Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Aptur konkursu par Latvijas jubilejas reklamēšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lasitaja
l
! Ierednim- ja, jasaka, ka mana darba vieta (ari valsts iestade) dalas vaditajam nav 500 uz rokas... Kura ministrija, tad ta ir labprat uzzinatu...
lasitaja
l
Kapec gan vel vairak japiesarno TV? Baidos, ka tas tikai radis pretigumu- ka lielaka dala reklamu per se. Un ko radis- svecites un bernu sejinas, kamer tadi pashi otra puse ekranam salst, jo vecakiem nav naudas apkurei?
aha
a
Pec Finanshu ministrijas virzitajiem grozijumiem shis skaititos "mazs" iepirkums un proceduru vispar nebutu japiemero.
cc
c
Kurš vispār skatās reklāmas? Kad tās rāda visi parasti iet uz tualeti, čurina suņus vai iedzer ūdeni, lai tikai nebūtu tās muļķības jāredz un lieki jābendē nervi. Un par to vēl mums pašiem ar saviem nodokļiem, kurus maksājot jāraud, jāsamaksā?
zinu
z
es tāpat zinu, kad manai valstij ir dz.diena, nav jābāž acīs un ausīs simtiem reižu, savilksim taču jostas arī reklāmai! Pietiktu iztērēt 10xmazāk!
mākoņi
m
Apsveicami, vajag papurināt visus pelēkos iepirkumu konkursus, feikos tenderus un panākt godīgas konkurences apstākļus.
lotozaurs
l
Es nesaprotu, kāpēc Latvijas jubileja vispār ir jāreklamē, nemaz nerunājot par to, ka izvēlēts divas reizes dārgāks piedāvājums. Vispār rodas iespaids, ka uz valsts 90gades rēķina dažs labs pamatīgi nopelnīs. Vakar, piemēram, parādījās ziņa, ka Zatlera uzrunas nodrošinājums izmaksās 25 000. Simts gadus tā Zatlera runa tautai nav vajadzīga.
experts
e
Vai tad draugs draugam vairs nevarēs šancīti pagādāt?? kā tad, lai'normāls cilvēks tiek pie jauna autiņa?
invalīds
i
Strādāju, strādāju, ne jau aiz savas gribas saslimu-tagad esmu šis valsts invalīds ar 70 latiem uz rokas, par, ko, lai priecājos. Te ir kāds, kas man var uz šo jautājumu atbildēt?
poohstick
p
tajā vietā, lai tērētu naudu par TV vides piesārņošanu ar kārtējām klišejām, organizētāji varētu pasūtīt glītas laminātā ieliktas svētku pasākumu programmiņas, kuras ar magnētu piestiprināt pie ledusskapja. Visma cilvēki butu informēti kas, kad un kur notiek. Bet, ja kāds iedomājas, ka kat kādi klipi cilvekos rada svētkus un lepnumu, nu tad sorry!
(S)
(
Attiecībā uz valsts pasūtītām reklāmām vajadzētu tādu pat sistēmu kā Igaunijā - proti, katram elektroniskajam mēdijam (par presi nezinu) ir pienākums mēnesī konkrētu spotu(klipu) skaitu izgrabināt bez atlīdzības. Visu koordinē nacionālā radio un Tv padome. Tādā veidā valstij nav jāmaksā piem par bērnu uzticības tālruņa reklamēšanu, "sprādzēšanās" un "dzērājšoferu" kampaņām, nedz par valsts jubilejas pasākumu reklāmu. Pie mums gan tas droši vien neies krastā, jo zūd iespēja tikt pie taustāma piķa un visādiem starpniecības procentiem :P
2 !
2
A ko tad tu domāji, ka valstij ir kaut kāda sava kase, no kuras tiek maksātas algas ierēsņiem? No uzņēmēju nodokļiem valsts aparātā tiek maksātas algas. Pajautā, ko valsts ir izdarījusi, lai uzņēmējiem būtu labi te strādāt, lai gan domāju, ka saņemot savus 500 LS tu par to nedomāji...
!
!
ESMU IEREEDNIS, PATS VIENKAARSHAAKAIS KLERKS AR 500 LS UZ ROKAS, STRAADAJU VIDEEJI 60 STUNDAS NEDEELJAA. BIJU DOMAJIS VELTIIT SAVU KARJERU VALSTS PAARVALDEI - TE NU BIJA, VALSTS MAN IZDARIJA DAAVANU - IESPEEJU, KA TIKSHU ATLAISTS. KAADS PATRIOTISMS UN KAADA TICIIBA SHAJ VALSTIJ. TE NU BIJA STABILITAATE UN GARANTIJAS.
xZ
x
Šāda tipa reklāmas ir pielīdzināmas tam, kad reklamējās Latvijas gāze, vai Latvenergo, vai tad, kad tika demonstreti Diesmu svēstku reklāmas klipi laikā, kad biļetes bija jau sen pārdotas. Tā ir absolūti tukša budzēta šķērdēšana.Cilvēkiem vajag informāciju par asākumiem, nevis salkanus klipus TV kastē.
samanta
s
es domāju, ka jāreklamē gan. un jārada cilvēkos svētku piederības sajūtu - to, kas Tev liek lepoties par Latviju, neatkarīgi no tā, kādi politiķi pie varas (kas ir pārejoša vērtība).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas