Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Aizturēts vīrietis, kas sabrauca puisīti Nīcgales ielā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KR
K
tam bernam ,tak, labi,ja 4 gadi! kur tad vecaki??? vai tiesam tik mazs viens pa ielu iet?!
who cares
w
", bet interesanti, cik ir palīdzējis automašīnas īpašnieks?" === Patiesiibaa sanaak diezgan daudz, pat ja faaters sho uz policiju aiz chupra aizvilka...
parastais
p
..tā nakas, pie mums cietumnieki dzīvo... ķiršsarkans BMW... Un man, necietumniekam, vecais opelītis... varbūt kļūt par cietumnieku?..
shaubulis
s
nav jau izslegts ari, ka kads biezais vai kaada biezaa sabrauca un atrada kaadu, kas gatavs uznemties par nozimigu atlidzibu. maz ticams, bet tas viss stasts (vienam pieder mashina, ko iedeva pameginat otram, kas aizdeva citam) izklausas gana aizdomigs. svarigakais, vai liecinieki atpazis ...... bet saape neizmerojama neatkarigi no taa.
AD
A
"...gan automašīnas atrašanā, gan vēlāk šofera noskaidrošanā ļoti palīdzējuši aculiecinieki...", bet interesanti, cik ir palīdzējis automašīnas īpašnieks?
ABC
A
Policija aizturēja vīrieti, kurš pagājušajā nedēļā ar automašīnu "BMW" Rīgā, Nīcgales un Sesku ielas krustojumā notrieca piecus gadus vecu zēnu. Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja Preses nodaļas vecākais inspektors Aigars Bērziņš portālu "Delfi" informēja, ka aizturētais ir agrāk sodīts dažādiem smagiem noziegumiem. Aizturētais vīrietis iepriekš sodīts par laupīšanu un citiem smagiem noziegumiem.
Antons XIV
A
Kaut tas urla saņemtu pēc nopelniem!
viesturs
v
Piekrītu, ka vainīgajam jāsaņem maksimālais sods, kādu vien pieļauj mūsu likumdošana, un vēl - tai ir jābūt paraugtiesai un precidentam, kas liktu aizdomāties tiem neliešiem, kas triecas ar saviem autiņiem un nedomā par sekām! Lai visās skolās, profenēs, arodenēs utt par to runā, lai iet policisti pa klasēm un rādā fotogrāfijas, lasa spriedumu un skaidro, ciek viegli ir nogalināt, un sabojāt savu un citu dzīvi!
Liene
L
Un kadu sodu sanems vainiga persona??? 2-3g nosaciti??? Tas ir parastais sods par tadu noziegumu Latvija....Latvija drikst slepkavot ar auto...sods nekads, minimals...Rirbjas shitaa valsts kura spiez cilvekus nemt tiesu savas rokas.
@
@
Uz vietas nesanāktu, bet principam piekrītu. Šai lietai ir jāseko līdzi. Ka tik nesanāk tā, ka apsūdzētais lops pirmtiesas izmeklēšanā iesmērē riteņus tā, ka tiesa neko daudz nespēj nolemt attiecībā uz sodīšanu. Domāju, ka tas bija narkotiku reibums.
Una
U
_SABRAUCA nevis nobrauca
ABC
A
Pēc manām domām vajadzētu uz vietas bez tiesas nošaut katru, kas nogalina cilvēku, vēl jo vairāk bērnu un aizbēg no notikuma vietas. Lielāku nelietību grūti pat iedomāties, bet no mūsu pseidotiesām jēgas nav nekādas. Atceros to skandalozo gadījumu Valmierā, kad kāds vietējais pagastvecis (šķiet) sabrauca meiteni un pameta uz ceļa un pēc tam gadiem klīda dzerdams bez soda.
K-teevs
K
ASV bija līdzīgs gadījums kāda samērā skarbā apvidū. Tur policija ieradās, kad bērna sabraucēju jau bija panēmuši bruņoti iedzīvotāji, situši gandrīz līdz nāvei un grasījās nošaut. Ja līdzīgs būtu atgadījies ar šo aizdomās turāmo, nenosodītu tos, kas viņam būtu ielikuši 2 x 9mm pakausī. Protams, tā formāli "nedrīkst" un par to būti vismaz nosacīti jāsoda bet tas atbilstu t.s skarbās taisnības (rough justice) principiem, kurus tomēr pasaulē pielieto (piem., apšaujot, arī ar kontrolšāvienu, visus teroristus vai ķīlnieku sagrābējus, sk. 1980. britu SAS akciju pret Irānas vēstniecības sagrābējiem Londonā).
dzjeks
d
visu cieņu policijai, cerams ka vainīgais saņems maksimāli iespējamo sodu.
PaPa
P
Malači...tagad tikai korekti veikt visas procedūras, lai nevarētu apelācijā (Kā Veipa) visu izgāzt...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas