Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta ar VIDEO - Lūdz palīdzēt smagi cietušajam rallija pilotam Jānim Kārkliņam

Rallija komandas "Skandi Auto Rally Team" pilots Jānis Kārkliņš, kurš rallijā "Cēsis 2008", svētdien piedzīvoja ļoti smagu avāriju, šobrīd smagā stāvoklī atrodas Stradiņu slimnīcā reanimācijas nodaļā. Viņa veselības stāvokļa stabilizēšanai nepieciešamas jebkuras grupas asinis, kuras iespējams nodot slimnīcā, Pilsoņu ielā 13., ar norādi - Jānim Kārkliņam. Palīdzību lūdz pilota J.Kārkliņa komanda.

Jau ziņojām, ka nedēļas nogalē norisinājās Latvijas rallija čempionāta trešais posms — «Ergo Cēsu rallijs 2008». J.Kārkliņa automašīna ietriecās kokā pilota pusē. Pēc avārijas 17 gadus vecais sportists aptuveni 40 minūtes griezts ārā no automašīnas, pēc tam tika nogādāts Cēsu rajona slimnīcā, kur J.Kārkliņam konstatētas smagas galvas un krūšu kurvja traumas, bet pēc tam cietušais pārvests uz Rīgu.

Skandi Auto Rally Team preses sekretārs Ģirts Avotiņš Dienai norādīja, ka, visticamāk, notikušais ir sacensību negadījums, kurā neviens konkrēti nav vainojams. “Sacensībās mēdz notikt tā, ka mašīnas izslīd no trases, tāpēc uzskatām, ka tas ir sacensību incidents,” stāstīja Ģ.Avotiņš.

Valsts asinsdonoru centra Sabiedrisko attiecību nodaļas pārstāve Zane Mistre skaidro, ka gadījumos, kad pacientam nepieciešams pārliet asinis, ārsti parasti lūdz palīdzību radiniekiem. Ārsti pieņem jebkuras grupas asinis, kas tiek noglabātas asins bankā, bet pacients no bankas saņem viņam nepieciešamo asins grupu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Aculliecinieka video


Rallija posmā Cēsīs svētdien notika arī citas smagas avārijas. Noskaties vienu no tām, ko atsūtījis notikušā aculiecinieks.

KĀ CĒSU RALLIJĀ TARANĒJA SKOLNIEKU ROTAS PIEMINEKLI.


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas