVE visu saliks pa plauktiņiem , kādam kretīnam jau tapat noveiksies, bet ne jau visiem !
Q
Q
Kurš sagatavoja valstij neizdevīgu līgumu??? Lai tagad pats maksā!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas