Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta ar grafikiem - Godmaņa valdība nepopulāra jaunu cilvēku vidū

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Optimists
O
Vai tad Latvijas valstelē ir valdība?Kaut kā neredzas,ka būtu pieņemts kaut kas valstisks(cik zināms valdibai ir jāstiprina valsts prestižs un jārūpe'jas par iedzivotaju labklajibu).Ir tikai pieņemti lēmumi,kas legalizē zagšanu un pilda TP&Orange team kabatas.Godmaņa paradokss-kā premjers Latvijas valsts sākumā(tad bija ceribas,ka valsts būs) atļāva un legalizēja zagšanu un valsteles izzagšanas beigas un sabrukums.Skaisti.
Aptauja
A
Loti saubos ka lietoja pienemtas metodes datu vaksanai. Gaidu paskadrojumu par metodem. 1000 respondenti un uzstada secinajumus par visu Latviju. Sis ir maldinosi. Nepazistu nevienu jaunietikurs sajausma par valdibu
ddd
d
Godmani un Sleseru janomaina. Latvijas politika ir nozelojama un bez merka, Pensionari sanem dazas papildu kapeikas, bet valdibas apgaismotie sanem ieverojamuas algas pielikumus. Kas bija slesera uzvards pirms vins precejas un pienema sievas vardu?
Arnis
A
Mana Godmanis asociējas tikai ar nabadzību. Kā viņš pie varas, tā viss jūk un brūk
Barbars
B
Izteikti negatīvi Godmaņa valdības darbu vērtē gados jauni cilvēki... Godmaņa valdība ir nepopulāra, pozitīvāk ir noskaņoti jaunieši... ==== Raksts jauna dizaina stilā - neko nevar saprast.
AD
A
Te ir tā Godmaņa "populāritāte" -"...Godmaņa atbalstītāju skaits palielinās, pieaugot aptaujāto ienākumu līmenim..."
Raivo
R
Malacis .Viņiem jau tagad ir bankrots
Kurmītis
K
Kārtējais melīgais Dienas sviests. Un cilvēku muļķošana. Godmaņa valdība esot nepupolāra un neesot atguvusi uzticību ??? A kur ir cipariņš, lūdzu, salīdzināšanai vai atskaitei - cik populāra bija valdība tad, kad Kalvītis demisionēja un Godmanis nāca ar savējo ? Man nez kāpēc stāv atmiņā skaitlis 17%. Un, ja tā, tad Godmanis par šīm 100 dienām IR DUBULTOJIS to cilvēku skaitu, kuri TAGAD uzticas valdībai. Pēc Dienas „standartiem” viņa „uzticību” atzīs tikai tad, ja par valdību būs gatavo balsot 99,9%, vai ne? A cik cilvēku interesnati uzticas Dienai? Ja parēķinam avīzītes abonentu skaitu, tad ka tik nesanāks kaut kas ap 1% no valsts iedzīvotājiem ... a toties kas par ambīcijām, priekšā un pakaļā runājam tautas vārdā un stāstam, ka pārstyāvam tās intereses .... Īstenībā jau šobrīd Godmaņa valdībai tic 35 reizes vairāk cilvēku nekā šim Ēlertes biznesa projektam .... :)))
Raivo
R
Ko tad tev ,gurķi, viņi nozaga.Nevajag šeit komunistu lozungus.Ja raksti esi konkrēts.
Raivo
R
Atvainojos ,dažas kļūdas .
apzagtais
a
Ka Latvija var cienit so vislatvijas izadzeju, iedzivotaju apzagsanas iniacatoru Godmani? Par laimi jauniesi Latvija nav tadi idioti kadus velejas LC partija tos izaudzinat. Lai vins ir noladets, muzu muzos un vinam lidzigi no LC, TP, LPP, ZZS partijam un to atbalstitaji....
Raivo
R
Ejiet gulēt ,rīt uz skolu jāiet .Vimamma laiž tik ilgi pie kmpja sēdēt.
lasītāja
l
Kā atceros, viņš bija komjaunietis!
zvirbulēns
z
Turklāt, Lembergs nav pasaules pilsonis, sorosīts vai tamlīdzīgs komjaunietis - runātājs.
zvirbulēns
z
Lembergs, nebūdams jurists, sabāza maisā visu Ģenerālprokuratūru o. grīnberga lietā, un tici man, tas nemaz nav tik vienkārši - tikt centrā ar visiem likumiem, tos pareizi saprast. Īsāki sakot, Lembergs ir pie darba, ja ko dara, tad pamatīgi, un neciešs loderus, sliņķus un bezatbildīgus runātājus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas